reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

u mnie to samo, tez sie nad tym zastanawiałam :baffled: wygląda na to,ze to sprawa techniczna
podkładka pod to nasze forum nie jest Polska i u nas musżą ta godzine ustawiać pewnie ... stad te psikusy które mnie prawde powiedziawszy juz wkurzają :wściekła/y:
kolor nadal rózowy, wiele niedociągnięc , no i te M U L E N I E EEEEEEEEE :no: :wściekła/y:

no a u mnie się jeszcze dziś tak porobiło, że nie widziałam części napisanych postów, np na zwierzakach, mialam ciągle stronę 81 i nie pokazywało mi, że jest już strona 82 tylko w subskrypcjach widać było że kolejne osoby udzielały odpowiedzi... jakieś czary mary?

reklama
Klaudia Maciuś jest świetny, taki mądry i skupiony jak starszak. Znajac moją to by capneła te wszystkie obrazki z mojej ręki, no a siedzie tak tez nie potrafi, chociaz tyłkiem by na siedząco kreciła. Ślicznie mówi, a te kozy to rewelka :-D
mi sie najbardziej podobała JIBA i potem to kum kum i jak Klaudia pyta co robi kum kum a Macius odpowiada JABA normalnie bosko!!!!!

no a u mnie się jeszcze dziś tak porobiło, że nie widziałam części napisanych postów, np na zwierzakach, mialam ciągle stronę 81 i nie pokazywało mi, że jest już strona 82 tylko w subskrypcjach widać było że kolejne osoby udzielały odpowiedzi... jakieś czary mary?
Ja to czasami wcale zwierzaków znależc nie moge!! Znikaja mi z subskrybcji a na wątki zamknięte w albumie wcale wejsc nie moge :no: bez sensu

tusia25[URL="https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-lipcu-2005-f48/lipcowe-mamy-5402-post1067039/#post1067039" pisze:
viewpost.gif
[/URL]]
Klaudia Maciuś jest świetny, taki mądry i skupiony jak starszak. Znajac moją to by capneła te wszystkie obrazki z mojej ręki, no a siedzie tak tez nie potrafi, chociaz tyłkiem by na siedząco kreciła. Ślicznie mówi, a te kozy to rewelka :-D
mi sie najbardziej podobała JIBA i potem to kum kum i jak Klaudia pyta co robi kum kum a Macius odpowiada JABA normalnie bosko!!!!!

i Maciuś jest taki czyściusi, ślicznie ubrany i podobny do Maciejki Gazelaczkowego:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :-D

..............
dobra znikam na "Szkło" :szok: :-D

reklama
Ja tez sie juz klade.

Na zakonczenie pochwale sie tylko ze wlasnie wybija nam sie pierwsza piateczka czyli 17 zabek w kolekcji Jasia, ktory nie mowi prawie wcale za to moze pozrec w calosci;-) :happy: - rownowaga w przyrodzie musi byc;-) .

Jutro my mamy wizyte ksiedza:-) .

Papatki kobietki

Do góry