reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

oki oki, czekam ;-) :tak:
Ten program od Niuńki u mnie nie działa, albo ja nie umiem go obsługiwać:szok: :zawstydzona/y:
Edytko musi działać. Jak go włączysz to w ustawieniach (seting) zmień język na polski. Później po lewej stronie wybierz dysk który ma być odzyskany i klikasz na odzyskaj. Wyskoczy okienko i wybierz folder docelowy w którym mają się zapisać odzyskane dane. Bedzie się to robiło około 40 minut do godziny. I gotowe:tak:
Jak coś ktoś nie rozumie bo pewnie zamotałam to później dokładnie krok po kroku opisze ...:tak:

reklama
A program szoruje płytą dopuki danych nie odzyska więc długość odzyskiwana może się wydłużyć, ale nie ma opcji żeby nie odzyskało. Musi sie udać...:tak:

baby ja chyba tez test sobie zrobie :-p bo kurcze mdli mnie potwornie juz tyle dni ,że szok :-p
a po ostatnich terapiach z moim G. to róznie może być :szok:

ujjjjjjjjj

a coz sie stało????
:baffled::baffled:
całymi dniami Go w domu brak ciagle coś wymysła a to komputery a to po auto jedzie a to do swojej normalnej roboty a jeszcze w miedzy czasie załatwia sobie papiery w zusie i skarbówce. Wszystko naraz chce zrobic i wszystko mu sie miesza, jak łaskawie spędzi w domu kilka godzin to chodzi zły i ciągle na Weronike burczy . Rozkłada dokumenty po całej chacie to sie mała nimi bawi a on na nia buczy.
Chyba Go wystawie na parapet bo balkonu nie mam :wściekła/y:

reklama
Do góry