reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Zauwazylam ze jak elfiko, Jaosi lub e-mamy nie ma to ruch na bb siada. Za to zaczynaja sie udzielac "podczytywaczki";-) czyli np. JA.
Szybciorem przeczytam i jeszcze zostaje czas skrobnac ze trzy zdania:-) .
Zycze wszystkim chorowitkom zdrowka - tym duzym (Klaudia, Hanti, AniSz.) i malym:elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Nianiu, ja też jestem z Tobą myślami :tak: . A propo, co z tamtą pracą, na której Cię tak maltretowali psychicznie testami? Coś mnie ominęło? :confused:

Cześć.
Wróciliśmy od lekarza i Adaśko zasnął po drodze i teraz śpi, a ja mam chwilkę.
I tak...angine mamy za sobą, za to zapalenie oskrzeli jest:wściekła/y::-:)-(Krtań jest jeszcze obrzęknięta i w razie dusznosci mamy zlecenie na dwa zastrzyki z Dexavenu:wściekła/y::wściekła/y:No i zapalenie spojówek nie odpusciło, wiec antybiotyk do oczek tez trzeba kropić:-:)-:)-(Ale jestem wściekła.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Poza tym dostaliśmy skierowanie do poradni alergologicznej i do Centrum Pulmunologii i Alergologii w Karpaczu na oddział gdzie robią dokładne testy i badania już nawet 6-miesiecznym maluchom. Niestety okres oczekiwania na miejsce dla dziecka z opiekunem to około roku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok:A jest tam fajnie bo do południa robą testy i badania a po południu matka z dzieckiem ma czas na spacerki po górach.:tak::tak:Co tam, bede czekać a na razie poratuje się naszą legnicką poradnią:baffled:Zawsze to coś!!

Niuńka wspołczuję tobie i Adasiowi, niech szybciorem wraca nam do zdrowia, wiem co teraz przezywasz :sick:
A Maji podanie leku z mlekiem tym razem nie przeszło, wtedy była zaspana i chyba nie wyczuła, teraz musiałam znowu dac jej na siłę ze strzykawki, a cwaniara usta zaciska i nie chce buzi otworzyc.

Cześć.
Wróciliśmy od lekarza i Adaśko zasnął po drodze i teraz śpi, a ja mam chwilkę.
I tak...angine mamy za sobą, za to zapalenie oskrzeli jest:wściekła/y::-:)-(Krtań jest jeszcze obrzęknięta i w razie dusznosci mamy zlecenie na dwa zastrzyki z Dexavenu:wściekła/y::wściekła/y:No i zapalenie spojówek nie odpusciło, wiec antybiotyk do oczek tez trzeba kropić:-:)-:)-(Ale jestem wściekła.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Poza tym dostaliśmy skierowanie do poradni alergologicznej i do Centrum Pulmunologii i Alergologii w Karpaczu na oddział gdzie robią dokładne testy i badania już nawet 6-miesiecznym maluchom. Niestety okres oczekiwania na miejsce dla dziecka z opiekunem to około roku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok:A jest tam fajnie bo do południa robą testy i badania a po południu matka z dzieckiem ma czas na spacerki po górach.:tak::tak:Co tam, bede czekać a na razie poratuje się naszą legnicką poradnią:baffled:Zawsze to coś!!

Niuńka moja siostra umówiła się telefonicznie i wizytę miała
za tydzień od jej telefonu..................zadzwoń tam kochana
i powiedz,co i jak.............tylko,że nie można robic tetsów
zaraz po lekarstwach odczulających

Niuńka,ale powiem Ci,że moja siostra nie była zadowolona
z diagnozy,jaką jej postawili w tym Karpaczu,
nie będę się tu rozpisywac na ogólnym,
mogę konkrety podać Ci na gg,lub priv:tak:

Buziaczki dla Adasia:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

czesc dziewczynki
pamietacie Lilke :confused: :happy:

teskno mi za wami ale wczoraj po pracy tak mnie glowa bolała ze tylko przyszłam i sie polozyłam spac,o 5.20 rano wstaje a wracam ok.18.30
nic ze mnie teraz w domu nie maja bo mnie...prawie nie ma :sick: no ale coz...

za tydzien wogole sie jazda zacznie bede 6 dni pracowac od 6-18.30 :sick: :sick: :sick: :sick: jak to przezyje?? nie wiem

teraz opiekunki nie widuje bo przychodzi jak jest Karol i on ja zwalnia jak wraca z pracy
dzis wyjatkowo skonczyłam po 13 i jestem :-)

nałog to nałog :-)

pierwszą @ dostałam 12 lat temu i jeszcze nigdy nie mialam plamien.....
przedwczoraj dostrzegłam na wkladce plamke taką brązową
wczoraj nic
a dzis znowu i to znacznie wiecej:eek: tzn. wieksza plamka i widziałam troszke krewki,ogolnie brazowa

co to jest??

kolezanka mowi ze to moze byc plamienie ktore wystepuje 7 dni po owulacji jak jajko sie zagniezdzi :szok: :szok: :eek: no....pasowałoby w sumie,bo jestem po owulacji.....
to naprawde tak?

normalnie zadzwoniłabym do mojej gin
ale nie wiem czy to nie jakas błachostka i nie chce jej tyłka zawracac.....

co myslicie?
nie wiem czy to by mogło oznaczac TO bo nawet nie wiem czy wogole cos było od ostatniej @ :confused: :eek: normalnie nie w tym swiecie zyje ostatnio....

w podbrzuszu tez cos czuje.....ale nie umiem tego okreslic.....

zdurniałam normalnie.....

reklama
Elfik,Joasia,gdzie jesteście???:confused: :baffled: :dry:

pustkami powiało na bb,jak Was nie ma:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Do góry