reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
jakaś dzisiaj jestem taka do niczego,
łosia wysłałam na noc do pracki
i powinnam byc zadowolona.................a ja jestem do d..pki:-(

Weroniczka na tym zdjęciu w podpisie taki fajny mały trzpiot.
:elvis: :elvis: :elvis:

No to dziewucha dzis apetytu dostała że hej, kiedy mojej tak odbije :-D

to cieszyć się Elficzku i nie narzekać,
mając nadzieję,że juz teraz bedzie miała taki apetyt:happy:
o kochane to nie jednorazowy wyskok , ona tak zajada od świąt :tak:
ja sie poprostu przyzwyczaic do tego nie potrafie bo zawsze taki niejadek była

A tak wogóle to czesc.
Zle sie dziś czuję podejrzewam, że od nerwów bo troche ich dziś miałam i normalnie na rzyganie mnie bierze. Bleee. Macie tak nieraz z nerwów?
Tusia ja tak własnie mam :tak: i potem chudne
cały dzień potrafie nie jeśc bo czuje ścisk w żołądku

Ja właśnie w tych chwilach musze jak w śmietnik wrzuca do żołądka co popadnie. Jakieś to dziwne

A to mój trzpiot, mały wariacik, cały czas chodzi i miny przeróżne strzela, biega i nawet zdjęcia jej ciężko robi no i ja przymulona
p1010038hn5.jpg

Dzis nagrałam film jaki to z niej wariat mały, jakie miny ciągle strzela, ale dopiero jak Marcin wkleji to zobaczycie, a on zawsze ma strechy z tym, ale musicie to zobaczyc i będę pamiętac by wkleic.

ale lipa z tym, że nie można przeglądać swoich postów od początku, kurcze a miałam nadzieję, że kiedyś w końcu się wezmę i zapiszę co i kiedy działo się z Julką... bo przecież wszystko co działo się ważnego pisałam na BB jak w pamiętniku a teraz kicha....

reklama
Do góry