Anikaa
Fan(ka)
nie, dopiero jak wstanie i się poprzytulamy Kubus dostaje kaszkę. czyli tak około 9kochane powiedzcie mi czy Wasze dzieci pija nad ranem mleko? Chodzi mi o godziny między 5-7 rano
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie, dopiero jak wstanie i się poprzytulamy Kubus dostaje kaszkę. czyli tak około 9kochane powiedzcie mi czy Wasze dzieci pija nad ranem mleko? Chodzi mi o godziny między 5-7 rano
Otylka pije,bo mniej więcej takie pory przebudzeń,kochane powiedzcie mi czy Wasze dzieci pija nad ranem mleko? Chodzi mi o godziny między 5-7 rano
nie, Kuba wstaje miedzy 9 a 10 i wtedy pierwsze mleko............
ale to ruchome godziny, a jesli pytarsz o coś takiego, ze wstaje rano, je i idzie spac to tez nie............
o matko!!! to co ? mam ja tego oduczyć??nie, dopiero jak wstanie i się poprzytulamy Kubus dostaje kaszkę. czyli tak około 9
no własnie, to samo inaczej od 7mej na nogach jest cały domOtylka pije,bo mniej więcej takie pory przebudzeń,
jeśli obudzi się blizej godz.5-6 daje jej mleko
i jeśli jest ciemno i cicho w domu,
to ona jeszcze potrafi przysnąć tak do 8-9
gdy jest już 7 je mleko i nie ma szans na dosypianie
dokładnie ja tez jestem o to zła, taka pamiątka by była
Elficzku nasze córeczki widaćno własnie, to samo inaczej od 7mej na nogach jest cały dom