reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Lilka ja Ci nic nie pomogę,
a jeśli jest tak,jak powiedział Ci koleżanka,
że to niby jajeczko się zagnieździło po zapłodnieniu,
to się na pewno o tym dowiesz
przy najbliższym terminie @

jeśli obficie nie krwawisz,tzn. nie masz krwotoku,
to chyba wizyta u gina jest zbędna

reklama
Nianiu, ja też jestem z Tobą myślami :tak: . A propo, co z tamtą pracą, na której Cię tak maltretowali psychicznie testami? Coś mnie ominęło? :confused:

Niania czekam na wieści od Ciebie,
no i powtórzę za Iwon,co z tą pracą,co byłaś wcześniej na testach:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

no cóż skora nikogo nie ma idę na tv:dry:
w 1 zaczyna się nowy serial,
sprawdzę,czy wart oglądania;-) :-)

zadzwoniłam do mojej gin i mi powiedziała ze takie cos moooze sie zdarzyc ale jesli bedzie u mnie jeszcze jutro i wiecej dni to mam przyjsc na kontrol

wogole zaczynam sie czuc jak na @ w podbrzuszu.....ale nie powinnam jej jeszcze dostac z dobre 1,5 tygodnia....

albo to moje nerwy?ach nie wiem
ide spac bo ledwo na nogach sie trzymam

papatki :elvis:

Hej, ja tylko na chwilke z wieczorka :)

Nadrobilam wczoraj i dzis i :

Iwon - wielkie gratulacje! Ja jeszcze nigdy nie wygralam konkursu! Czytalam opowiadanko ipodobalo mi sie. Ja tez zawsze robilam test z wypiekami na twarzy i od tego zalezal moj humor na najblizszy tydzien ;-) A najlepsze jest to, ze gdy byla jedna kreska - zalamywalam sie, a gdy w koncu zobaczylam dwie - zamiast sie cieszyc, to chodzilam ze sciśniętym gardłem i myslalam "no teraz to będzie się działo, co ja zrobiłam najlepszego?" ;-)

Aniu G - ale czas leci, juz 19ty tydzien!!! Gratuluje pierwszych kopniaczkow.

Lilka - wspolczuje dlugich godzin pracy. Podziwiam i życze wytrwalosci. A co z tym Twoim cyklem? Takie jakies rozregulowanie z powodu stresu (nowa praca) czy mamy skladac gratulacje? ;-) :-p :cool2:

Moje dwie kolezanki sa w ciąży. Maja ten sam termin porodu i to beda juz ich drugie dzieci. Na dodatek my(czyli ja i R) oraz te laski z ich mężami to takie male towarzystwo, ktore trzyma sie razem. No i jakos tak czuje, że... nadszedł na mnie czas :cool2: Ale na razie wciąż szukam mieszkania :-)

Przez szukanie mieszkanka nie mam na nic czasu. Tak wiec przepraszam, ze zadko zaglądam :zawstydzona/y: W kazdym razie pamietajcie o mnie i trzymajcie kciuki - moze cos sie uda znaleźć. Tylko te ceny :szok: :szok: :szok:

Zmykam już. Jeszcze na zakonczenie zycze zdrowka dla wszystkich chorowitkow. :elvis: :elvis: :elvis:

dobranocki :-)

Mam chwilke to napisze ze moj maz dzis wychodzac na pile napisal mi liscik po wlosku - jak to mnie bardzo uwielbia - biorac pod uwage ze nie zna wloskiego swietnie mu wyszlo.
Chlopina sie stara mi wynagrodzic samotny wieczor:-) .

reklama
Witaj gazelku - trzymam kciuki za zakupy (wiem ile to czasu zrzera i nerwow) - ja sie wlasnie swoim zakupem pochwalilam na Bobie Bilderze i jestem cala w skowronkach:-) .

Do góry