reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Czesc dziewczyny, dzis jest juz lepiej. Maja nie gorączkuje i zjadla nawet pol kanapki. A to lekarstwo wlalam jej do mleka i wypila nawet sie nie skapowala.

Aniu zmienilam numer telefonu, potem zmienie w danych. Dzieki za zyczonka

Tusia teraz juz bedzie lepiej lekarstwo zaczęło działać:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

dawaj ten numer komórki,bo moje życzenia też do Ciebie nie doszły:dry:
i właśnie zastanawiałam się dlaczego???:tak:

reklama
naszykowałam się na WIELKIE NADRABIANIE:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: ,
a tu pustawo dzisiaj było z rana

u nas znów WIATRZYCHO HULA,
mam dosyć tych wichur.............kiedy to się skończy,
przecież nasze górki malutkie,
a w tym roku wiecznie jakieś halne wieją:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

miałam dzisiaj okropną nockę,
Otylcia ciągle się budziła
i szukała taty.............strasznie moje dziecko
przeżywa,koniec jego wolnego,
a teraz łosiek na delegację jeszcze pojechał:-( :no: :baffled:

nawet nie myslałam,że tak się może przyzwyczaić
do obecności obojga rodziców jednocześnie
ale czemu sie dziwię skoro,
co rano były po przebudzeniu się Otylci
przytulanki i pocałunki oraz harce na naszym łóżku,
i dziecko teraz tęskni

kochane Elfik i e-mama,
czy Wasze córki tez ładują swoje pupy do wózeczków
dla lalek................Otylcia bardzo chętnie się zamienia
ze swoja dzidzią lalą,ją sadza na swoim krzesełku,
a sama siada w wózku:-p :-D :-D :-D :-D :-)

zaczęło mnie jakieś grypsko dopadać,
kicham i smarkam,chociaz na razie umiarkowanie,
musiałąm się naszpikować wspomagaczami,
bo jakbym się rozłozyła,to nie miałabym wesoło

Klauduś łącze się z Toba w katarze
na ozdrowienie:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

właśnie puszczaja nowy teledysk na minimini
z minimini party 3.....................ale nie zabardzo zainteresował
Otylcie na dłuzej...........moja córka woli skakać po kanapach:-p :eek: :baffled: :confused: :dry:

kochane,gdzie jesteście:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

już nawet poranną kawkę pijecie samotnie:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :no: :no: :no:

A Mati dla odmiany z przesikiwaniem nocnym zmienił opcje na tą gorsza niestety:szok::eek::szok::eek: i nad ranem mielismy akcję pielucha.
Ostatnio takie coś przydarzyło się jak miał chyba z 3 m-ce.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
cześć baby :-)
Nianiu trzymam kciuki :elvis:

Czesc dziewczyny, dzis jest juz lepiej. Maja nie gorączkuje i zjadla nawet pol kanapki. A to lekarstwo wlalam jej do mleka i wypila nawet sie nie skapowala.

Aniu zmienilam numer telefonu, potem zmienie w danych. Dzieki za zyczonka
Tusia to super,ze Maja sie juz lepiej czuje.

Do góry