reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Maje wrzuciłam do wyrka i za godzinkę muszę ja obudzi bo jedziemy. Ale się darła, że ją odrywam od zabawy :szok: ale juz w łóżeczku się uspokoiła i ciąga się za rzęsy, co oznacza poddanie się snu.

reklama
Maje wrzuciłam do wyrka i za godzinkę muszę ja obudzi bo jedziemy. Ale się darła, że ją odrywam od zabawy :szok: ale juz w łóżeczku się uspokoiła i ciąga się za rzęsy, co oznacza poddanie się snu.

Tak, tak awaria:eek: U mnie to samo.

Oddawać nam nasze stare, ładne BB!!!!
jeju czy nie mozemy chociaz my lipcówki mieć naszego starego bb??:baffled: plissss ODDAJCIE NAM BB:sick: :-p

:)

ha i udalo mi sie do Was wpasc hehehe

dzieki w imieniu jubilata :cool2: :elvis: :cool2: :elvis:

i my rowniez zyczymy sto lat dla Wiki i Meluchny!!!

a co do wagi to moja GAba moze sobie z Jasiem G. podac raczki :tak: :tak: :tak: wazy dokladnie 13,4 kg :szok:

kochane rozmawiałam z Niania:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
było super,jaka ona jest kochana:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

musze leciec dać Otylce obiad,
bo juz mio krzyczy,że głodna;-) :-)

bedę później papa

WItam i ja po przerwie...podczytywałam co u Was ale nie dało juz rady pisac!!!

zacznę oczywiscie od naszych Jubilatów: Tymoteuszu (brzmi doroślej ;P ), Melllciu, Wiki stu lat Wam życzę w szczęsliwosci i rodości i spełnienia marzeń:elvis: :elvis: :elvis:

Klaudia gratuluje syna -REWELACYJNY jest i jaki mądry -szok normalnie ze dziecko 1,5 roczne moze byc takie bystre...
no i Jasiowi gratuluje 17 ...Aniu jeszcze 3 i ząbkowanie z głowy. ps. Kuba chyba pozazdroscił i cos czuje ze i nam się 17 szykuje.

Mooma co jak co ale ja wiem doskonale co przeżywasz...wspóczuje ogromnie i widze ze pocieszasz się tą samą myslą co ja -jeszcze nas czeka podwójne macieżyństwo wiec trzeba opłakac stratę i wziąc się w garsć. ps. mój lekarz mówił ze po poronieniu wzrastają szanse na kolejną zdrową ciąże, wiec za jakis czas, do roboty kochana i będzie dobrze.

reklama
kochane rozmawiałam z Niania:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
było super,jaka ona jest kochana:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

taralalaalalaaa ale było fajnie:-) dziekuje za ten telefon:tak: jesteś cudowna i najkochańsza na świecie:elvis: :elvis: :elvis:

Jesteście niesmowite, byłam bardzo smutna dziś rano, a teraz czuję się jakbym miała.... urodziny:yes: :wink: Rozmawiam z Wami, piszę..:-) :-) :-) ech...w takich chwilach czuje, że coś jezscze ma sens:tak:
dziękuje:elvis:

Do góry