reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
My niedawno wrócilismy ze spacerku. Pogoda dziwna słonce, deszcz, wiatr i to na przemian.Mati robi przegląd inwentarza zabawkowego;-).
Namietnie sadzam go na nocnik, ale narazie bez efektu. Coś czuje, że mimo iż 2 min. temu siedział na nim kupa i tak wyląduje w pieluszce.

Elfiko
ty z takimi podejrzeniami????:szok::szok::szok::szok::szok::-):-):-):-):-):-)
Zawsze strofujesz inne dziewczyny jak tak piszą.:tak::tak::tak:
Ja na pewno czytam twoje posty.

A Mati dla odmiany z przesikiwaniem nocnym zmienił opcje na tą gorsza niestety:szok::eek::szok::eek: i nad ranem mielismy akcję pielucha.
Ostatnio takie coś przydarzyło się jak miał chyba z 3 m-ce.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Moze za duzo soczku w nocy? albo przed spaniem?
JA mojego syncia załatwiam tak, ze daje mu na noc wode. Wiec juz yak jej ni e "łoi" hihihi

cześć baby :-)
Nianiu trzymam kciuki :elvis:

Tusia to super,ze Maja sie juz lepiej czuje.
[/QUOTE]
Niania czekam na wieści od Ciebie,
no i powtórzę za Iwon,co z tą pracą,co byłaś wcześniej na testach:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Dziekuje bardzo za waszą pamieć i kciuki.
NO wiec tak po krótce.
1. Praca numer 1 - tam gdzie te poj...ane testy. Nie mam jeszcze zadnych wieści..Ja nie atakuje, oni nie piszą. Sadzę, ze jezscze coś tam sie dzieje, sa jeszcze inny kadydaci. Tak czy inaczej odpowiedz bede miała. Do tego sie zobowiazali. Mówiac szczerze, jakoś przestałam się tym stresować w obliczu ofrty numer dwa :-p
2. Praca numer dwa. Druga rozmowa, tym razem z potencjalnym szefem. Fajowo mówiac szczerez. Facet fany, stanowisko fajne. Rozmowa poszła fajnie. Ale wieceie jak to jest. Trudno to ocenić czy komuś nie pójdzie jezscze fajniej. To za dobra firma. Tam startują mózgi - wiec nie wiem czy mnie nei wykoszą :cool2: :-p W ciazgu dwóch tyg. bede miałam odpowiedź i jakis tam kolejny etap:dry: :tak: Do końca stycznia sprawa bedzie jasna pewnie i tu i tu.
Ale nie łudzę się:-p :tak: :-) I na nic nie nastwiam.
Bede informować na bieżaco moje kochane :elvis: :elvis: :elvis:

hmm ja znowu mam wrażenie,że jak nie ma Joasi i Edytki to nikt nie czyta moich postów :baffled: klepie coś bez sensu większego .....

czytam kochana,tylko jakoś ostatnio się mijamy na bb:baffled:

dzisiaj miałam zajrzec wczesniej,
ale siostra przyszła do mnie na kawkę
i z nia ją dziś wypiłam:-) :happy: :-p

Kasiu, wies zjak tak czytam, ze Otylcia teskni za tata to mi sie az milo robi. Fajnei jak tak dzieci tesknia, to chyba takie ich szczere okazywanie milosci do rodzicow. Oczywiscie, nie zycze zeby to bylo uciazliwe dla Ciebie.

Martuś:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

dzisiaj ma już tatuś wrócić,
to skończy się ta tęsknota

Nawet nie dałam wszytskiego nadorbić. Bo u mnie jak u Iwon pali się pali!!!!:eek: :-p :szok: :-D :tak: :-) :baffled:

Nianiuś nadrobisz innym razem,
fajnie,że dałaś znać,co i jak z rozmową

a tak swoją drogą,to ja zawsze uważam,że co ma być to będzie
i nigdy nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło....................:-p

troszkę tak namotałam,ale to po to byś sie nie stresowała
i z luzem podchodziła do ofert pracy,
a które się starasz:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

reklama
Do góry