reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ale lipa z tym, że nie można przeglądać swoich postów od początku, kurcze a miałam nadzieję, że kiedyś w końcu się wezmę i zapiszę co i kiedy działo się z Julką... bo przecież wszystko co działo się ważnego pisałam na BB jak w pamiętniku a teraz kicha....
o nie jestem sama............ja zrobiłam to samo Edytko i nic nie zapisałam,
więc teraz siedzę i przeglądam bb,czytam stare posty i odzyskuje
wiadomości o Otylci.................jeszcze został mi pierwszy ząbek
i pierszy samodzielny kroczek

miło tak sobie poczytać nasze stare wypowiedzi;-) :tak: :tak: :tak: :tak:

Aniu jak tam dzień minął?? dałas rade??
nawet nieźle mi poszło, dziekuje, Kubus był dzis wyjątkowo grzeczny (wydaje mi się ze się stesknił za chwilami z mamą sam na sam, no i przede wszystkim dzis zaczełam samodzielnie chodzic ....hi hi pierwsze kroczki;-)

no ale widze Elfiku ze spawa gastro-fazy zakonczyła się pozytywnie...ciekawe czy jutro tez tak apetyt bedzie dopisywał ??

reklama
nawet nieźle mi poszło, dziekuje, Kubus był dzis wyjątkowo grzeczny (wydaje mi się ze się stesknił za chwilami z mamą sam na sam, no i przede wszystkim dzis zaczełam samodzielnie chodzic ....hi hi pierwsze kroczki;-)

no ale widze Elfiku ze spawa gastro-fazy zakonczyła się pozytywnie...ciekawe czy jutro tez tak apetyt bedzie dopisywał ??
Weronika tez dzisiaj była grzeczna :tak:
moze cosik w powietrzu było?? hihi

a z tym apetytem jak juz wyżej pisałam ma tak od świąt i niech tak zostanie :tak:

Do góry