reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
DASARIA będzie dobrze będziemy trzymać qciuki :tak: :tak: :tak:
nikogo nie ma więc i ja spadam, wiecie że im rzadziej tu zaglądam tym trudniej sie odezwać człowiek coraz bardziej obco się czuje kiedyś siedziałam na bb całe wieczory a teraz wpadam od czasu do czasu i jakoś tak nie mogę nadążyć, wy się już znacie nawet w "realu" a ja... na to spotkanie też nie mam szans pojechać nie miałabym po prostu chyba z kim krzyska zostawić może następne będzie gdzieś bardziej na wschód to zobaczymy ;-)

no wiesz :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: ;-) ;-) ;-)
hahahhahahhahahhahahhahaaaaaaaaaaa:laugh2: :laugh2: :laugh2:

.......
a co do jutrzejszej jazdy to dasz sobie świetnie radę, w końcu lipcówka jesteś :tak: ;-) ;-) ;-) :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

napewno świetnie dasz sobie radę - jestem tego całkowice pewna :tak:

asiu trzymam qciuki za jazde!!!napewno dasz rade..........:elvis::elvis:
ja tez chciałam zaczac prawko, zobaczymy jak tam sie poukładaja moje sprawy z praca...........
zauwazyłam ze wszystkie wazne dla mnie ostatnio decyzje za uzaleznione od pracy i kasy..............
hmmmm niepoboda mnie sie to!!! :eek::eek::eek:

edytko historia z uwielbieniem tesciowej słodka...........:dry::dry::-p:-p:-p:-D:-D

Będzie dobrze:tak: :tak: :tak:
Co do mojej pierwszej jazdy, a było to ok 13 lat temu:tak: :-) , to pamiętam że nie mogłam utrzymać samochodu w lini prostej, jechałam od jednej białej kreski do drugiej:confused:

Hej kobitki :-)

Wasze kciuki bardzo bardzo mi pomogły :tak: :tak: :elvis: :elvis:

Było dobrze, samochód zgasł mi tylko raz w trakcie dwóch godzin jazdy :szok: :-)
Na placu manewrowym byłam góra 5 minut, gościu zaszalał i jeździłam po mieście 2 godziny:-p :cool2:

Wybywam z małym do homeopaty do Rzeszowa, ok 2 miesiące utrzymuje mu się mokry kaszel:-(
Kaszle przewarznie po spaniu i potem przez cały dziń nic:confused:
A dobrze by było żeby ustał (kaszel) bo Oli nie był jeszcze szczepiony:no:

Hej kobitki :-)

Wasze kciuki bardzo bardzo mi pomogły :tak: :tak: :elvis: :elvis:

Było dobrze, samochód zgasł mi tylko raz w trakcie dwóch godzin jazdy :szok: :-)
Na placu manewrowym byłam góra 5 minut, gościu zaszalał i jeździłam po mieście 2 godziny:-p :cool2:
brawo, choc ja niczego innego sie nie spodziewałam, w koncu lipcówką jestes :cool2: :elvis:

Wybywam z małym do homeopaty do Rzeszowa, ok 2 miesiące utrzymuje mu się mokry kaszel:-(
Kaszle przewarznie po spaniu i potem przez cały dziń nic:confused:
A dobrze by było żeby ustał (kaszel) bo Oli nie był jeszcze szczepiony:no:
to powodzeni życze i trafionej diagnozy

No ale Tobie Brunetko życzę aby mały przespał całą podróż;-) :-D :-D :-D
to ja się dołącze do życzeń

reklama
Do góry