reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Elfiku ja mam pomysł taki (ale czy go zrealizuje to się okaże) zrobic w masie solnej aniołak. tłów to odbita "do góry ngami" stopa kuby a skrzydełka to odbite raczki, gółwka wg. uznania.
Aniu czy będziesz zła jeśli od Ciebie pomysł podłapie??
Ja miałam plan pierwotny taki,zeby zrobic coś w rodzaju obrazka-laurki : kartka formatu A4 na niej zdjecie Weroniki a pod spodem raczki Weroniki odciśniete w masie papierowej (solnej nie lubie) Chciałam tą kartke przymocowac od spodU do antyramy i zrobic ramke tez z masy papierowej.
Ale aniołek bedzie lepszym prezentem :tak:
Już odrysowałam Weronice rączki i nózki i teraz tylko czekam na pozwolenie :-)

reklama
bardzo sie ciesze Aniu!!!

Kobity ponawiam pytanie- co na dzień babci i dziadka??????

Jak Julka nie zapomni to zadzwoni do babci i dziadka w Gd, ja nie zamierzam robić prezentów z tej okazji :baffled: A do mojej mamy tez Julcia zadzwoni, żeby było sprawiedliwie hihi ;-) ;-)

Aniu czy będziesz zła jeśli od Ciebie pomysł podłapie??
Ja miałam plan pierwotny taki,zeby zrobic coś w rodzaju obrazka-laurki : kartka formatu A4 na niej zdjecie Weroniki a pod spodem raczki Weroniki odciśniete w masie papierowej (solnej nie lubie) Chciałam tą kartke przymocowac od spodU do antyramy i zrobic ramke tez z masy papierowej.
Ale aniołek bedzie lepszym prezentem :tak:
Już odrysowałam Weronice rączki i nózki i teraz tylko czekam na pozwolenie :-)
no jasne:tak: no problemo :) elfik a co to jest masa papierowa ??

Świetny pomysł z tym aniołkiem, ja rok temu dałam Maji girki odbite w masie solnej, więc juz w tym roku chyba już nie pasuje znowu masę solną. Może macie jeszcze jakies pomysły? Nie wiem wydrukowac i zaaliminowac kalendarz na nowy rok z gębulą Maji czy co?

czesc BAby..
ja nie wiem czy moj pech pojdzie sobie w sina dal :(

wczoraj wrocililam z gaba ze szpitala....zabralo nas pogotowie w nocy z niedzieli na poniedzialek gabula miala 40stopni i drgawki :(
zrobili nam badania i stwierdzono zakazenie bakteryjne gornychg drog oddechowych....antybiotyk dozylnie, kroplowka i poklute raczki :-( :-( :-(
a na koniec rchunek do zaplacenia......qurna zaczynam zalowac wyjazdu z us :-( :no: :-( caly czas cos..jak nie jedno to drugie
buuu sorry baby z reguly staram sie niezrzedzic ale ile mozna szczerzyc zeby kurde no mowie Wam ciagle cos
Maniula kochana oby sie u Was szybko wszystko wyprostowało!! Zdrówka dla gabinki życzymy!! :elvis:
no jasne:tak: no problemo :) elfik a co to jest masa pamierowa ??
Aniu to taka gotowa masa do kupienia w sklepie, kosztuje cos około 8 zł i cytuje.." masa papierowa to doskonały materiał plastyczny. Konsystencja masy doskonale nadaje sie do modelowania recznego jak równiez przy uzyciu specjalnych maszyn. Gdy wyschnie twardnieje i nadaje sie wtedy do obróbki poprzez szlifowanie lub malowanie dowolnymi farbami
masaeo7.jpg

reklama
Do góry