Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
A co do pakowania to niecierpię tego
Nigdy nie wiem co i ile wziążć i zawszebiorę o wiele za dużo
Nigdy nie wiem co i ile wziążć i zawszebiorę o wiele za dużo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale Tobie Brunetko życzę aby mały przespał całą podróż;-)
DASARIA będzie dobrze będziemy trzymać qciuki
nikogo nie ma więc i ja spadam, wiecie że im rzadziej tu zaglądam tym trudniej sie odezwać człowiek coraz bardziej obco się czuje kiedyś siedziałam na bb całe wieczory a teraz wpadam od czasu do czasu i jakoś tak nie mogę nadążyć, wy się już znacie nawet w "realu" a ja... na to spotkanie też nie mam szans pojechać nie miałabym po prostu chyba z kim krzyska zostawić może następne będzie gdzieś bardziej na wschód to zobaczymy ;-)
no wiesz ;-) ;-) ;-)
hahahhahahhahahhahahhahaaaaaaaaaaa
.......
a co do jutrzejszej jazdy to dasz sobie świetnie radę, w końcu lipcówka jesteś ;-) ;-) ;-)
napewno świetnie dasz sobie radę - jestem tego całkowice pewna
asiu trzymam qciuki za jazde!!!napewno dasz rade..........
ja tez chciałam zaczac prawko, zobaczymy jak tam sie poukładaja moje sprawy z praca...........
zauwazyłam ze wszystkie wazne dla mnie ostatnio decyzje za uzaleznione od pracy i kasy..............
hmmmm niepoboda mnie sie to!!!
edytko historia z uwielbieniem tesciowej słodka...........
Będzie dobrze
Co do mojej pierwszej jazdy, a było to ok 13 lat temu :-) , to pamiętam że nie mogłam utrzymać samochodu w lini prostej, jechałam od jednej białej kreski do drugiej
brawo, choc ja niczego innego sie nie spodziewałam, w koncu lipcówką jestesHej kobitki :-)
Wasze kciuki bardzo bardzo mi pomogły
Było dobrze, samochód zgasł mi tylko raz w trakcie dwóch godzin jazdy :-)
Na placu manewrowym byłam góra 5 minut, gościu zaszalał i jeździłam po mieście 2 godziny
to powodzeni życze i trafionej diagnozyWybywam z małym do homeopaty do Rzeszowa, ok 2 miesiące utrzymuje mu się mokry kaszel:-(
Kaszle przewarznie po spaniu i potem przez cały dziń nic
A dobrze by było żeby ustał (kaszel) bo Oli nie był jeszcze szczepiony
to ja się dołącze do życzeńNo ale Tobie Brunetko życzę aby mały przespał całą podróż;-)