reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Wlasnie dzisiaj przyszly te ubranka dla dzidzi ktore kupilam na alegro i sa slodziutkie i sliczne, wcale nie zniszczone i ciesze sie z nich jak glupol jakis bo to tak prawde mowiac moj pierwszy wlasny zakup dla dzidzi ;D ;D ;D ;D

reklama
Cześć dziewczyny we Wrocławiu też pogoda okropna ale ja się cieszę bo nie jest gorąco i jakoś można funkcjonować.

Ja mam fioła na punkcie ruchów więc nie dziwie sie Wam wcale.

Co do proszku to nie ryzykujcie dziewczyny ze zwyklymi bo maja bardzo intensywny zapach i przeszkadzaja maluszkowi , a zreszta nie slyszalam zeby ktorys maluch nie mial uczulenia po zwyklych , lepiej wiec dzieciece kupic, to nie jest drogie a napewno tansze niz leczenie alergii :)

dziekuje wam dziewczyny!!!!!!!

dopiero co zjadlam sniadanko po powrocie i juz wam pisze.

podlaczono mnie na ktg,okazalo sie ze sa skurcze,ale nie grozne,dzidzia cisnienie miala zwariowane,prawidlowo powinno byc miedzy 140-160. Moja mila nawet ok.180!! potem 130 pare.
powiedziala mi doktorka ze teraz to normalne,i te skurcze bede miec.Co mnie martwi? ze teraz to juz nie wiem czy jak mi cos bedzie z tymi skurczami to kiedy jechac do szpitala? bo przeciez tak sobie mysle te skurcze moga stac sie objawami przedwczesnego porodu......no i jakby to sie zaczelo dziac to teraz nie wiem,moge czasem sytuacje zbagatelizowac.............

uspokaja mnie fakt ze teraz bede co tydzien do kontrol chodzic

polozne jak zwykle super milutkie :D i dziwily sie ze to 32tc bo wg nich wygladam na koniec ciazy hihihih

Kasia ty jestes z Poznania??? no prosze,ja z Wolsztyna :D
wlasnie dzisiaj w Poznaniu siedzi moja mama,pojechala sobie na zakupy,chyba jak wroci to bedzie narzekac na pogode,bo u nas pada wiec u was tez pewnie hihih

Lilka to super że wszystko w porządku
Ja w tej ciąży jestem o wiele spokojniejsza, bo w pierwszej to przejmowałam się dosłownie wszystkim i wszystko wyolbrzymiałam
Trzeba poprostu wierzyć że wszczystko będzie dobrze, bo na wiele spraw niestety nie mamy wpływu
No i Kasia ma rację lepiej sprawdzać, pytać 2 razy więcej niż o ten jeden za mało

chcialam poczytac zaleglosci ale nie dam rady

mam skurcze ktore mnie oslabiaja,i zrobilo mi sie niedobrze bleeebleeee

bede pozniej

Hej laski!
Z tym deszczem to rzeczywiście przekichana sprawa. Cały Wrocław tonie w deszczu :(
Sama nie wiem o co chodzi, to już druga połowa maja a słonka było jak na lekarstwo.

reklama
Mi generalnie tak na tym słonku to nie zależy... stopki mi strasznie puchnął i martwie sie że bedzie jeszcze gorzej jak zacznął sie upały ... Białystok też zachmurrzony a od rana lało i lało... dopiero teraz spokój z tym desszczem :-) nawet wymaszerowałam z psem do ogródka ihihihihhi :-) strasznie mam daleko :-)

Do góry