reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

dzieki Elficzku :elvis: :elvis:

wczoraj szłam spac dopiero o 3 w nocy bo siora ze szwagrem u nas byli i w poniedziałek wracaja do Oslo i ciagle namawiają K aby szukał tam pracy bo bedziemy tam wszyscy i bedzie razniej

K juz działa :tak:
szuka ofert i wysyła, teraz zamierzamy poszukac strony internetowej norweskiej gdzie sam napisze swoja oferte pracy bezposrednio
a nie jak dotychczas ze przez posrednikow

powiedział ze jak dostanie jakas prace to spokojnie moge rzucic to bagno
no pocieszenie..ino kiedy to sie stanie? :confused:

reklama
mowicie ze mam znosic to wszystko?
K tez tak mowi

no ale mial okazje sie przekonac ze nie wyolbrzymiam sprawy i nie wymyslam ino aby rzucic te prace i siedziec w domu...

przyszedł jednego dnia po mnie jeszcze przed zamknieciem sklepu i widział....i słyszał.....

stwierdzil ze Magda za bardzo wczuwa sie w role i ze przegina .....ze mam jej sie stawiac i odpyskowac (no bo w domu taka wyszczekana jestem, czemu nie w pracy??)

a ja zwyczajnie nie umiem tak!
jak jestem w nowym miejscu pracy, zanim zaczne pokazywac pazurki musze wszystko umiec
a nie ze taka nowa nie wiele umie a bedzie sie burzyc......ojjj ja tak nie umiem :no: :no:
i taka Magda jedzie sobie po mnie ile wlezie.....

czesc Klaudia!!!
jak Twoje samopoczucie

Lilka, ale chyba troche pazura możesz pokazac...inaczej baba Ci na głowe wejdzie...

nooo wlewam kawe w moje obolałe ciało
kurcze u nas z tym spaniem to jest taki problem..... Weronika ładnie zasypiała w łóżeczku już od paru miesięcy aż zaczęlismy z G. jeździc na całą niedziele do moich rodziców, tam musze mała usypiac na łózku i zawsze po takiej niedzielnej drzemce u babci Weronika w domu domaga sie zasypiania ze mną :-( tak jest tylko w dzien , potem wieczorem zasypia sama w łózeczku i nawet nie ma z tym problemów ale jak sie już obudzi w nocy to nie ma szans na spanie :no: chyba,że ze mną

Kurcze już nie mogę :) Maciek od rana chodzi po domu i ciągle tylko "Baba Jaga, Baba Jaga" :-) Kupiłam mu ostatnio "Jasia i Małgosię" i normalnie w kółko muszę czytać. Jak tylko przestanę od razu jest "Mama cita" :-) Ostatnio na topie była książka o Bożym Narodzeniu, a teraz to. Już nie nadążam z kupowaniem mu bajek :-D

ach mam dzis jedyny dzien w tygodniu wolny i jeszcze sie stresuje....
koniec tematu narazie :happy:

ide wyprac psa
wyzyję się :-D

a Mili jeszcze spi bo szalała w nocy dzis okropnie

reklama
Do góry