reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elfiku ja mam pomysł taki (ale czy go zrealizuje to się okaże) zrobic w masie solnej aniołak. tłów to odbita "do góry ngami" stopa kuby a skrzydełka to odbite raczki, gółwka wg. uznania.
Aniu czy będziesz zła jeśli od Ciebie pomysł podłapie??
Ja miałam plan pierwotny taki,zeby zrobic coś w rodzaju obrazka-laurki : kartka formatu A4 na niej zdjecie Weroniki a pod spodem raczki Weroniki odciśniete w masie papierowej (solnej nie lubie) Chciałam tą kartke przymocowac od spodU do antyramy i zrobic ramke tez z masy papierowej.
Ale aniołek bedzie lepszym prezentem :tak:
Już odrysowałam Weronice rączki i nózki i teraz tylko czekam na pozwolenie :-)

reklama
bardzo sie ciesze Aniu!!!

Kobity ponawiam pytanie- co na dzień babci i dziadka??????

Jak Julka nie zapomni to zadzwoni do babci i dziadka w Gd, ja nie zamierzam robić prezentów z tej okazji :baffled: A do mojej mamy tez Julcia zadzwoni, żeby było sprawiedliwie hihi ;-) ;-)

Aniu czy będziesz zła jeśli od Ciebie pomysł podłapie??
Ja miałam plan pierwotny taki,zeby zrobic coś w rodzaju obrazka-laurki : kartka formatu A4 na niej zdjecie Weroniki a pod spodem raczki Weroniki odciśniete w masie papierowej (solnej nie lubie) Chciałam tą kartke przymocowac od spodU do antyramy i zrobic ramke tez z masy papierowej.
Ale aniołek bedzie lepszym prezentem :tak:
Już odrysowałam Weronice rączki i nózki i teraz tylko czekam na pozwolenie :-)
no jasne:tak: no problemo :) elfik a co to jest masa papierowa ??

Świetny pomysł z tym aniołkiem, ja rok temu dałam Maji girki odbite w masie solnej, więc juz w tym roku chyba już nie pasuje znowu masę solną. Może macie jeszcze jakies pomysły? Nie wiem wydrukowac i zaaliminowac kalendarz na nowy rok z gębulą Maji czy co?

czesc BAby..
ja nie wiem czy moj pech pojdzie sobie w sina dal :(

wczoraj wrocililam z gaba ze szpitala....zabralo nas pogotowie w nocy z niedzieli na poniedzialek gabula miala 40stopni i drgawki :(
zrobili nam badania i stwierdzono zakazenie bakteryjne gornychg drog oddechowych....antybiotyk dozylnie, kroplowka i poklute raczki :-( :-( :-(
a na koniec rchunek do zaplacenia......qurna zaczynam zalowac wyjazdu z us :-( :no: :-( caly czas cos..jak nie jedno to drugie
buuu sorry baby z reguly staram sie niezrzedzic ale ile mozna szczerzyc zeby kurde no mowie Wam ciagle cos
Maniula kochana oby sie u Was szybko wszystko wyprostowało!! Zdrówka dla gabinki życzymy!! :elvis:
no jasne:tak: no problemo :) elfik a co to jest masa pamierowa ??
Aniu to taka gotowa masa do kupienia w sklepie, kosztuje cos około 8 zł i cytuje.." masa papierowa to doskonały materiał plastyczny. Konsystencja masy doskonale nadaje sie do modelowania recznego jak równiez przy uzyciu specjalnych maszyn. Gdy wyschnie twardnieje i nadaje sie wtedy do obróbki poprzez szlifowanie lub malowanie dowolnymi farbami
masaeo7.jpg

reklama
Do góry