reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

w takim razie wycieczka do apteki ....wiecie tu u mojej Mamy to jest koiec swiata :-p same lasy i pola :tak: a teraz jeszcze jak snieg przykryl to wszystko pierzynka ....jest tak bajecznie .....

szkoda tylko ze Gabula chora :-(

Edziu mam nadzeje ze Julka szybko stanie na nogach :elvis:

Elfiku nigdy wczesniej mi dzieci tak nie chorowaly a teraz dopiero widze ile troski, cierpliwosci trzeba..... podziwiam Cie wiesz! Tak swietnie sobie dajesz rade!!! :elvis:

Gazelko trzymam kciuki za francuski :tak:

reklama
Babki :-( :-( moja Gaba wczoraj wieczorem miala stan podgoraczkowy w nocy zwymiotowala i miala 38,4 dostala czopek w pupe i tem. spadla do 37,8 a teraz spi mi na rekach tzn drzemie sobie i nie wiem co mam zrobic? :-( :zawstydzona/y:
jak myslicie czy to moze byc ta 3-dniowka? czy cos innego?
aha dwa razy mial rzadsza kupe

co to moze byc ........:-( :-(
Maniula to pewnie jelitówka:-(

My mamy ProBaby, to jest odpowiednik jakiegoś tam droższego krzesełka. I jestem z niego mega zadowolona. Kosztowało chyba około 250 zł.
O takie mamy dokładnie, tylko to niebieskie:
Krzesełko do karmienia PROBABY z fabryki BABYONO (159114386) - Aukcje internetowe Allegro

Naprawdę się sprawdziło i sprawdza do tej pory. Wystarczy przetrzeć ściereczką i jest czyste. Super regulacja, super szelki, którymi zapinam młodą i mam pewność, że sobie krzywdy nie zrobi. Na prawde bardzo polecam !

Mam to samo krzesełko:-)
U nas też sprawdza się rewelacyjnie:tak: POLECAM

Lila ja się jeszcze raz wypowiem co do twojej pracy:tak:
Uważam że Elfik ma rację i przydało by się tej pannie przytrzeć nosa:cool2: :-p
Tylko do takiej gierki trzeba mieć "charakterek" i być mocną osobą, po wszystkim oczywiście najlepiej podziękować za współpracę i odejść:tak:
Jeśl czujesz się na siłach to do ataku:-) :ninja2:
Powodzenia:tak: :-)

Maniu, dużo zdrówka dla Gabi :elvis: :elvis: :elvis: Ja na zbicie dawałam IBUM. U nas postęp- od wczoraj mały nie ma gorączki :rofl: Wszyscy się strasznie cieszymy, bo umęczyło się to biedactwo moje :-( Edytko, Kornelek też miał bardzo przyśpieszony oddech przez ostatnie trzy dni. Dopiero wczoraj trochę mu się unormował. To chyba od tej gorączki :confused:

Niania, ścinaj grzywkę! :tak: Oczywiście, że bez niej również wyglądasz oszałamiająco, ale ja jakoś wolę Cię z grzywą! Pasuje do Ciebie i dodaje takiego uroczego sexapilu :cool2:

Elfik, ja mam krzesełko "hauck" i jestem zadowolona. Funkcjonalne, do tego zgrabne i nieduże. Zajmuje mało miejsca. Zaraz znjadę jakiegoś linka :happy:

reklama
Elfiku ja na allegro widzialam kiedys takie fajne krzeselko, ktore sie tez robi na nisko i poteem nawet wyjdzie stolik i krzesełko. Widziałam kiedyś jeszczze fajniejsze, ale już nie moge znależc
Krzese

Do góry