reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Czesc dziewczyny, dzis jest juz lepiej. Maja nie gorączkuje i zjadla nawet pol kanapki. A to lekarstwo wlalam jej do mleka i wypila nawet sie nie skapowala.

Aniu zmienilam numer telefonu, potem zmienie w danych. Dzieki za zyczonka

Tusia teraz juz bedzie lepiej lekarstwo zaczęło działać:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

dawaj ten numer komórki,bo moje życzenia też do Ciebie nie doszły:dry:
i właśnie zastanawiałam się dlaczego???:tak:

reklama
naszykowałam się na WIELKIE NADRABIANIE:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: ,
a tu pustawo dzisiaj było z rana

u nas znów WIATRZYCHO HULA,
mam dosyć tych wichur.............kiedy to się skończy,
przecież nasze górki malutkie,
a w tym roku wiecznie jakieś halne wieją:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

miałam dzisiaj okropną nockę,
Otylcia ciągle się budziła
i szukała taty.............strasznie moje dziecko
przeżywa,koniec jego wolnego,
a teraz łosiek na delegację jeszcze pojechał:-( :no: :baffled:

nawet nie myslałam,że tak się może przyzwyczaić
do obecności obojga rodziców jednocześnie
ale czemu sie dziwię skoro,
co rano były po przebudzeniu się Otylci
przytulanki i pocałunki oraz harce na naszym łóżku,
i dziecko teraz tęskni

kochane Elfik i e-mama,
czy Wasze córki tez ładują swoje pupy do wózeczków
dla lalek................Otylcia bardzo chętnie się zamienia
ze swoja dzidzią lalą,ją sadza na swoim krzesełku,
a sama siada w wózku:-p :-D :-D :-D :-D :-)

zaczęło mnie jakieś grypsko dopadać,
kicham i smarkam,chociaz na razie umiarkowanie,
musiałąm się naszpikować wspomagaczami,
bo jakbym się rozłozyła,to nie miałabym wesoło

Klauduś łącze się z Toba w katarze
na ozdrowienie:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

właśnie puszczaja nowy teledysk na minimini
z minimini party 3.....................ale nie zabardzo zainteresował
Otylcie na dłuzej...........moja córka woli skakać po kanapach:-p :eek: :baffled: :confused: :dry:

kochane,gdzie jesteście:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

już nawet poranną kawkę pijecie samotnie:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :no: :no: :no:

A Mati dla odmiany z przesikiwaniem nocnym zmienił opcje na tą gorsza niestety:szok::eek::szok::eek: i nad ranem mielismy akcję pielucha.
Ostatnio takie coś przydarzyło się jak miał chyba z 3 m-ce.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
cześć baby :-)
Nianiu trzymam kciuki :elvis:

Czesc dziewczyny, dzis jest juz lepiej. Maja nie gorączkuje i zjadla nawet pol kanapki. A to lekarstwo wlalam jej do mleka i wypila nawet sie nie skapowala.

Aniu zmienilam numer telefonu, potem zmienie w danych. Dzieki za zyczonka
Tusia to super,ze Maja sie juz lepiej czuje.

Do góry