reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
DASARIA będzie dobrze będziemy trzymać qciuki :tak: :tak: :tak:
nikogo nie ma więc i ja spadam, wiecie że im rzadziej tu zaglądam tym trudniej sie odezwać człowiek coraz bardziej obco się czuje kiedyś siedziałam na bb całe wieczory a teraz wpadam od czasu do czasu i jakoś tak nie mogę nadążyć, wy się już znacie nawet w "realu" a ja... na to spotkanie też nie mam szans pojechać nie miałabym po prostu chyba z kim krzyska zostawić może następne będzie gdzieś bardziej na wschód to zobaczymy ;-)

no wiesz :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: ;-) ;-) ;-)
hahahhahahhahahhahahhahaaaaaaaaaaa:laugh2: :laugh2: :laugh2:

.......
a co do jutrzejszej jazdy to dasz sobie świetnie radę, w końcu lipcówka jesteś :tak: ;-) ;-) ;-) :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

napewno świetnie dasz sobie radę - jestem tego całkowice pewna :tak:

asiu trzymam qciuki za jazde!!!napewno dasz rade..........:elvis::elvis:
ja tez chciałam zaczac prawko, zobaczymy jak tam sie poukładaja moje sprawy z praca...........
zauwazyłam ze wszystkie wazne dla mnie ostatnio decyzje za uzaleznione od pracy i kasy..............
hmmmm niepoboda mnie sie to!!! :eek::eek::eek:

edytko historia z uwielbieniem tesciowej słodka...........:dry::dry::-p:-p:-p:-D:-D

Będzie dobrze:tak: :tak: :tak:
Co do mojej pierwszej jazdy, a było to ok 13 lat temu:tak: :-) , to pamiętam że nie mogłam utrzymać samochodu w lini prostej, jechałam od jednej białej kreski do drugiej:confused:

Hej kobitki :-)

Wasze kciuki bardzo bardzo mi pomogły :tak: :tak: :elvis: :elvis:

Było dobrze, samochód zgasł mi tylko raz w trakcie dwóch godzin jazdy :szok: :-)
Na placu manewrowym byłam góra 5 minut, gościu zaszalał i jeździłam po mieście 2 godziny:-p :cool2:

Wybywam z małym do homeopaty do Rzeszowa, ok 2 miesiące utrzymuje mu się mokry kaszel:-(
Kaszle przewarznie po spaniu i potem przez cały dziń nic:confused:
A dobrze by było żeby ustał (kaszel) bo Oli nie był jeszcze szczepiony:no:

Hej kobitki :-)

Wasze kciuki bardzo bardzo mi pomogły :tak: :tak: :elvis: :elvis:

Było dobrze, samochód zgasł mi tylko raz w trakcie dwóch godzin jazdy :szok: :-)
Na placu manewrowym byłam góra 5 minut, gościu zaszalał i jeździłam po mieście 2 godziny:-p :cool2:
brawo, choc ja niczego innego sie nie spodziewałam, w koncu lipcówką jestes :cool2: :elvis:

Wybywam z małym do homeopaty do Rzeszowa, ok 2 miesiące utrzymuje mu się mokry kaszel:-(
Kaszle przewarznie po spaniu i potem przez cały dziń nic:confused:
A dobrze by było żeby ustał (kaszel) bo Oli nie był jeszcze szczepiony:no:
to powodzeni życze i trafionej diagnozy

No ale Tobie Brunetko życzę aby mały przespał całą podróż;-) :-D :-D :-D
to ja się dołącze do życzeń

reklama
Do góry