reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hi hi hi Nianiu zapisz się na kurs projektowania ogrodów :tak: :tak: :tak: , mam nadzieję, że pomożesz koleżance forumowej w projektowaniu ogrodu???????? pllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssss:-D :-p :cool2: :-) :tak: ;-)

a pewnie :tak: :tak: :tak: pare browarów postawisz na stole i będziemy projektować hihih:laugh2: :laugh2: :-D :tak: :-) ;-)
jest pewne ryzyko bo będę początkująca, ale obiecuje, ze najpierw potestuje swoją wiedzę u siebie :cool2: :-p :happy:

reklama
Dziekuju:tak:

dostałam album i jakoś muszę się do niego zabrać

swoją drogą edzia fajny patetnt z tym mazakami z brokatem..hmmm ja nie jestem taka pomysłowa:baffled: ale pozwole sobie ściagnąć Twój pomysł, zgoda :cool2:

No a ja rozpoczęłam planowanie róznych aktywności rodzinnych i .... zapisałam nas na basen :tak: tak wiec począwszy od soboty uczymy nasze dziecie pływać :tak: :-) jestem bardzo happy:-)

A jak tylko skończy się Michałowi szkoda (studia podyplomowe) to ja zapisuje się na kurs projektowania ogrodów tralalala:-) :-) :-) a potem moze na projektowanie wnętrz, bo to tez mnie kręci:-p

nie nei to jest odzywka firmy Nail Tek

Nianiu-
ja tez bym się na taki kurs z chęcią zapisała :tak: :tak: :tak: :tak: , ale co za dużo to nie zdrowo :-p ,
na razie musze zdac prawko ( w poniedziałek pierwsza jazda :szok: :szok: :szok: :cool2: ),
a do projektowania ogrodów kupię sobie program komputerowy :tak: :tak: :tak: :tak: :cool2:

dobra zrywam się :laugh2:
dziś wieczorem muszę
- przebrac do wywoałania dwie ostatnie płyty ze zdjęciami
- zmierzyć okna jaką mają wysokość i wysłac smsa mojej pani projktantce
- ustawić w bu telefonach takie same dzwonki
- przygotować do wystawienia na aukcje swoję motorole V3:cool2:
- zrobić brzuszki

nie mogę

- pić browara bo brzucho rośnie a ja pracuje nad brzuchem :tak:

houk:ninja:

dobra zrywam się :laugh2:
dziś wieczorem muszę
- przebrac do wywoałania dwie ostatnie płyty ze zdjęciami
- zmierzyć okna jaką mają wysokość i wysłac smsa mojej pani projktantce
- ustawić w bu telefonach takie same dzwonki
- przygotować do wystawienia na aukcje swoję motorole V3:cool2:
- zrobić brzuszki

nie mogę
- pić browara bo brzucho rośnie a ja pracuje nad brzuchem :tak:

houk:ninja:

bardzo bardzo współczuję :-( :baffled: :laugh2: ;-) :-) ;-) ;-) :cool2: :-p

u nas ze spaniem totalna lipa :baffled: , Daria śpi z nami w łóżku:baffled: , łóżeczko jej już złożyliśmy, bo i tak w nim nie chce spac:cool2:
Rozglądamy się już za łóżeczkiem takim bardziej "dorosłym dla Darii, nie chce spac w łóźeczku to będzie spała w łóżku, :tak: :tak: :tak: :-p :cool2:

Melll- Daria robi okładnie tak samo, ubiera czapkę i szalik i robi papa,:tak: :tak:
czy to nie za szybko na ucieczki z domu??????????????????? :szok: :-p :cool2: ;-) :-)

u nas było to samo prze 3 tyg - spała z nami ... ja wstawałam poobijana i ciągle się budziałam sprawdzać w jakiej części naszedo łózka Julka spi :sick:

też zastanawiałam się nad zmianą łóżeczka na inne albo na jakiś materac żeby daleko nie spadła w razie czego - jednak to minęło i narazie jest ok

zobaczymy jak dalej będzie - bo ja na duże łózko nie mam miejsca więc albo powiększenie pokoju albo wyprowadzka :-D

narazie to drugie nie wchodzi w gre :baffled:
ale moze to pierwsze na wiosne bedzie mozliwe a kiedyś się pomysli o tym drugim ;-)

ale namieszłam :-p

reklama
Do góry