reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
FAN TAS TYCZ NY film !!!!!!! brawo dla Maciejki !!!!!:elvis: :tak: :tak: :tak:

Ja jestem Maciusiem wręcz zachwycona!!Taki zdolny, jak ładnie mówi i na co zwróciłam szczególna uwage- siedzi grzecznie :szok: u Weroniki to niewykonalne .
Klaudia masz super synka :tak: :tak: :tak: i taki ślicznusi !!!

Klaudia Maciuś jest świetny, taki mądry i skupiony jak starszak. Znajac moją to by capneła te wszystkie obrazki z mojej ręki, no a siedzie tak tez nie potrafi, chociaz tyłkiem by na siedząco kreciła. Ślicznie mówi, a te kozy to rewelka :-D

mi sie najbardziej podobała JIBA i potem to kum kum i jak Klaudia pyta co robi kum kum a Macius odpowiada JABA normalnie bosko!!!!!

i Maciuś jest taki czyściusi, ślicznie ubrany i podobny do Maciejki Gazelaczkowego:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :-D

Dziewczynki, jesteście kochane. Bardzo dziękujemy za komplementy :-) A co do podobieństwa do Maciusia Gazelaczka, to mi się to od urodzenia wydaje :-)

:szok: :szok: :szok: własnie ZAWAŁU DOSTAŁAM PRAWIE!!!!!!!!
siedze sobie na krzesełku przy kompiku ładnie , odwróciłam sie bo chciałam sobie herbate ze stolika wziać , no więc odwracam sie a za mną ... STOI MOJE DZIECKO!!! :szok: :szok: :szok:
Obudziła sie, wyszła z łózeczka i przydreptała do mnie, nic nie słysząłam . O mało głową sufitu nie przebiłam :shocked2: :shocked2: :shocked2:

:laugh2::laugh2::laugh2:No nie może być.....Weronika aż tak straszna chyba nie jest....;-);-);-):-D:-D

Ja tez chciałam Niuńce pogratulowac semestru zaliczonego i powiedzieć,ze tez ją podziwiam za taą nauke przy dzieciach :tak:
:elvis::elvis::elvis:
A uczę się bardzo rzadko, częściej korzystam z pomocy naukowych takich jak ściaga:-):tak:Poza ty dla mnie szkoła to taka odskocznia od codzienności, od domu, dzieciaków, łosia...

Niunka gratulacjony za semestr:elvis: . Dla Adasia zdroweczka.

ja tez!! ja tez!!
:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

Hej kochane ja tak na predce....................
nie wiem ale od kąd przyjechaliśmy do pl to cos zawsze nie tak ehhh

wczoraj wyszliśmy z tymim ze szpitala, kibloiwaliśmy tam 3 noce cały poniedziałek tymi miał rozwolnienie później gorączke i szwędaliśmy się po szpitalach aż w końcu o 3 w nocy zatrzymali nas,
tymul był odwodniony nie chciał jeśc ani pić miał temperature najwięcej 39,2 kreski robil kupki ze śluzem, same wody i z krwią
teraz już jest lepiej wczoraj wyszliśmy ale jeszcze nas nie wypisali jak by coś się działo to mamy wracać cokolwiek jak bedzie sie działo
a teraz jeszcze dostał mega kataru :/
eh do dupy to wszystko i jeszcze młodego z nami nie było :(
a wogóle możliwe że to jakiś wirus, lezał chłopczyk z takimi samymi objawami, w domu siostra załatwiona benjamin troszke tate coś wzieło a w nocy mnie skręcało :/ no i koleżanki mama tez...................

a wogóle ponoć zapalenie płuc panuje we wrocławiu nie ma miejsc a w bielawie jak leżeliśmy też było kilka malców na zapalenie..................jedna babeczka była z 2 dzieciaczków naraz i kosmos jedno 7 tyg a drugie ok 2 lat

buziaczki kochane ........................................
Rajuśka...Kredziu tysiące buziaków :elvis::elvis::elvis::elvis: dla Was!!!!
Co to się dzieje.....
Trzymajcie się mocno, nie dajcie chorubskom.....
:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

dziecko spi, kawa wypita..........
czas sie wziasc za jakas robote........

odmeldowywuje sie babeczki, ide odgruzować chałupke, ale wroce tu jeszcze :happy::happy:

reklama
hello babulce:-)
ja się przyszłam zameldować i lecę,
bo u nas co chwilkę prąd wyłączają
i nie chcę,by mi komp nawalił:baffled: :baffled: :baffled:

Do góry