reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05

siedze sobie na krzesełku przy kompiku ładnie , odwróciłam sie bo chciałam sobie herbate ze stolika wziać , no więc odwracam sie a za mną ... STOI MOJE DZIECKO!!!

Obudziła sie, wyszła z łózeczka i przydreptała do mnie, nic nie słysząłam . O mało głową sufitu nie przebiłam

e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Nieraz sobie puszczam sika na zakonczenie udanej kąpieli a co![]()
Kleopatra się kozim mlekiem konserwowała, a Tusia proszzzzzzzzz

elfiko
lipcowe mamy ´05
e tam... jak zwyklefjuuuuuuuuuu fjuuuuuuuuuu, a czym sobie szanowny małż zasłużył na takie komplimenta ???

potem zwierzaki odwiedze
a teraz zmykam na chwil pare
musze polewe na ciasto wylac ( Joasiowy murzynek ) pozmywac gary i umys włosy

elfiko
lipcowe mamy ´05
Będą płyny do kąpieli produkowac o nazwie- TUSI SIKKleopatra się kozim mlekiem konserwowała, a Tusia proszzzzzzzzz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
To ja Wam napiszę jaki numer był u mojej mamy teraz jak byliśmy...
Julka jak widzi jakiegoś pana lub panią to mówi "pa" i pokazuje palcem na tą osobę. A jak ma czegoś lub kogoś dość to kategorycznie i stanowczo mu mówi mu "pa pa", chodzi o taki stanowczy ton.
No i słuchajcie, przewijam ją któregoś razu w pokoju u mojej mamy i nagle Julka pokazuje palcem na ścianę i mówi pa papa!! i tak kilka razy. Brzmiało to w jej wykonaniu jakby pokazywała jakąś osobę i kazała jej odejść.
No i tak się zastanawiam, czy dzieci widzą duchy? czy to mógł być mój ojciec?
Może sobie przyszedł spotkać się z nią?
Julka jak widzi jakiegoś pana lub panią to mówi "pa" i pokazuje palcem na tą osobę. A jak ma czegoś lub kogoś dość to kategorycznie i stanowczo mu mówi mu "pa pa", chodzi o taki stanowczy ton.
No i słuchajcie, przewijam ją któregoś razu w pokoju u mojej mamy i nagle Julka pokazuje palcem na ścianę i mówi pa papa!! i tak kilka razy. Brzmiało to w jej wykonaniu jakby pokazywała jakąś osobę i kazała jej odejść.
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
e tam... jak zwykle![]()
potem zwierzaki odwiedze
a teraz zmykam na chwil pare
musze polewe na ciasto wylac ( Joasiowy murzynek ) pozmywac gary i umys włosy![]()
nie idź jeszcze :-) pójdziemy na chwilke obie, Ty do łazienki a ja na "Szkło kontaktowe" ;-) :-) ;-) ;-) ;-)
elfiko
lipcowe mamy ´05
To ja Wam napiszę jaki numer był u mojej mamy teraz jak byliśmy...

weronika zachowywała sie wtedy bardzo dziwnie, wręcz była przerażona , potem na spacerach jeszcze wiele razy spotykałyśmy koty i nigdy sie nie bała a ten jeden ja bardzo zestresował wtedy
reklama
Alez tu wesolo wieczorowa pora:-) .
W wielkim skrocie:
Niunka gratulacjony za semestr
. Dla Adasia zdroweczka.
Maniu zdrowka dla Gabini a dla Ciebie sily i cierpliwosci
.
My stope w masie solnej tez ostatnio zrobilismy wiec teraz trza cosik innego.
W wielkim skrocie:
Niunka gratulacjony za semestr

Maniu zdrowka dla Gabini a dla Ciebie sily i cierpliwosci

My stope w masie solnej tez ostatnio zrobilismy wiec teraz trza cosik innego.