reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

w takim razie wycieczka do apteki ....wiecie tu u mojej Mamy to jest koiec swiata :-p same lasy i pola :tak: a teraz jeszcze jak snieg przykryl to wszystko pierzynka ....jest tak bajecznie .....

szkoda tylko ze Gabula chora :-(

Edziu mam nadzeje ze Julka szybko stanie na nogach :elvis:

Elfiku nigdy wczesniej mi dzieci tak nie chorowaly a teraz dopiero widze ile troski, cierpliwosci trzeba..... podziwiam Cie wiesz! Tak swietnie sobie dajesz rade!!! :elvis:

Gazelko trzymam kciuki za francuski :tak:

reklama
Babki :-( :-( moja Gaba wczoraj wieczorem miala stan podgoraczkowy w nocy zwymiotowala i miala 38,4 dostala czopek w pupe i tem. spadla do 37,8 a teraz spi mi na rekach tzn drzemie sobie i nie wiem co mam zrobic? :-( :zawstydzona/y:
jak myslicie czy to moze byc ta 3-dniowka? czy cos innego?
aha dwa razy mial rzadsza kupe

co to moze byc ........:-( :-(
Maniula to pewnie jelitówka:-(

My mamy ProBaby, to jest odpowiednik jakiegoś tam droższego krzesełka. I jestem z niego mega zadowolona. Kosztowało chyba około 250 zł.
O takie mamy dokładnie, tylko to niebieskie:
Krzesełko do karmienia PROBABY z fabryki BABYONO (159114386) - Aukcje internetowe Allegro

Naprawdę się sprawdziło i sprawdza do tej pory. Wystarczy przetrzeć ściereczką i jest czyste. Super regulacja, super szelki, którymi zapinam młodą i mam pewność, że sobie krzywdy nie zrobi. Na prawde bardzo polecam !

Mam to samo krzesełko:-)
U nas też sprawdza się rewelacyjnie:tak: POLECAM

Lila ja się jeszcze raz wypowiem co do twojej pracy:tak:
Uważam że Elfik ma rację i przydało by się tej pannie przytrzeć nosa:cool2: :-p
Tylko do takiej gierki trzeba mieć "charakterek" i być mocną osobą, po wszystkim oczywiście najlepiej podziękować za współpracę i odejść:tak:
Jeśl czujesz się na siłach to do ataku:-) :ninja2:
Powodzenia:tak: :-)

Maniu, dużo zdrówka dla Gabi :elvis: :elvis: :elvis: Ja na zbicie dawałam IBUM. U nas postęp- od wczoraj mały nie ma gorączki :rofl: Wszyscy się strasznie cieszymy, bo umęczyło się to biedactwo moje :-( Edytko, Kornelek też miał bardzo przyśpieszony oddech przez ostatnie trzy dni. Dopiero wczoraj trochę mu się unormował. To chyba od tej gorączki :confused:

Niania, ścinaj grzywkę! :tak: Oczywiście, że bez niej również wyglądasz oszałamiająco, ale ja jakoś wolę Cię z grzywą! Pasuje do Ciebie i dodaje takiego uroczego sexapilu :cool2:

Elfik, ja mam krzesełko "hauck" i jestem zadowolona. Funkcjonalne, do tego zgrabne i nieduże. Zajmuje mało miejsca. Zaraz znjadę jakiegoś linka :happy:

reklama
Elfiku ja na allegro widzialam kiedys takie fajne krzeselko, ktore sie tez robi na nisko i poteem nawet wyjdzie stolik i krzesełko. Widziałam kiedyś jeszczze fajniejsze, ale już nie moge znależc
Krzese

Do góry