od nas też !!! dzielna kobiałka z Ciebie !!!
No i zdrówka dla Adasia !!!!!
Edytko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
od nas też !!! dzielna kobiałka z Ciebie !!!
No i zdrówka dla Adasia !!!!!
FAN TAS TYCZ NY film !!!!!!! brawo dla Maciejki !!!!!
Ja jestem Maciusiem wręcz zachwycona!!Taki zdolny, jak ładnie mówi i na co zwróciłam szczególna uwage- siedzi grzecznie u Weroniki to niewykonalne .
Klaudia masz super synka i taki ślicznusi !!!
Klaudia Maciuś jest świetny, taki mądry i skupiony jak starszak. Znajac moją to by capneła te wszystkie obrazki z mojej ręki, no a siedzie tak tez nie potrafi, chociaz tyłkiem by na siedząco kreciła. Ślicznie mówi, a te kozy to rewelka
mi sie najbardziej podobała JIBA i potem to kum kum i jak Klaudia pyta co robi kum kum a Macius odpowiada JABA normalnie bosko!!!!!
i Maciuś jest taki czyściusi, ślicznie ubrany i podobny do Maciejki Gazelaczkowego
Tusia Teraz to ja sikam....Nieraz sobie puszczam sika na zakonczenie udanej kąpieli a co
własnie ZAWAŁU DOSTAŁAM PRAWIE!!!!!!!!
siedze sobie na krzesełku przy kompiku ładnie , odwróciłam sie bo chciałam sobie herbate ze stolika wziać , no więc odwracam sie a za mną ... STOI MOJE DZIECKO!!!
Obudziła sie, wyszła z łózeczka i przydreptała do mnie, nic nie słysząłam . O mało głową sufitu nie przebiłam
Adaś ma odruch wymiotny przy myciu zębów... Nie wiem co go bardziej rusza, czy szczoteczka czy pasta
Ja tez chciałam Niuńce pogratulowac semestru zaliczonego i powiedzieć,ze tez ją podziwiam za taą nauke przy dzieciach
Niunka gratulacjony za semestr . Dla Adasia zdroweczka.
ja tez!! ja tez!!
Rajuśka...Kredziu tysiące buziaków dla Was!!!!Hej kochane ja tak na predce....................
nie wiem ale od kąd przyjechaliśmy do pl to cos zawsze nie tak ehhh
wczoraj wyszliśmy z tymim ze szpitala, kibloiwaliśmy tam 3 noce cały poniedziałek tymi miał rozwolnienie później gorączke i szwędaliśmy się po szpitalach aż w końcu o 3 w nocy zatrzymali nas,
tymul był odwodniony nie chciał jeśc ani pić miał temperature najwięcej 39,2 kreski robil kupki ze śluzem, same wody i z krwią
teraz już jest lepiej wczoraj wyszliśmy ale jeszcze nas nie wypisali jak by coś się działo to mamy wracać cokolwiek jak bedzie sie działo
a teraz jeszcze dostał mega kataru :/
eh do dupy to wszystko i jeszcze młodego z nami nie było
a wogóle możliwe że to jakiś wirus, lezał chłopczyk z takimi samymi objawami, w domu siostra załatwiona benjamin troszke tate coś wzieło a w nocy mnie skręcało :/ no i koleżanki mama tez...................
a wogóle ponoć zapalenie płuc panuje we wrocławiu nie ma miejsc a w bielawie jak leżeliśmy też było kilka malców na zapalenie..................jedna babeczka była z 2 dzieciaczków naraz i kosmos jedno 7 tyg a drugie ok 2 lat
buziaczki kochane ........................................
:-):-):-)hihihihiihiii ja przeepraszam bo to wcale nie śmieszne...ale ja leje