reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Zauwazylam ze jak elfiko, Jaosi lub e-mamy nie ma to ruch na bb siada. Za to zaczynaja sie udzielac "podczytywaczki";-) czyli np. JA.
Szybciorem przeczytam i jeszcze zostaje czas skrobnac ze trzy zdania:-) .
Zycze wszystkim chorowitkom zdrowka - tym duzym (Klaudia, Hanti, AniSz.) i malym:elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Nianiu, ja też jestem z Tobą myślami :tak: . A propo, co z tamtą pracą, na której Cię tak maltretowali psychicznie testami? Coś mnie ominęło? :confused:

Cześć.
Wróciliśmy od lekarza i Adaśko zasnął po drodze i teraz śpi, a ja mam chwilkę.
I tak...angine mamy za sobą, za to zapalenie oskrzeli jest:wściekła/y::-:)-(Krtań jest jeszcze obrzęknięta i w razie dusznosci mamy zlecenie na dwa zastrzyki z Dexavenu:wściekła/y::wściekła/y:No i zapalenie spojówek nie odpusciło, wiec antybiotyk do oczek tez trzeba kropić:-:)-:)-(Ale jestem wściekła.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Poza tym dostaliśmy skierowanie do poradni alergologicznej i do Centrum Pulmunologii i Alergologii w Karpaczu na oddział gdzie robią dokładne testy i badania już nawet 6-miesiecznym maluchom. Niestety okres oczekiwania na miejsce dla dziecka z opiekunem to około roku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok:A jest tam fajnie bo do południa robą testy i badania a po południu matka z dzieckiem ma czas na spacerki po górach.:tak::tak:Co tam, bede czekać a na razie poratuje się naszą legnicką poradnią:baffled:Zawsze to coś!!

Niuńka wspołczuję tobie i Adasiowi, niech szybciorem wraca nam do zdrowia, wiem co teraz przezywasz :sick:
A Maji podanie leku z mlekiem tym razem nie przeszło, wtedy była zaspana i chyba nie wyczuła, teraz musiałam znowu dac jej na siłę ze strzykawki, a cwaniara usta zaciska i nie chce buzi otworzyc.

Cześć.
Wróciliśmy od lekarza i Adaśko zasnął po drodze i teraz śpi, a ja mam chwilkę.
I tak...angine mamy za sobą, za to zapalenie oskrzeli jest:wściekła/y::-:)-(Krtań jest jeszcze obrzęknięta i w razie dusznosci mamy zlecenie na dwa zastrzyki z Dexavenu:wściekła/y::wściekła/y:No i zapalenie spojówek nie odpusciło, wiec antybiotyk do oczek tez trzeba kropić:-:)-:)-(Ale jestem wściekła.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Poza tym dostaliśmy skierowanie do poradni alergologicznej i do Centrum Pulmunologii i Alergologii w Karpaczu na oddział gdzie robią dokładne testy i badania już nawet 6-miesiecznym maluchom. Niestety okres oczekiwania na miejsce dla dziecka z opiekunem to około roku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok:A jest tam fajnie bo do południa robą testy i badania a po południu matka z dzieckiem ma czas na spacerki po górach.:tak::tak:Co tam, bede czekać a na razie poratuje się naszą legnicką poradnią:baffled:Zawsze to coś!!

Niuńka moja siostra umówiła się telefonicznie i wizytę miała
za tydzień od jej telefonu..................zadzwoń tam kochana
i powiedz,co i jak.............tylko,że nie można robic tetsów
zaraz po lekarstwach odczulających

Niuńka,ale powiem Ci,że moja siostra nie była zadowolona
z diagnozy,jaką jej postawili w tym Karpaczu,
nie będę się tu rozpisywac na ogólnym,
mogę konkrety podać Ci na gg,lub priv:tak:

Buziaczki dla Adasia:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

czesc dziewczynki
pamietacie Lilke :confused: :happy:

teskno mi za wami ale wczoraj po pracy tak mnie glowa bolała ze tylko przyszłam i sie polozyłam spac,o 5.20 rano wstaje a wracam ok.18.30
nic ze mnie teraz w domu nie maja bo mnie...prawie nie ma :sick: no ale coz...

za tydzien wogole sie jazda zacznie bede 6 dni pracowac od 6-18.30 :sick: :sick: :sick: :sick: jak to przezyje?? nie wiem

teraz opiekunki nie widuje bo przychodzi jak jest Karol i on ja zwalnia jak wraca z pracy
dzis wyjatkowo skonczyłam po 13 i jestem :-)

nałog to nałog :-)

pierwszą @ dostałam 12 lat temu i jeszcze nigdy nie mialam plamien.....
przedwczoraj dostrzegłam na wkladce plamke taką brązową
wczoraj nic
a dzis znowu i to znacznie wiecej:eek: tzn. wieksza plamka i widziałam troszke krewki,ogolnie brazowa

co to jest??

kolezanka mowi ze to moze byc plamienie ktore wystepuje 7 dni po owulacji jak jajko sie zagniezdzi :szok: :szok: :eek: no....pasowałoby w sumie,bo jestem po owulacji.....
to naprawde tak?

normalnie zadzwoniłabym do mojej gin
ale nie wiem czy to nie jakas błachostka i nie chce jej tyłka zawracac.....

co myslicie?
nie wiem czy to by mogło oznaczac TO bo nawet nie wiem czy wogole cos było od ostatniej @ :confused: :eek: normalnie nie w tym swiecie zyje ostatnio....

w podbrzuszu tez cos czuje.....ale nie umiem tego okreslic.....

zdurniałam normalnie.....

reklama
Elfik,Joasia,gdzie jesteście???:confused: :baffled: :dry:

pustkami powiało na bb,jak Was nie ma:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Do góry