reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
AMEN!!!!!Tusia masz kochane,grzeczne i uczynne dziecko,
jak ją będziesz tak na poważnie ZBÓJEM nazywać,
to Cie na spotkaniu przez kolano przełożę,
a wiesz mi mam wprawe;-)
No to musimy się kiedyś koniecznie spiknąć :-)Tak, ok 38 km
Już spadam naprawdę!!!!!!
Lilka
Fanka BB :)
Lilka atmosfera pracy jest bardzo ważna
i nie daj się poniżać kobieto,
wiem że jest Wam ciężko i potrzebujesz kasy,
ale nie za wszelka cenę
a nie możesz jej coś powiedzieć,
też tak dosadnie,tylko by nie miała świadków,
lub ją troszkę potrząśnij na zapleczu
kim ona jest w tym sklepie,że ma się za lepszą od Ciebie???
poszło o głupote (jak dla mnie)
parkingowy przyniosł nam drobne,a ze cały dzien latałysmy do banku bo nam ich brakowało bardzo ucieszyłam sie na jego widok
kolezanka rzuciła mu ze juz była w banku,a ja dopowiedziałam ze ''to nic,bedzie na zapas''
pan wyszedł i......ze ja lekcewaze,podwazam jej zdania!! ze ona pracuje tu dłuzej ode mnie i mam jej słuchac! ze jest wiele takich sytuacji ze lekcewaze sobie ale ona od dzis zacznie mi to krzyczec (mowie do niej o co chodzi,bo słucham je,i staram sie tanczyc jak mi zagrają by było dobrze wiec o jakie inne sytuacje chodzi???-powiedziała ze nie pamieta ale teraz zacznie mowic!
powiedziałam jej zeby mowiły mi za kazdym razem a nie ze teraz mi wypomina a ja nie wiem co i ona sama tez nie!! i ze chce by na bierzaco mowiła co do mnie ma (a i mowi,czasami nawet poniza przed klientami...jakimis docinkami)
powiedziałam jej ze nie mialam pojecia ze zle robie ze wziełam te drobne (tak naprawde cieszyłam sie ze załatwiłam te drobne 1zł,2zł,50gr, na jutro--nie mialam pojecia ze robie zle !!!! )
i ze jej tekst ze do pana ze sie spoznił......no nie zrozumialam,mogła przeciez mu powiedziec ze dziekujemy bo mamy duzo drobnych,no nie??
no ale jej zdaniem 2+2 =4 a dla mnie 5
echhh co ja sie nasłuchałam
az nie umiem powtorzyc
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
nie ma problemu, bardzo chętnie:-)AMEN!!!!!
No to musimy się kiedyś koniecznie spiknąć :-)
Już spadam naprawdę!!!!!!
kate332
lipcowe mamy'05
lilka współczuję sytuacji w pracy to strasznie dołujące musi być bo znowu trzeba tam wrócić
maniu my teraz byliśmy na ważeniu i mierzeniu przy okazji szczepienia w grudniu a potem tak jak pisały dziewczyny bilans dwulatka dopiero
maniu my teraz byliśmy na ważeniu i mierzeniu przy okazji szczepienia w grudniu a potem tak jak pisały dziewczyny bilans dwulatka dopiero
ahaha i glupie pytanie ale nie wiem :-( kiedy powinnam isc lekarza z Gaba na taka zwykla wizyte kontrolna? waga i wzrost itd?
Witam mania,
ja, będąc ponad miesiąc temu z Małą na ostatnim szczepieniu (kolejne w 5 roku życia) w przychodni dowiedziałam się, że na bilans (waga, wzrost) mam przyjść, jak skończy 2 latka.
reklama
Lilka
Fanka BB :)
lilka współczuję sytuacji w pracy to strasznie dołujące musi być bo znowu trzeba tam wrócić
dokladnie
a ta madralówna pracuje az o 4 miechy dłuzej ode mnie
widze ze duzo umie,ale mnie traktuje jak osobnika specjalnej troski
wiecznie za mna chodzi i mowi takie rzeczy ze az mnie szlag trafia bo czy ja jakas nie teges jestem czy co?
naprawde przesadza czasami
ale ja widze ze to taki typ,i nie mam co z nia zadzierac bo zawsze musi wyjsc na jej a ja nie lubie z takimi osobami wchodzic w dyskusje
najlepsze jest to ze do niczego mnie nie dopuszczaja i faktycznie jakbym tam miala pracowac zawsze byłabym do tyłu
dzis Milenie juz zapowiedziałam ze bede pilnowała jej nauki by w przyszłosci nie musiała pracowac z prostakami tylko ludzmi na poziomie !!!