reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dzieki Elficzku :elvis: :elvis:

wczoraj szłam spac dopiero o 3 w nocy bo siora ze szwagrem u nas byli i w poniedziałek wracaja do Oslo i ciagle namawiają K aby szukał tam pracy bo bedziemy tam wszyscy i bedzie razniej

K juz działa :tak:
szuka ofert i wysyła, teraz zamierzamy poszukac strony internetowej norweskiej gdzie sam napisze swoja oferte pracy bezposrednio
a nie jak dotychczas ze przez posrednikow

powiedział ze jak dostanie jakas prace to spokojnie moge rzucic to bagno
no pocieszenie..ino kiedy to sie stanie? :confused:

reklama
mowicie ze mam znosic to wszystko?
K tez tak mowi

no ale mial okazje sie przekonac ze nie wyolbrzymiam sprawy i nie wymyslam ino aby rzucic te prace i siedziec w domu...

przyszedł jednego dnia po mnie jeszcze przed zamknieciem sklepu i widział....i słyszał.....

stwierdzil ze Magda za bardzo wczuwa sie w role i ze przegina .....ze mam jej sie stawiac i odpyskowac (no bo w domu taka wyszczekana jestem, czemu nie w pracy??)

a ja zwyczajnie nie umiem tak!
jak jestem w nowym miejscu pracy, zanim zaczne pokazywac pazurki musze wszystko umiec
a nie ze taka nowa nie wiele umie a bedzie sie burzyc......ojjj ja tak nie umiem :no: :no:
i taka Magda jedzie sobie po mnie ile wlezie.....

czesc Klaudia!!!
jak Twoje samopoczucie

Lilka, ale chyba troche pazura możesz pokazac...inaczej baba Ci na głowe wejdzie...

nooo wlewam kawe w moje obolałe ciało
kurcze u nas z tym spaniem to jest taki problem..... Weronika ładnie zasypiała w łóżeczku już od paru miesięcy aż zaczęlismy z G. jeździc na całą niedziele do moich rodziców, tam musze mała usypiac na łózku i zawsze po takiej niedzielnej drzemce u babci Weronika w domu domaga sie zasypiania ze mną :-( tak jest tylko w dzien , potem wieczorem zasypia sama w łózeczku i nawet nie ma z tym problemów ale jak sie już obudzi w nocy to nie ma szans na spanie :no: chyba,że ze mną

Kurcze już nie mogę :) Maciek od rana chodzi po domu i ciągle tylko "Baba Jaga, Baba Jaga" :-) Kupiłam mu ostatnio "Jasia i Małgosię" i normalnie w kółko muszę czytać. Jak tylko przestanę od razu jest "Mama cita" :-) Ostatnio na topie była książka o Bożym Narodzeniu, a teraz to. Już nie nadążam z kupowaniem mu bajek :-D

ach mam dzis jedyny dzien w tygodniu wolny i jeszcze sie stresuje....
koniec tematu narazie :happy:

ide wyprac psa
wyzyję się :-D

a Mili jeszcze spi bo szalała w nocy dzis okropnie

reklama
Do góry