reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Elficzku zakochałam się w Twojej siostrzenicy,
jak ona słodko sobie śpi:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

a jak się czuje Maja???.............czy bedzie jej ktoś
pomagał,jak wyjdzie ze szpitala???

reklama
coś mnie bierze............mam dreszcze i ból gardła,
czyżby i mnie dopadło:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :no:
UUUU nie daj sie choróbskom hanti trzymaj się
u nas ostatni była epidemia ospy nawet dorosłych łamało (niektórych po raz drugi) ale u nas w domu spoko piotrek już jest po ale bałam sie o krzyśka

Tusia prawie się zsikałam z tekstu o zgwałceniu M.
jesteś super:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Majka chyba belfrem zostanie..............ihihihihihihi

też muszę pomyśleć nad jakąś zmazywalną tablicą,
Otylcia uwielbia rysowanki,tylko jest jeden
wielki minus...............pożera kredki:baffled: :baffled: :baffled:

Wpadam jeszcze się z wami babule pozegnać przed wyjazdem.
Narobiłm się dziś jak nie wiem.Nie dość ze sporo wysiłku kosztowało mnie pakowanie,bo twego nie lubię, to jeszcze na błysk wysporzatałam chatke. Po co? Nie wiem.I tak śladu po tym nie będzie jak wroce.....:baffled::baffled::baffled::eek::eek::eek:

Kurcze, po co? Ide chyba nabrudze troche:-p:-D:-D:-D:-p

co do pocenia sie w nocy(które dotychczas mnie męczyło),
chyba faktycznie było spowodawane tabletkami anty,
zmieniłam i się skończyło:tak: :dry:

Narobiłm się dziś jak nie wiem.Nie dość ze sporo wysiłku kosztowało mnie pakowanie,bo twego nie lubię, to jeszcze na błysk wysporzatałam chatke. Po co? Nie wiem.I tak śladu po tym nie będzie jak wroce.....:baffled::baffled::baffled::eek::eek::eek:

:-) :-) :-) :-) nabrudź pewnie

reklama

miłego odpoczynku Brunetko:tak: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

a co siętyczy chatki,no cóż,gdybyś teraz nie zrobiła błysku,
pewnie po powrocie byłoby,jakby przez mieszkanie,
przeszło tornado................a nie zamieszkiwał łoś,

bałaganek będzie,ale na bank mniejszy;-) :tak: :-)

Do góry