reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Aniu.g ja też gratuluje ci pierwszych ruchów. Oglądałam zdjęcia Jasia, jak zwykle świetne, Jasiu już duży chłopczyk, wyglada na małego zbója :-D fajnie że juz u was śnieg juz był. Wy tu wszystkie o wiośnie a ja nie mogę doczekac sie prawdziwej zimy - ze śniegiem,bo u nas pogoda wiosenna.

reklama
Dzień dobry

Niuńka moja siostra umówiła się telefonicznie i wizytę miała
za tydzień od jej telefonu..................zadzwoń tam kochana
i powiedz,co i jak.............tylko,że nie można robic tetsów
zaraz po lekarstwach odczulających

Niuńka,ale powiem Ci,że moja siostra nie była zadowolona
z diagnozy,jaką jej postawili w tym Karpaczu,
nie będę się tu rozpisywać na ogólnym,
mogę konkrety podać Ci na gg,lub priv:tak:

Buziaczki dla Adasia:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
Kasiu właśnie dzwoniłam do nich i kazali mi wysłać skierowanie na którym ma być zaznaczone że będzie to pobyt z opiekunem i na miejsce czeka się rok. Tyle ze my mamy to skierowanie na oddział a nie do przychodni...
Ale zaciekawiłaś mnie tą diagnozą.
Jak możesz to skrobnij na priv co i jak....

Witanko :-)

Melll, dawno Cię nie widziałam na BB, więc tym fajniej przeczytać Twojego posta :-)

Gazelka dzięki za gratki i powodzenia w dalszych zmaganiach z poszukiwaniem lokum :tak: :elvis: :elvis: :elvis:

Lilka, mam nadzieję, że dolegliwości okażą się błahe :elvis:

Strasznie boli mnie gardło i głowa. W dodatku nie tylko ja łykam w firmie proszki, chyba wychodzi nasza góralska eskapada i jazda na nartach tyłkiem po śniegu :baffled:

cześć kobitki
u mnie pogoda taka jak U Ani G. i u Melll bo podobny region :tak: :sick:
mam odczucia odnosnie dzisiejszego dnia takie jak Tusia- łóżko,łóżko i łóżko :tak:
dziecko moje od rana dopasowywuje sie do pogody w związku z tym humorek ma hmmm podławy :-p no za wyjatkiem tej chwili. Bo własnie zdjęła sobie pierniczka z choinki i go z apetytem zajada :-) :szok: moja choinka!!!

.
Martuśka kochana ty zawsze jak wpadasz kazdemu cos miłego, serdecznego powiesz, taka dobra duszyczka z ciebie. Buziaki
dokładnie to samo pomyślałam jak przeczytałam sobie posty Martusi naszej :tak:
Ja tutaj nieraz przez pół dnia siedze i nigdy nie udaje mi sie takiego ciepełka rozsiac na BB a Martusia wpada od czasu do czasu i w zupełności wystarczy to,zeby każda z nas poczuła sie taka... radosna :elvis: :elvis: :elvis:

Witanko :-)

Strasznie boli mnie gardło i głowa. W dodatku nie tylko ja łykam w firmie proszki, chyba wychodzi nasza góralska eskapada i jazda na nartach tyłkiem po śniegu :baffled:
uuu Iwonko to nie daj sie chorobie!! :elvis: :elvis: :elvis:
Nie ma nic gorszego niż wstawanie do pracy w taka pogode i jeszcze z gorączką i bolącym gardłem :no:

Lilus wspolczuje serdecznie tej charowki:-( Co do plamienia to moze to byc okoloowulacyjne? jestes pewna, ze juz po owulacji? Jak 7 dni po owulacji jestes to okres powinnas dostac najpozniej za 9 dni, bowiem III faza cyklu trwa od 10 do góra 16 dni.;-)
No i zawsze to mozesz pogrzebac w pamieci i upewnic sie czy byl sexik okolo tygodnia tem;-)

:tak: :tak: :tak: ja myśle tak samo jak Martuska :tak: tez mi sie wydaje okołoowulacyjnym to plamienie , miałam tak kilka razy przed ciążą .

reklama
Iwonka :elvis:

elficzko :elvis:

a jak Weroniczka sypia teraz? spokojnie czy ma akcje nocne ?

Julia przez 2 tyg budziła się w nocy i wrzeszczała i tak codziennie, nic ją nie uspakajało. Powiedziałam o tym lekarce i dała jej 2 preparaty homeopatyczne i od 2 dni znów cisza ... :tak:

i właśnie o Was elfiko pomyslałam

Do góry