reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dobra jestem:-)
Tyle gadałam z moją mamą. Uwielbiam z nią gadać:tak:
Jezu pije drugiego browra i czuje się UPITA:-p
Łosiu dziś na imprezie karnawałowej. Ale nie pije i wraca samochodem:laugh2: I sam tak zdecydował:-D :tak: Jutro rano na basen..
swoją drogą miły mój łos:-p
Luty ubiegłego roku w tym wątku, trafiłam na nie jak szukałam swoich starych postów:tak: ;-)
dzięks
chyba jestem zbyt "trącona" zeby szukać:-p

Nianiu-bardzo mało zdjęc,:tak: :tak: :-)
ja co kilka miesięcy wywołuję zdjęcia Darii
od urodzenia Darii mam wywołanych już kilka tysięcy zdjęc i też wybierałam najfajniejsze :szok: :szok: :szok: :szok: :cool2: :-p :confused: :-)
dżisys!! hehe:szok: :-D :tak:
ale albumy fajne
ten pierwszy z prawej spoczko

Moja całymi dniami najchętniej by tanczyła i nic tego nie przebije.
A ja najchętniej to bym całymi dniami jadła, właśnie pożarłam 5 kromek ze smalcem. Mniam uwielbiam smalec z cebulką i majerankiem. Choc chyba nie zabardzo zdrowy, zwłaszcza gdy ma sie prawie trzykrotnie zawyzony cholesterol :eek:

malowała SIĘ? Maluje sobie już buziaka??????

tak naniby :tak: :tak: :-)
bierze moje malowidła i mam ją malowac,
a ja maluję ją np. zamknięta pomadką, udaję że tłuszuję jej rzęsy, wykonuje takie ruchy jak przy malowaniu ale wszystko jest pozakręcane :cool2:
a ona później biega do lustra i sprawdza jak wygląda :-D :-D :-D

tak na niby :tak: :tak: :-)
bierze moje malowidła i mam ją malowac,
a ja maluję ją np. zamknięta pomadką, udaję że tłuszuję jej rzęsy, wykonuje takie ruchy jak przy malowaniu ale wszystko jest pozakręcane :cool2:
a ona później biega do lustra i sprawdza jak wygląda :-D :-D :-D
hehe moja to samo!!! i potrafi taki ruch ustami zrobic jak sie robi kiedy pomadke sie wyrownuje :-D

reklama
Do góry