reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dziewczny mam pytanie.
Poszukuje maści MADECASSOL ung. 40 gr
Maśc jest frnacuska i mozna ją kupić za granicą (najpewniej we Francji albo Beligii). To masc na Maksa poparzenie, a dokłądniej na blizny na jego rączce.
Czy nie macie przypadkiem znajomych czo kogoś kto mógłby kupić i przesłać?
Bede jezscze szukała w innych żródłach, ale napisałam tu bo nigdy nie wiadomo.

Z góry dzieki jak coś się Wam przypomni.

reklama
dzwiewczyny ale sie ciesze...byłam dzis u lekarza i powiedział ze operacja prawdopodobnie nie jest koniczna na juz, dokładną diagnoze postawi w poniedziałek, ale dał do zrozumienia ze on mimo wszystko nie kładł by mnie od zaru pod nóż :-) :-) :-) . poprzednik sugerował cos innego (po tym jak mój R. od razu wyskoczył ze bedziemy mnie prywatnie leczyc i kasa nie gra roli- nie ma to jak łoś) i dał na siebie namiary (operacja kosztuje 3 -4 tyś):dry: .
bardzo sie ciesze Aniu!!!

Kobity ponawiam pytanie- co na dzień babci i dziadka??????

Hanti, Klaudia, Iwon, Elfiku dzieki:elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Elfiku ja mam pomysł taki (ale czy go zrealizuje to się okaże) zrobic w masie solnej aniołak. tłów to odbita "do góry ngami" stopa kuby a skrzydełka to odbite raczki, gółwka wg. uznania.

reklama
czesc BAby..
ja nie wiem czy moj pech pojdzie sobie w sina dal :(

wczoraj wrocililam z gaba ze szpitala....zabralo nas pogotowie w nocy z niedzieli na poniedzialek gabula miala 40stopni i drgawki :(
zrobili nam badania i stwierdzono zakazenie bakteryjne gornychg drog oddechowych....antybiotyk dozylnie, kroplowka i poklute raczki :-( :-( :-(
a na koniec rchunek do zaplacenia......qurna zaczynam zalowac wyjazdu z us :-( :no: :-( caly czas cos..jak nie jedno to drugie
buuu sorry baby z reguly staram sie niezrzedzic ale ile mozna szczerzyc zeby kurde no mowie Wam ciagle cos

Do góry