Iwon
Lipcowe Mamy '05
hmm ja znowu mam wrażenie,że jak nie ma Joasi i Edytki to nikt nie czyta moich postów klepie coś bez sensu większego .....
Czytam, czytam Tylko w pracy ciężko z pisaniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmm ja znowu mam wrażenie,że jak nie ma Joasi i Edytki to nikt nie czyta moich postów klepie coś bez sensu większego .....
A Mati dla odmiany z przesikiwaniem nocnym zmienił opcje na tą gorsza niestety i nad ranem mielismy akcję pielucha.
Ostatnio takie coś przydarzyło się jak miał chyba z 3 m-ce.
[/QUOTE]cześć baby :-)
Nianiu trzymam kciuki
Tusia to super,ze Maja sie juz lepiej czuje.
Niania czekam na wieści od Ciebie,
no i powtórzę za Iwon,co z tą pracą,co byłaś wcześniej na testach
Kasiu, wies zjak tak czytam, ze Otylcia teskni za tata to mi sie az milo robi. Fajnei jak tak dzieci tesknia, to chyba takie ich szczere okazywanie milosci do rodzicow. Oczywiscie, nie zycze zeby to bylo uciazliwe dla Ciebie.
Nawet nie dałam wszytskiego nadorbić. Bo u mnie jak u Iwon pali się pali!!!! :-)