reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dzień doberek :) widze ,że babeczki jeszcze leniuchują...no i bardzo prawidłowo :)też bym pospała ,ale niestety synuś nie daje...pogoda za oknem niezbyt ładna i do tego w domu wszyscy zaczynają pokaszliwać :(

Witaj Graszko ja juz wtalam , bo pusty żołądek nie pozwalał mi na dalsze leniuchowanie :)
Wczoraj byłam na usg i teraz już mam potwierdzenie, że Kacperek to jest zdecydowanie chłopiec, wiec nie robiłam z siebie głupka przez ostatnie 30 tyg i nie nazywałam dziewczynki ukochanym synkiem Kacperkiem, hihi
Zdrowiutki jest i wazy 1830 gram.
pozdrawiam

no to superowo ,że zdrowiutki i,że wszystko ok :)mnie molestuje w brzuniu dziewuszka,a chłopak 5 letni nie daje mi spać od 7-ej rano ;D

superowo, ze bedzie parka, ja tez chce miec kiedys coreczke, chociaz moj maz ma jakas taka bardziej meska rodzine, wiec nie wiem czy sa szanse :)

Twoj synek cieszy sie ze bedzie mial siostrzyczke?? Slyszalam ze 5 lat to trudnu wiek w tym wzgledzie :) Ale coreczce fajnie, ze bedzie miala starszego brata, mna sie zawsze braciszek opiekowal i nawet uczyl chwytow karate, zebym sie mogla obronic, gdyby jego nie bylo w poblizu :)

Dziendoberek babeczki!Ale mialam dzisiaj nocke,synek obudzil sie o 4.00 i chcial juz wstawac,rozbawiony byl strasznie my z mezem mniej ;)

reklama
Kurcze babulki ja na glowe dostaje...caly czas mysle o dzidzi i przezywam,ze na usg bylo widac tej jej nosek(ze niby podobny do mojego)no i ubzduralam sobie,ze moze cos z tym noskiem nie tak,ze moze jej sie zle wyksztalcil albo ma zajecza warge...Takie mysli caly czas mnie mecza...caly czas :-[eh.

Do góry