alka2
Fanka BB :)
ja też myślałam że to cebula to na pewno z cebuli.............
grunt że twarzowe ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też myślałam że to cebula to na pewno z cebuli.............
NiaNia a cena biustu Ci się nie rzuciła? a w ogóle z czego teraz robią? dalej z silikonu?
Wiesz Gazelaczku ktos mi powiedział coś takiego, że jak ktos ma długo nieschodzace blizny to oznaka, ze ma dużo jakiegoś chormonu (estrogenu?) i dzięki temu będzie długo młodo wygladał. Więc sie cieszmy swoimi bliznami puki je długo widac jupi!Tusia, mi też nic nie zadziałało na bliznę.. nawet kupowałam jakies git amerykańskie plastry za 100 coś złotych i mam brzydki pasek
A teraz czas na wyznanie:
KOCHAM WAS !! bez was juz nic nie jest tak samo
KONIEC
...i znowu leje
NiaNia a cena biustu Ci się nie rzuciła? a w ogóle z czego teraz robią? dalej z silikonu?
Wiesz Gazelaczku ktos mi powiedział coś takiego, że jak ktos ma długo nieschodzace blizny to oznaka, ze ma dużo jakiegoś chormonu (estrogenu?) i dzięki temu będzie długo młodo wygladał. Więc sie cieszmy swoimi bliznami puki je długo widac jupi!
TERAZ mam juz mega pompe!!
a i owszem kochana!( zaraz sie zsikam ze smiechu)
otóz moja kumela;-) (bezalkoholowe) sobie robi "sztuczny biut" (tu leje pisząc ) i zapisała sie do niejaiego sankowskiego na konsultacje....na listopad bo nie ma miejsc
konsulatcja to 500 zł, zabieh jakies 12 tysi
kurna nie ma miejsc?? zabiją mnie silikonem na ulicy w tej warszawie na wiosne
oj tak kochana tak :-( :-( :-( to ten wiekqrde, myślicie, że w okolicach 30tki to już się tak gada o silikonach i botoxach?