reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Aniu.g ja też gratuluje ci pierwszych ruchów. Oglądałam zdjęcia Jasia, jak zwykle świetne, Jasiu już duży chłopczyk, wyglada na małego zbója :-D fajnie że juz u was śnieg juz był. Wy tu wszystkie o wiośnie a ja nie mogę doczekac sie prawdziwej zimy - ze śniegiem,bo u nas pogoda wiosenna.

reklama
Dzień dobry

Niuńka moja siostra umówiła się telefonicznie i wizytę miała
za tydzień od jej telefonu..................zadzwoń tam kochana
i powiedz,co i jak.............tylko,że nie można robic tetsów
zaraz po lekarstwach odczulających

Niuńka,ale powiem Ci,że moja siostra nie była zadowolona
z diagnozy,jaką jej postawili w tym Karpaczu,
nie będę się tu rozpisywać na ogólnym,
mogę konkrety podać Ci na gg,lub priv:tak:

Buziaczki dla Adasia:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
Kasiu właśnie dzwoniłam do nich i kazali mi wysłać skierowanie na którym ma być zaznaczone że będzie to pobyt z opiekunem i na miejsce czeka się rok. Tyle ze my mamy to skierowanie na oddział a nie do przychodni...
Ale zaciekawiłaś mnie tą diagnozą.
Jak możesz to skrobnij na priv co i jak....

Witanko :-)

Melll, dawno Cię nie widziałam na BB, więc tym fajniej przeczytać Twojego posta :-)

Gazelka dzięki za gratki i powodzenia w dalszych zmaganiach z poszukiwaniem lokum :tak: :elvis: :elvis: :elvis:

Lilka, mam nadzieję, że dolegliwości okażą się błahe :elvis:

Strasznie boli mnie gardło i głowa. W dodatku nie tylko ja łykam w firmie proszki, chyba wychodzi nasza góralska eskapada i jazda na nartach tyłkiem po śniegu :baffled:

cześć kobitki
u mnie pogoda taka jak U Ani G. i u Melll bo podobny region :tak: :sick:
mam odczucia odnosnie dzisiejszego dnia takie jak Tusia- łóżko,łóżko i łóżko :tak:
dziecko moje od rana dopasowywuje sie do pogody w związku z tym humorek ma hmmm podławy :-p no za wyjatkiem tej chwili. Bo własnie zdjęła sobie pierniczka z choinki i go z apetytem zajada :-) :szok: moja choinka!!!

.
Martuśka kochana ty zawsze jak wpadasz kazdemu cos miłego, serdecznego powiesz, taka dobra duszyczka z ciebie. Buziaki
dokładnie to samo pomyślałam jak przeczytałam sobie posty Martusi naszej :tak:
Ja tutaj nieraz przez pół dnia siedze i nigdy nie udaje mi sie takiego ciepełka rozsiac na BB a Martusia wpada od czasu do czasu i w zupełności wystarczy to,zeby każda z nas poczuła sie taka... radosna :elvis: :elvis: :elvis:

Witanko :-)

Strasznie boli mnie gardło i głowa. W dodatku nie tylko ja łykam w firmie proszki, chyba wychodzi nasza góralska eskapada i jazda na nartach tyłkiem po śniegu :baffled:
uuu Iwonko to nie daj sie chorobie!! :elvis: :elvis: :elvis:
Nie ma nic gorszego niż wstawanie do pracy w taka pogode i jeszcze z gorączką i bolącym gardłem :no:

Lilus wspolczuje serdecznie tej charowki:-( Co do plamienia to moze to byc okoloowulacyjne? jestes pewna, ze juz po owulacji? Jak 7 dni po owulacji jestes to okres powinnas dostac najpozniej za 9 dni, bowiem III faza cyklu trwa od 10 do góra 16 dni.;-)
No i zawsze to mozesz pogrzebac w pamieci i upewnic sie czy byl sexik okolo tygodnia tem;-)

:tak: :tak: :tak: ja myśle tak samo jak Martuska :tak: tez mi sie wydaje okołoowulacyjnym to plamienie , miałam tak kilka razy przed ciążą .

reklama
Iwonka :elvis:

elficzko :elvis:

a jak Weroniczka sypia teraz? spokojnie czy ma akcje nocne ?

Julia przez 2 tyg budziła się w nocy i wrzeszczała i tak codziennie, nic ją nie uspakajało. Powiedziałam o tym lekarce i dała jej 2 preparaty homeopatyczne i od 2 dni znów cisza ... :tak:

i właśnie o Was elfiko pomyslałam

Do góry