reklama
Anikaa
Fan(ka)
Klaudia gratuluje syna -REWELACYJNY jest i jaki mądry -szok normalnie ze dziecko 1,5 roczne moze byc takie bystre...
no i Jasiowi gratuluje 17 ...Aniu jeszcze 3 i ząbkowanie z głowy. ps. Kuba chyba pozazdroscił i cos czuje ze i nam się 17 szykuje.
no i Jasiowi gratuluje 17 ...Aniu jeszcze 3 i ząbkowanie z głowy. ps. Kuba chyba pozazdroscił i cos czuje ze i nam się 17 szykuje.
Anikaa
Fan(ka)
Mooma co jak co ale ja wiem doskonale co przeżywasz...wspóczuje ogromnie i widze ze pocieszasz się tą samą myslą co ja -jeszcze nas czeka podwójne macieżyństwo wiec trzeba opłakac stratę i wziąc się w garsć. ps. mój lekarz mówił ze po poronieniu wzrastają szanse na kolejną zdrową ciąże, wiec za jakis czas, do roboty kochana i będzie dobrze.
reklama
kochane rozmawiałam z Niania
było super,jaka ona jest kochana
taralalaalalaaa ale było fajnie:-) dziekuje za ten telefon jesteś cudowna i najkochańsza na świecie
Jesteście niesmowite, byłam bardzo smutna dziś rano, a teraz czuję się jakbym miała.... urodziny Rozmawiam z Wami, piszę..:-) :-) :-) ech...w takich chwilach czuje, że coś jezscze ma sens
dziękuje