reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Oto najlepsze zajęcie Maji - mazanie i scieranie po tablicy.

p10100239xn.jpg

Taak to moj mały zbój - na pewno po tatusiu tego nie ma :-p

Mell zapomiałam ci napisac, że z tym nie jedzeniem to chyba jakis przejsciowy kryzys, bo Maja ostatnio zaczęła bardzo ładnie jeśc, a jeszcze tak nie dawno nic a nic nie chciała, u Elfika tez tak było. Napisz co tam lekarz powiedział.

Ale fajne uczucie:pakowanie na całego:baffled::eek::baffled::eek::baffled:

Nie specjalnie lubię to robic, bo sama nie mam pojęcia co się przyda a co nie.Wziąść czy nie?To czy tamto? A może to i to?Ale po co?A jak się przyda?Brrrrr...I na co mi ten cały wyjazd....
Dobrze ,że mogę do was co chwilka zerknąc;-)

A na dodatek Mati od trzech dni nie sypia w dzień.:eek::eek::eek::baffled::baffled::confused:

A i nie napiosałam wam o najwazniejszym:jedziemy pociągiem ok.10 godz.
Wyjazd o 8 rano:szok:, i ciekawe jak Mati to zniesie.Jakoś nie kojarzę czy któraś z was jechała z dzieckiem pociągiem???

Tak sobie myslę, że lepsze to od auta, bo mozna pochodzić, połozyć się, a pociąg buja więc jest szansa że mały zasnie.Ale może się myle.

Mu mamy dosiwadczenie w podrózowaniu ale to zawsze było autem i wnocy, a teraz inaczej.Wszytsko przez to, że zabieramy się z babcią.

Ja niestety pociągiem z dzieckiem nie jechałam:no:
Ale znając Oliwiera to byłoby przechlapane on nie usiedzi 5 min, nieraz jak jedziemy z jednego sklepu do drugiego to biorę go na kolana no i on wtedy wstaje, kręci się w kółko, siada i znowu wstaje i schodzi z kolan i wchodzi na nie i próbuje chodzić w aucie:szok: :szok: :szok:
No koszmar:eek: :eek: :confused:

reklama
Do góry