reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny czy wasze dziewuchy też takie panieny?
Maja np. jak nasika do wanny to odrazu chce wychodzic chocby to dopiero początek kapieli która uwielbia. Odrazu nogi za wanne wywija i wykrzykuje - a fe, blee, aa i nawet nie da sie ponownie włozy do wanny. Kurde to ja nieraz sobie siknę i wcale mi to nie przeszkadza a tu masz gnojek mały. No ciekawe jak to bedzie nad morzem :-D
Pozatym to ciagle zmienia sobie kapcie na kalosze i tak chodzi po domu (sama sobie nakłada). Co sobie nawinie na szyje - czy to tatusine gacie, czy inne cudo to sie musi przejrzec w dużym lustrze, dostawiając sobie do niego krzesło, bo jest wyżej. No i nawet sobie tak włosy nastrasza przy lustrze ( taki nawyk od babci) :-D Normalnie jaja jak berety.
Weronika dzisiaj zrobiła kupe do wanny :szok: pierwszy raz jej sie to zdarzyło
wyjelam ja , nalałam nowej wody i kąpała sie dalej.
Apropo Tusia sikasz do wanny?? hihi :laugh2: kocham Cie za te teksty :elvis:

reklama
My tez mamy ta paste
Powiedz Edytko czy Julka wypluwa paste? Weronika za nic w świwcie nie chce pluć, mówi mmniam i zajada ze smakiem :eek:

A co Ty:no:, młoda wsuwa tą pastę z nieziemską rozkoszą (mniam mniam haha tak samo), ale nakładam jej takie maleńkie porcje na szczoteczkę, że nie boję się o jakieś skutki uboczne. W końcu to pasta od 0 do 2 lat, więc mam nadzieję, że jest bezpieczna. Codziennie uczę Julkę pluć, ale ona nie chce. Wie, że dziewczynkom tak nie wypada hahaha:szok: :laugh2: :laugh2:

A co Ty:no:, młoda wsuwa tą pastę z nieziemską rozkoszą (mniam mniam haha tak samo), ale nakładam jej takie maleńkie porcje na szczoteczkę, że nie boję się o jakieś skutki uboczne. W końcu to pasta od 0 do 2 lat, więc mam nadzieję, że jest bezpieczna. Codziennie uczę Julkę pluć, ale ona nie chce. Wie, że dziewczynkom tak nie wypada hahaha:szok: :laugh2: :laugh2:
ha Weronika pluje po mistrzowsku !! Ale nie bedzie pluc tą pastą :no: mówie jej Weronika pluj a ona- Nie mniam mniam :eek:
Mówisz dziewczynkom nie wypada,.... ups :-p

Apropo Tusia sikasz do wanny?? hihi :laugh2: kocham Cie za te teksty :elvis:

hahhahahhahha

Tusia, a feeeeeeeeee:no: :no: :no: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: !!!!!!!!!!
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

A co do strojenia się to ten etap jeszcze jest przed nami, na razie młoda non stop gada przez telefon, a jak jej zabiorę komórkę to przykłada rączkę do ucha i ciągle coś gada. Ponieważ mojego małża częściej nie ma w domu niż jest to dziś jak zauważył co ona robi to się wystraszył, bo nie zrozumiał o co dziecku chodzi. Co za łoś :szok: ;-) ;-) ;-) ;-)

Ja tez chciałam Niuńce pogratulowac semestru zaliczonego i powiedzieć,ze tez ją podziwiam za taą nauke przy dzieciach :tak:

A ja jeszcze chciałam napisać Ani.Sz., że cieszę się, że z kolanem jest lepiej i że nie trzeba kroić ! ufffffffff

reklama
Do góry