reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
ponoć tylko cha cha cha jest przez ch a reszta samo h... bez sensu no mówię Wam (ostatnio mówili o tym w telewizji, więc chyba tak jest ? )
bez sensu, może im chodziło o ten taniec "cza cza" = cha cha ;-)
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
ja ide teraz dac dziecku rosołku
jelitko :-)
ja też
nereczka ;-) :-)
Anikaa
Fan(ka)
a ja dzis znów zacytuje dzien swira (tym razem z wielkim żalem " i ja też ja tez " ---ale mam dzis lenia giganta, a kuba mi nie pomaga bo spi od 13... a ja tak siedze i siedze i nic anic nie robie. joł.to ja mykam robić obiad na razie
uciekam i buziaczek dla Kornelka
Joaska
Lipcowe mamy '05
babki ja tez sie oddalam .......
do wieczorka!!!
do wieczorka!!!
Iwon
Lipcowe Mamy '05
tak Iwonko, a nawet powiedział, że jak dzieciak ma ok. 13 kg to 6 ml ale nie częściej niż co 6 godzin (czyli 4 razy na dobę).
Duża buźka dla Korniczka i duuuuuuuużo zdrówka .
Widzę, że nockę miałyśmy podobną.
Daję co 6 godzin. Od dzisiaj będę dawać po 5 ml. A za zdrówka dziękujemy
elfiko
lipcowe mamy ´05
bez sensu haha przez ch bez sensua tak w ogóle to ja wiem, że pisze się "chachacha" ale mi to fatalnie wygląda więc pozwólcie że będę tu siać dysortografię i pisać" hahahaha" :sick:
piszemy haha i tyle :-)
kaśka k
Fanka BB :)
dla Kornelka dużo zdróweczka
co do migdałka zgłupieć można, nie wiem mam jeszcze godzine do podjęcia decyzji
dzisiaj popatrzyłam na martyni zabawki i stwierdziłam że ma ich za dużo nie bawi się nimi tylko rozpier.... po całym mieszkaniu żeby matka się nie nudziła i miała co zbierać
w sumie i tak najchętniej bawi się słojami i przykrywkami po babcinych dżemikach
mogłyby zostać jeszcze wszystkie buty bo ich przymierzanie zajmuje jej najwięcej czasu hi
co do migdałka zgłupieć można, nie wiem mam jeszcze godzine do podjęcia decyzji
dzisiaj popatrzyłam na martyni zabawki i stwierdziłam że ma ich za dużo nie bawi się nimi tylko rozpier.... po całym mieszkaniu żeby matka się nie nudziła i miała co zbierać
w sumie i tak najchętniej bawi się słojami i przykrywkami po babcinych dżemikach
mogłyby zostać jeszcze wszystkie buty bo ich przymierzanie zajmuje jej najwięcej czasu hi
reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
Kobitki czy Wasze dzieciaczki jedzą na siedząco???? ;-)
Daria od jakiegoś czasu je chodząc tzn. jedzenie jest postawione na jej stoliczku do jedzenia a ona np. jogurt nabiera sama łyżeczką i z tą łyżeczką chodzi po całym mieszkaniu, ewntulanie stoi nad stolikiem i tak je wszystko
Daria od jakiegoś czasu je chodząc tzn. jedzenie jest postawione na jej stoliczku do jedzenia a ona np. jogurt nabiera sama łyżeczką i z tą łyżeczką chodzi po całym mieszkaniu, ewntulanie stoi nad stolikiem i tak je wszystko