reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dasario moje wielkie gratulacje - kolejna lipcoweczka rajdowa nam sie szykuje.

Gazeleczku superowo ze udalo sie wam juz wybrac nowe lokum - powodzenia w dalszych decyzjach.

reklama
witam wieczorkiem
Wiki moja Weronika własnie miała taki kaszel i on chyba alergiczny jest bo mala dostaje zyrtec w kroplach i kaszel zniknął.

Tusia jak sie czujesz? Masz jeszcze te dreszcze i pocenie?

Dasario gratuluje, ja tez trzymałam kciuki chociaz o tym nie pisałam

Brunetko zycze abys wypoczęła na tych króciutkich wakacjach i aby w pociagu Mati spał całą droge :tak:

Asiu spokojnego dyżuru
Aniu Sz. jak ostatnia lekcja ?
Lilka teścior!!!!!!!
Iwonka pierścionka nam nie pokazywałaś na paluszku :no:

951 zdjęć do wywołania, a jestem dopiero w sierpniu ubiegłego roku:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

masaaaakraaaaaaa:zawstydzona/y: :szok:

dziewczyny polećcie mi proszę gdzie można zrobić odbitki najtaniej?

elfiko ale śliczna Laurka :tak: zwłaszcza na tym zdjęciu na żółtej kołderce (chyba)

Brunetko będzie dobrze na pewno dzidziol uśnie a jak nie to zawsze można pospacerować to jest faktycznie duuuży plus pociągu o ile nie będzie tłoku

cześc Kate :-)
cześć :-)

951 zdjęć do wywołania, a jestem dopiero w sierpniu ubiegłego roku:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

o losie :szok: ja nie wywołuję i nie wiem nawet ile takie coś kosztuje kiedyś widziałam reklame że w empiku jakaś promocja jest ale nie mam pojęcia czy to faktycznie jakaś okazyjna cena
ja kiedyś tu wywoływałam ale nie wiem czy to tanio czy nie niedużo miałam to jakoś było
http://www.superfoto.pl/index.php zdjęcia

reklama

ja nie wiem, wszędzie gdzie pytałam to po podliczeniu wychodzi kwota tragiczna.też mam około 1500 zdjec na teraz do wywołania :baffled:

Do góry