reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
tak Iwonko, a nawet powiedział, że jak dzieciak ma ok. 13 kg to 6 ml ale nie częściej niż co 6 godzin (czyli 4 razy na dobę).
Duża buźka dla Korniczka:elvis: i duuuuuuuużo zdrówka:tak: :tak: :tak:.
Widzę, że nockę miałyśmy podobną:baffled:.

Daję co 6 godzin. Od dzisiaj będę dawać po 5 ml. A za zdrówka dziękujemy :elvis:

dla Kornelka dużo zdróweczka:tak:

co do migdałka zgłupieć można, nie wiem mam jeszcze godzine do podjęcia decyzji:cool2:

dzisiaj popatrzyłam na martyni zabawki i stwierdziłam że ma ich za dużo:szok: nie bawi się nimi tylko rozpier.... po całym mieszkaniu żeby matka się nie nudziła i miała co zbierać

w sumie i tak najchętniej bawi się słojami i przykrywkami po babcinych dżemikach
mogłyby zostać jeszcze wszystkie buty bo ich przymierzanie zajmuje jej najwięcej czasu hi

reklama
Kobitki czy Wasze dzieciaczki jedzą na siedząco???? :cool2: ;-)

Daria od jakiegoś czasu je chodząc tzn. jedzenie jest postawione na jej stoliczku do jedzenia a ona np. jogurt nabiera sama łyżeczką i z tą łyżeczką chodzi po całym mieszkaniu, ewntulanie stoi nad stolikiem i tak je wszystko :eek: :baffled: :confused: :-p

Do góry