Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Oliwier pije z bidonu ale tylko wodę nic innego z niego nie wypije
Kakao muszę mu dawać łyżeczką
Kakao muszę mu dawać łyżeczką
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę iść do sklepu, a taka wstrętna u nas pogoda - nie chce mi się.
Dzisiaj robię pizzę na obiadek :-)
oj klaudus jak ja lubie domowa pizza........ale nigdy nie wiem jak zrobic ciasto?????
macie jakis sprawdzony przepis na ciasto do pizzy???
Ja zawsze robię takie ciasto (wychodzi duża blacha z piekarnika):
0,5 kg mąki
4 dkg drożdży
1 szklanka wody
2 łyżki oleju
sól
U nas z biciem ostatnio niedobrze. Dziecko sobie pozwala, mimo, ze mu nie pozwalam. Kiedys chcial Pringles (kurde raz dostal i mu starsznie zasmakoway) i mowi Pigiś Pigiś, ja mowie Pringles ? o nieeee, to nie dla dzieci a ten mi mlaskacza dwa razy zdzielil.
Wiecie jaki mój Maciek jest cwany? :-) Jako, że zawsze do kawy jem coś słodkiego, to jak tylko widzi, że sobie robię kawę to od razu mówi tak: "mama kawa ciatko (czyli ciastko)". Za pierwszym razem nie wiedziałam o co mu chodzi, bo do tej pory nie dawałam mu nic słodkiego, to on wziął mnie za rękę, zaprowadził do kuchni i pokazał szafkę, w której są słodycze i mówi (LEKKO podniesionym głosem) "ciatko, ciatko". Ja zdziwiona, skąd on wie, że tam są ciastka, pytam go skąd to wie, a on na to "baba, baba". No i mój plan nie dawania mu słodyczy legł w gruzach, bo okazuje się, że babcia od jakiegoś czasu już go zapycha, a potem się dziwię, że w te dni, w które ona jest, on mi nie chce jeść kolacji.
hi hi sikam normalnie.