reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Witam Was - decyzja o pobycie w szpitalu przesunieta o kolejny tydzien. Czyli zdaze sobie kupic pizamke i klapeczki i podomeczke - wszystko uklada sie jak trzeba - moze nawet nie pojde wcale - ale teraz juz bede gotowa.

A w sobote zaczniemy cos szykowac dla dzidzi - wy juz pranie a ja nawet nie mam jednego szpioszka, ale mam swiadomosc ze was szybko moge dogonic:)

Lilka witaj z powrotem, agnieszka k. tez po przerwie sie pojawila:)

Ja mam ledwo czas by przeczytac i napisac chociaz jeden post ;D, a przeciez mojego meza nie ma i mam troszke wolnych wieczorkow:)

Moj bobas ma ok.2100 i tetno 150 - wyniki z poniedzialku

Pozdrawiam bardzo serdecznie:)

Od kiedy zaczelam szie ruszac nie mam czasu zeby za wami nadazyc !!!
Elfiko a nic Ci sie niestalo z ciuszskami po 90° ?? Na wiekszsci moich rzeczy jest napisane 40° !!! Czy to trzeba w wyzszej temper. ???
Aniu moj maly tez ma tetno 150 i wazy jakies 2200 g. ! A ja na pizamki to dopiero dzisiaj wyslalam zamowienie !!!
Czy ktoras moze ostatnio mierzyla swoja szyjke macicy ? Albo sprawdzala na USG ?
I czy macie moze klopoty ze spaniem ?
Pozdrawiam !!!

Ja mam kłopoty ze snem... dziś byłam w toalecie.. 12 razy :-( sika i sikam... i sikam...
ado tego nie moge sobie znaleźć wygodnej pozycji do spania...

dziewczyny oglądam na 2-ce sprawe dla reportera....i dosłaownie płacze...jak dziecko :(to straszne...ze tacy ludzie wogule są na tym świecie... :(

Anitko - nie strasz:). Z USG wynika ze moj bobas ma 31t+5 dni o 10 dni wiecej niz wynikaloby to z suwaczka:), wiec moze tylko 3800 osiagnie ;D ;D ;D

Graszka to po co oglądasz????? nie oglądaj programów, które przeżywasz zbyt emocjonalnie!!! do niczego teraz nie jest Ci to potrzebne... w tej chwili nie jest to wskazane życie codzienne i przygotowania do pojawienia sie dzidzi to i tak wiele emocji - na włąsne życzenie nie dokladajmy sobie ... może to okazać sie zbyt wiele... ja nie oglądam tv czasami czytam gazete wyborczą... ale generalnie odkad jestem w ciązy żyje troszke jak na odludziu... bo jestem strasznie emocjonalna i nei potrafie sie dystansować... polecam chwilową izolacje wszystkim Mamusiom, które sie zbytnio angażują... a tegoo typu programy itp.

no tak masz racje Asiołku...jakoś tak soiedziałąm przy kompie i włączyłąm sobie tv i jakos tak akurat na to,ale już przełączyłam....a co do siusiania to ja gdzieś od 2 tygodni mam ten klimacik...najgorzej jest wieczorem i w nocy ...no i naturalnie wq nocy mała kopie niesamowicie...i to najbardziej... :)

reklama
Zeby sie nie stresowac swiatem nie mamy telewizora ;D - tez bardzo dobre rozwiazanie, zeby sie nie denerwowac ;D

Do góry