reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Maje wrzuciłam do wyrka i za godzinkę muszę ja obudzi bo jedziemy. Ale się darła, że ją odrywam od zabawy :szok: ale juz w łóżeczku się uspokoiła i ciąga się za rzęsy, co oznacza poddanie się snu.

reklama
Maje wrzuciłam do wyrka i za godzinkę muszę ja obudzi bo jedziemy. Ale się darła, że ją odrywam od zabawy :szok: ale juz w łóżeczku się uspokoiła i ciąga się za rzęsy, co oznacza poddanie się snu.

Tak, tak awaria:eek: U mnie to samo.

Oddawać nam nasze stare, ładne BB!!!!
jeju czy nie mozemy chociaz my lipcówki mieć naszego starego bb??:baffled: plissss ODDAJCIE NAM BB:sick: :-p

:)

ha i udalo mi sie do Was wpasc hehehe

dzieki w imieniu jubilata :cool2: :elvis: :cool2: :elvis:

i my rowniez zyczymy sto lat dla Wiki i Meluchny!!!

a co do wagi to moja GAba moze sobie z Jasiem G. podac raczki :tak: :tak: :tak: wazy dokladnie 13,4 kg :szok:

kochane rozmawiałam z Niania:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
było super,jaka ona jest kochana:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

musze leciec dać Otylce obiad,
bo juz mio krzyczy,że głodna;-) :-)

bedę później papa

WItam i ja po przerwie...podczytywałam co u Was ale nie dało juz rady pisac!!!

zacznę oczywiscie od naszych Jubilatów: Tymoteuszu (brzmi doroślej ;P ), Melllciu, Wiki stu lat Wam życzę w szczęsliwosci i rodości i spełnienia marzeń:elvis: :elvis: :elvis:

Klaudia gratuluje syna -REWELACYJNY jest i jaki mądry -szok normalnie ze dziecko 1,5 roczne moze byc takie bystre...
no i Jasiowi gratuluje 17 ...Aniu jeszcze 3 i ząbkowanie z głowy. ps. Kuba chyba pozazdroscił i cos czuje ze i nam się 17 szykuje.

Mooma co jak co ale ja wiem doskonale co przeżywasz...wspóczuje ogromnie i widze ze pocieszasz się tą samą myslą co ja -jeszcze nas czeka podwójne macieżyństwo wiec trzeba opłakac stratę i wziąc się w garsć. ps. mój lekarz mówił ze po poronieniu wzrastają szanse na kolejną zdrową ciąże, wiec za jakis czas, do roboty kochana i będzie dobrze.

reklama
kochane rozmawiałam z Niania:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
było super,jaka ona jest kochana:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

taralalaalalaaa ale było fajnie:-) dziekuje za ten telefon:tak: jesteś cudowna i najkochańsza na świecie:elvis: :elvis: :elvis:

Jesteście niesmowite, byłam bardzo smutna dziś rano, a teraz czuję się jakbym miała.... urodziny:yes: :wink: Rozmawiam z Wami, piszę..:-) :-) :-) ech...w takich chwilach czuje, że coś jezscze ma sens:tak:
dziękuje:elvis:

Do góry