reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

u mnie to samo, tez sie nad tym zastanawiałam :baffled: wygląda na to,ze to sprawa techniczna
podkładka pod to nasze forum nie jest Polska i u nas musżą ta godzine ustawiać pewnie ... stad te psikusy które mnie prawde powiedziawszy juz wkurzają :wściekła/y:
kolor nadal rózowy, wiele niedociągnięc , no i te M U L E N I E EEEEEEEEE :no: :wściekła/y:

no a u mnie się jeszcze dziś tak porobiło, że nie widziałam części napisanych postów, np na zwierzakach, mialam ciągle stronę 81 i nie pokazywało mi, że jest już strona 82 tylko w subskrypcjach widać było że kolejne osoby udzielały odpowiedzi... jakieś czary mary?

reklama
Klaudia Maciuś jest świetny, taki mądry i skupiony jak starszak. Znajac moją to by capneła te wszystkie obrazki z mojej ręki, no a siedzie tak tez nie potrafi, chociaz tyłkiem by na siedząco kreciła. Ślicznie mówi, a te kozy to rewelka :-D
mi sie najbardziej podobała JIBA i potem to kum kum i jak Klaudia pyta co robi kum kum a Macius odpowiada JABA normalnie bosko!!!!!

no a u mnie się jeszcze dziś tak porobiło, że nie widziałam części napisanych postów, np na zwierzakach, mialam ciągle stronę 81 i nie pokazywało mi, że jest już strona 82 tylko w subskrypcjach widać było że kolejne osoby udzielały odpowiedzi... jakieś czary mary?
Ja to czasami wcale zwierzaków znależc nie moge!! Znikaja mi z subskrybcji a na wątki zamknięte w albumie wcale wejsc nie moge :no: bez sensu

tusia25[URL="https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-lipcu-2005-f48/lipcowe-mamy-5402-post1067039/#post1067039" pisze:
viewpost.gif
[/URL]]
Klaudia Maciuś jest świetny, taki mądry i skupiony jak starszak. Znajac moją to by capneła te wszystkie obrazki z mojej ręki, no a siedzie tak tez nie potrafi, chociaz tyłkiem by na siedząco kreciła. Ślicznie mówi, a te kozy to rewelka :-D
mi sie najbardziej podobała JIBA i potem to kum kum i jak Klaudia pyta co robi kum kum a Macius odpowiada JABA normalnie bosko!!!!!

i Maciuś jest taki czyściusi, ślicznie ubrany i podobny do Maciejki Gazelaczkowego:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :-D

..............
dobra znikam na "Szkło" :szok: :-D

reklama
Ja tez sie juz klade.

Na zakonczenie pochwale sie tylko ze wlasnie wybija nam sie pierwsza piateczka czyli 17 zabek w kolekcji Jasia, ktory nie mowi prawie wcale za to moze pozrec w calosci;-) :happy: - rownowaga w przyrodzie musi byc;-) .

Jutro my mamy wizyte ksiedza:-) .

Papatki kobietki

Do góry