reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

martynia nie śpi hi żadna nowość:elvis:
nianiu jestem zawiedziona tym męskim króliczkiem :cool2: byłam bardzo niegrzeczna a nagrody nie dostałam ( nie zobaczyłam ) :-)

mam dalej L4 aż na 3 tygodnie :szok: potem 12 lutego szpital na 2 tygodnie przymusowy i nie odwołania
no i nie wiem moze w marcu wrócę do pracy jesli będę się dobrze czuła a jak nie to dopiero we wrześniu wtedy martynia idzie do prywatnego przedszkola

póki co
trochę będę pracować i wychodzić 2 razy w tyg z domku żeby na głowę nie dostać

mnie strasznie męczy samo siedzenie z martynią;-) muszę mieć kontakt z ludźmi i porobić choć troszkę inne rzeczy niż przewijanie bawienie się prasowanie pranie ittdddd....

reklama
jak miło że i Kredka nam się pokazała:-)
dla Weronisi i elfika zdróweczka :elvis:

u nas pampersy nie latały ;-) tylko rury od rusztowań bałam się że nam coś do chaty wpadnie na szczęście rury skończyły lot na naszym balkonie a nie w domku
ale wysiadł prąd dobrze że miałam wody w termosie nagotowanej

moja córcia łazi właśnie w niebieskim berecie i ani myśli o spaniu:baffled: :-D

hello kochane:-)

mamy już nasze aniołki:tak: ...........wreszcie,
a oto nasze(Damiana,Otylci i moje) wypocinki,
co prawda to nie masa papierowa(nie miłam do tego nerwów:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: !!!!),
ale zwykły brystol..........efekt ocenicie same;-)

hanti naprawdę śliczne są te aniołeczki:tak: :tak: . My też dziś robiłyśmy ale z masy solnej, n o i sobie schnie...zobaczymy jaki będzie efekt.:-D :-D

hanti naprawdę śliczne są te aniołeczki:tak: :tak: . My też dziś robiłyśmy ale z masy solnej, n o i sobie schnie...zobaczymy jaki będzie efekt.:-D :-D
dzięki Niesia:elvis: :elvis: :elvis:

najpierw miałam opcje z masą papierową,
ale jakoś nie taka była i zaczęłam z brystolem kombinować,
a jak miałam juz część zrobioną,
Elficzek podała fajny przepisik na masę solną,
bedzie u nas innym razem:tak: :tak: :tak: :tak:

dzięki Niesia:elvis: :elvis: :elvis:

najpierw miałam opcje z masą papierową,
ale jakoś nie taka była i zaczęłam z brystolem kombinować,
a jak miałam juz część zrobioną,
Elficzek podała fajny przepisik na masę solną,
bedzie u nas innym razem:tak: :tak: :tak: :tak:

:szok: :szok: :szok: :szok:
Kobitki podziwiam :tak: :tak:
ja to jestem beztalencie jeżeli chodzi o takie ozdóbki :-p
podziwiam podziwiam :tak: :tak: :tak: :-) :elvis:

Maniu to moja Oti waży,tyle samo,co Gabinka:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
mam nadzieję,że bedzie wysoka,bo ja to niska raczej jestem:tak:,
A OTI WAGA NA PEWNO NIE PO MNIE:baffled: :baffled: :baffled:

ZDROWKA DLA GABINKI:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Iwon to mnie uspokoiłaś,bo ja myślałam,
że mam w domu małego KING-KONGA,
ja taka mała,a dziecko duże,
ale Ty kochana chyba masz podobny wzrost do mojego,
wiec dzieciaczki po ojcach takie:confused: :confused: :confused:

Do góry