reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Edzia, to specjalnie dla Julki od Maciusia :-)
Mój mąż dzisiaj po południu był z Maćkiem, potem ja przychodzę i Łukasz mnie pyta: "co to jest Juka?", bo Maciek cały czas na komputer pokazuje i "Juka juka"
http://s004.wyslijto.pl/index.php?file_id=63696156128502062945

http://[URL="http://s004.wyslijto.pl/index.php?file_id=63696156128502062945"]15190905.mov[/URL]

HAHHA, no nie mogę :szok: :-D :-D
Biorę Maciusia na zięcia hihihi
Słodziak maxymalny :laugh2: :laugh2:
Juka już spi więc jutro obejrzy sobie filmik :cool2: :cool2: :cool2:
:elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Ha!! Udało się Klaudia. Poradziłam sobie bez łosia. Zainstalowałamprogram i obejrzałam Twojefilmiki. Ale fajnie jest patrzeć na Maciusia. Taki duzy i mądry z niego chłopczyk. Rewelacja!!:-)

i jezscze dodadam,ze Weronika Elfika jest po prostu śliczna i ma boską grzywkę:tak: :-)

I szalony kubusio Joasiowy - do którego mam ogromny sentyment przez jego subtelnośc a jednoczenie odwagę duzego chłopczyka:-)

Hej :)
Wpadam na chwilke po przerwie :) Akcja szukania mieszkania trwa i nie mam czasu.... Prawdopodobnie zaraz potem zacznie się akcja remont, ech.......

I co nikt sie nie pojawil?
Mialam sie zapytac czy wasze dzieci juz skacza?? Tak jak zabki na dwoch nozkach? Alek skoczyl dwa razy i spad na pupe hi hi hi;-)
Przypuszczam, ze Macius Gazelki, moze juz skakac.:tak:

Hm... no my juz skaczemy od kilku miesięcy :-) Maciejek jest takim żywym maluchem, że w celu rozładowania Go robimy gimnastyki. I tak Maciek nauczyl sie skakac, chodzic jak kaczka, biegać na paluszkach. Robi fikołki, no i inne cwiczenia razem ze mną.

No ale za to - tak dla równowagi - zupelnie w nosie ma mówienie i korzystanie z nocnika ;-) :-p :cool2:

Cześć dziewczyny:zawstydzona/y: ,
jestem tu nowa, choć podpatruję Was pd czasu do czasu. Sama jestem mamą prawie 18 - miesięcznej Oliwki. Chętnie się przyłączę jeśli pozwolicie. Pozwolicie?:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: ;-) Smutno mi czasem wieczorkami kiedy Mała już śpi, bo w dzień szaleje że ufffff.... ja nie nadążam za nią:happy: . Póki co - nie pracuję, choć przyznam że stanowi to dla mnie ogromny dylemat: i chciałabym (bo chcę do ludzi) i nie (bo szkoda mi córci), a rodzinka niestety daleko....ech. A jak Wy sobie z tym poradziłyście?

Hej Niesiu :) Ja pracuję, bo nie wytrzymywalam za bardzo w domku. I czasem tęsknię, ale dobrze się czuje chodząc do pracy. Tyle, że zanim wróciłam, to nie wyobrazalam sobie zostawic Macka. Ale szybko sie przestawilam - jak większość dziewczyn chyba ;-)

a co u nas.......taaaaa...

jutro wyprawiamy urodzinki tymulowi :tak: :tak: :cool2: :tak: az mi sie nie chce wierzyc ze juz taki duzy ... :szok:

Gaba dostaje antybiotyki i jest troszke oslabiona ale po wyjsciu ze szpitala tak sie cieszyla na widok tymcia a tymcio skakal z radosci ze jest juz gaba w domu i ciagle si epytal czyjest juz naprawiona i czy wszytko ok
potem nie odstepowal Gaby na krok i ciagle wolal gabusiu choc tu gabusiu choc tam itd hehe az mi sie cieplo na serduchu robilo

teraz sam biedaczek ma kaszel ale humoru mu nie brakuje :laugh2:

Maniu, Tymus skonczyl już trzy latka????? :szok: :szok: :szok:

Jejciu, Ty nie pisz takich rzeczy o Twoich dzieciach, bo ja sie zaraz rozczulam i mam ochotę na nastepne :tak: :tak: :tak: Powinnaś Maniu dostac nagrodę od rządu za wzrost chęci do prokreacji :-p

Kurcze dopiero teraz zobaczyłam Weronikę Elfikową układającą puzzle, szoook !!! Ale bystra babeczka ! :tak: :tak: :tak:
Pięknie sobie radzi:szok: :tak: :tak:

Ale nam dzieciaczki dorosły, kiedy to zleciało ?:szok:

Wiecie co a ja to nie chcę drugiego dziecka. Gdybym teraz wpadła to bym się zapłakała. Czasami myślę że moje życie to jeden wielki koszmar. Dzisiaj naprzykład przeryczałam pół dnia. :-(
Jedyną moją rozrywką jest granie w Heroes V i zakupy od czasu do czasu. Całymi dniami siedzę z Julką. karol wraca z pracy późno wieczorem czasami to nawet Julki nie widzi, tylko jak śpi.
Moja Niby przyjaciółka odkąd jest Julka odwiedza mnie tylko jak coć chce i nie mam z kim pogadać. A czsami to mam wrażenie że zwariuje.:-(

Ale nie będę wam tu już smucić i idę popykać gierkę.:-)
PaPa.

Agatoniku, ja właśnie dlatego wróciłam do pracy. Mimo poczucia szczęścia z macierzyństwa, źle się czułam w domku. Gdy tylko wróciłam do domku, od razu odzyłam :tak: Masz jakąś szansę na zmiane otoczenia? To nieraz pomaga.

ale miałam baby wczoraj dyzur.........jejusku, myslalam ze połoze sie na podłodze i bede lezec az do 19......

jeszcze po powrocie do domu KUba spadł z krzesła i uderzył buzia o blat w kuchi, rozwalił porzadnie warge i wedzidełko na gorze wargi....juz myslalam, ze wroce do pracy tym razem po pomoc, ale jakos dałam rade, ale lało sie strasznie........

Uuuuuuups... :baffled: Mam nadzieje ze juz wszystko w porządku

Jeszcze kilka stron nadrabiania... Ale i tak chyba nikogo nie ma, wiec mogę sobie swobodnie popisać ;-)

reklama
Wiecie co, ja dopiero wczoraj odgrzebałam z łosiem super film, który był hiciorem chyba z trzy lata temu! Nie wiem, jak to się stało, że go przeoczyliśmy, ale jest fantastyczny! To "Raport mniejszości" z Tomem Cruis'em. Po prostu siedziałam wbita w sofę z opadniętą z wrażenia półką! :tak: Jeśli jest jeszcze taka gapa, jak ja, która nie widziała filmu- szczerze polecam!

Widzialam, widzialam - to rzeczywiście suoer filmik :tak: :tak: :tak:

Do góry