reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
TERAZ mam juz mega pompe!!:-D :-D :-D :-D
NiaNia a cena biustu Ci się nie rzuciła? a w ogóle z czego teraz robią? dalej z silikonu?:dry: :-p :cool2:

a i owszem kochana!( zaraz sie zsikam ze smiechu)
otóz moja kumela;-) (bezalkoholowe) sobie robi "sztuczny biut" (tu leje pisząc:-D :-D :-D ) i zapisała sie do niejaiego sankowskiego na konsultacje....na listopad:szok: bo nie ma miejsc
konsulatcja to 500 zł, zabieh jakies 12 tysi

kurna nie ma miejsc??:szok: :szok: zabiją mnie silikonem na ulicy w tej warszawie na wiosne:-p

Tusia, mi też nic nie zadziałało na bliznę.. nawet kupowałam jakies git amerykańskie plastry za 100 coś złotych i mam brzydki pasek :no:
Wiesz Gazelaczku ktos mi powiedział coś takiego, że jak ktos ma długo nieschodzace blizny to oznaka, ze ma dużo jakiegoś chormonu (estrogenu?) i dzięki temu będzie długo młodo wygladał. Więc sie cieszmy swoimi bliznami puki je długo widac :-D jupi!

qrde, myślicie, że w okolicach 30tki to już się tak gada o silikonach i botoxach? :szok:

Alka, co do cen za zabiegi to się nie przejmuj. Uważam, że nasze młodsze kolezanki powinny zrzutke zrobić, jesli nie chcę się za nas wstydzić na zjeździe ;-) :-p Joasia, Lilka, która tam jeszcze?

Wiesz Gazelaczku ktos mi powiedział coś takiego, że jak ktos ma długo nieschodzace blizny to oznaka, ze ma dużo jakiegoś chormonu (estrogenu?) i dzięki temu będzie długo młodo wygladał. Więc sie cieszmy swoimi bliznami puki je długo widac :-D jupi!

O-o-o, i tak trzymać :-)

ja slyszałam, że bliznowce powstają, bo się ma za duzo kolagenu, a kolagen jest potrzebny, żeby skóra się regenerowała :) Tak więc nasze teorie są zgodne :-p

TERAZ mam juz mega pompe!!:-D :-D :-D :-D

a i owszem kochana!( zaraz sie zsikam ze smiechu)
otóz moja kumela;-) (bezalkoholowe) sobie robi "sztuczny biut" (tu leje pisząc:-D :-D :-D ) i zapisała sie do niejaiego sankowskiego na konsultacje....na listopad:szok: bo nie ma miejsc
konsulatcja to 500 zł, zabieh jakies 12 tysi

kurna nie ma miejsc??:szok: :szok: zabiją mnie silikonem na ulicy w tej warszawie na wiosne:-p

No nie!!! załamałas mnie teraz, przez Warszawe to ja juz napewno nie pojadę.

reklama
Do góry