reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Asiu fajne butki, chyba od razu humor lepszy, co...ide na allegro moze cos sobie wypatrze

:elvis::elvis::elvis::elvis:

Ha ha dla kolegow czy na kolegow :cool2: :cool2: ?
Jak ktorys bedzie nieprzyjemny to mu ze szpicura prosto w odbytnice:-p ;-)

Fajowskie butki Asiu. Ja ostatnie (przed kozaczkami) kupilam z polokgaglym szpicem na obcacie, ale to lenie klapeczki. Przez alegro bym sie nei odwazyla:baffled:
hehehe moge je i tak wykozystać :-):-):-);-);-)

co do kupowania butow na allegro to narazie spoczko, nie pomyliłam sie co do rozmiaru/!!!

reklama
Wiecie jaki mój Maciek jest cwany? :-) Jako, że zawsze do kawy jem coś słodkiego, to jak tylko widzi, że sobie robię kawę to od razu mówi tak: "mama kawa ciatko (czyli ciastko)". Za pierwszym razem nie wiedziałam o co mu chodzi, bo do tej pory nie dawałam mu nic słodkiego, to on wziął mnie za rękę, zaprowadził do kuchni i pokazał szafkę, w której są słodycze i mówi (LEKKO podniesionym głosem) "ciatko, ciatko". Ja zdziwiona, skąd on wie, że tam są ciastka, pytam go skąd to wie, a on na to "baba, baba". No i mój plan nie dawania mu słodyczy legł w gruzach, bo okazuje się, że babcia od jakiegoś czasu już go zapycha, a potem się dziwię, że w te dni, w które ona jest, on mi nie chce jeść kolacji. :baffled:

hi hi hi babcia musi się miec na baczności, bo Maciuś wszystko powie mamie :tak: :tak: :tak: :-)

o matko :szok: :szok: :szok: patrzcie:szok:

Pielęgniarka obcięła dziecku kawałek palca
2007-01-18 11:34

O warunkowe umorzenie postępowania wobec pielęgniarki, która nieumyślnie obcięła noworodkowi kawałek palca, wystąpiła do sądu prokuratura rejonowa w Lubinie (Dolnośląskie). Dziecku próbowano przyszyć palec, ale zabieg replantacji nie powiódł się.
dalej »

- Prokuratura wniosła o umorzenie postępowanie wobec kobiety na okres 2 lat, oraz nakaz zapłaty przez nią 500 zł na wskazany cel. Ostateczną decyzję w tej sprawie podejmie jednak sąd - poinformowała w czwartek rzecznik prokuratury okręgowej w Legnicy, Liliana Łukasiewicz.

Do wypadku doszło 22 grudnia 2005 roku w jednym z niepublicznych zakładów opieki zdrowotnej w Lubinie. Urodzona 19 grudnia 2005 roku Sara miała wkłuty w rączkę wenflon.

- Trzy dni później jedna z pielęgniarek, podczas zmiany opatrunku z wenflonem, uniosła dziecko, trzymając w ręku nożyczki. Te zacisnęły się na małym palcu u ręki dziecka i odcięły jego górną część - wyjaśniła rzecznik.

Dziecko natychmiast przewieziono do Szpitala Wojewódzkiego w Legnicy, gdzie dokonano replantacji. Operacja okazała się nieudana, przyszyta część palca obumarła.

Powołani w tej sprawie biegli uznali, że pielęgniarka, mimo ciążącego na niej obowiązku opieki nad dzieckiem, naraziła je na bezpośrednie niebezpieczeństwo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu lub utraty życia. Przedstawiono jej taki zarzut uznając jednak, że dopuściła się tego nieumyślnie. Kobieta przyznała się do winy.

:szok: :szok: :szok: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :no: :no: :wściekła/y:

brak mi słów :no: :no: :wściekła/y:

Ja wiem ja wiem!!
ozdywka jest bardzo dobra ale znacznie lepsza jest NailTek II Intesive Therapy :tak: :tak: :tak:
Testuje obie na sobie od jakiegoś czasu. Rewelacja!! Odbudowuje paznokcie po tipsach.

to ja w takim razie kupię sobie tą odżywkę, bo moje paznokcie wyglądają tragicznie :cool2: :cool2:

Nianiu spoko, mnie się wydaje, ze ona śpi normalnie bo od 21 do 10:30 ale nie ma juz za dnia tej drzemki, dziś bardzo długo spała, ale wszystko przez to, że jakaś choroba ją znowu złapała i sie do 4 wybudzała.

Daria śpi od 19-21(zależy ile śpi w ciągu dnia) do 7.30 pije w łóżku mleko i jeszcze śpi do 8- 9-tej :tak: :tak: :tak: :tak: , w ciągu dnia jeszcze śpi minimum pół godziny, a maksymalnie 3 godziny :tak: :tak: :tak: :cool2:

Dziekuju:tak:

dostałam album i jakoś muszę się do niego zabrać

swoją drogą edzia fajny patetnt z tym mazakami z brokatem..hmmm ja nie jestem taka pomysłowa:baffled: ale pozwole sobie ściagnąć Twój pomysł, zgoda :cool2:

No a ja rozpoczęłam planowanie róznych aktywności rodzinnych i .... zapisałam nas na basen :tak: tak wiec począwszy od soboty uczymy nasze dziecie pływać :tak: :-) jestem bardzo happy:-)

A jak tylko skończy się Michałowi szkoda (studia podyplomowe) to ja zapisuje się na kurs projektowania ogrodów tralalala:-) :-) :-) a potem moze na projektowanie wnętrz, bo to tez mnie kręci:-p

nie nei to jest odzywka firmy Nail Tek

hi hi hi Nianiu zapisz się na kurs projektowania ogrodów :tak: :tak: :tak: , mam nadzieję, że pomożesz koleżance forumowej w projektowaniu ogrodu???????? pllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssss:-D :-p :cool2: :-) :tak: ;-)

reklama
A jak tylko skończy się Michałowi szkoda (studia podyplomowe) to ja zapisuje się na kurs projektowania ogrodów tralalala:-) :-) :-) a potem moze na projektowanie wnętrz, bo to tez mnie kręci:-p

o ja też z chęcią wybrałabym się na taki kurs :tak: :tak: :tak: , ale chyba poprzestanę na razie na kupnie oprogramowania do projektowania ogrodów :tak: :-) ,

Do góry