reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Akurat w moim przypadku to ordynator czekał na łapówkę. Bo gdy pojechał do domu to w końcu zrobili mi cesarkę. Musiałam tylko poczekać aż jego już nie będzie.

KAska! ja tymcia rodzilam z tym znieczuleniem i bolu nic a nic ;D a co do zmeczenia to jest :p jak po 20h udalo mi sie zasnac na 2h po przebudzeniu czulam sie jakby mnie walec przejechal....zakwasy we wszystkich mozliwych miesniach a jakgorsze byly te szyjne, glowa kiwnac nie moglam :p

Niuńka to okropne, na jakim my swiecie zyjemy..? czasem wydaje mi sie ze tu rzadzi tylko pieniadz... smutne..

Boze Niunka!!!! co za ordynator?!!!?  :o ??? :mad: malpa jakas czy co?

a dla CORECZKI sto lat slo lat!!!!!
                     i duuuuza buzka!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

no tak Mania teraz to ja już wogóle nie będę miała żadnych oporów żeby wziąść znieczulenie a co do bólu mięśni itd.. to współczuję i tak juz jest że nie obejdzie sie bez takich przykrych dolegliwości :laugh:

Niuńka wszystkiego najlepszego dla córci, moja córcia też jest z 2002 roku tylko ze stycznia
Mi w nocy śnił się poród a dokładniej cesarka, którą będę miała
Dzidzi nie zdążyłam zobaczyć bo cały czas śniło mi się przygotowanie do znieczulenia i samo znieczulenie a dodam że tego się boję najbardziej

reklama
znieczulenia to ja się nie boję ale skurczy i porodu to tak ;D no i tego co będzie po porodzie czyli jak będę wracala do siebie

martwię się troszkę czy będę miała dosyć sił żeby sie dzidzią zająć

Do góry