Iwon śliczne opowiadanie,
łezka mi się w oku zakręciła
az mi wstyd,że nie widziałam go wcześniej
i nie zagłosowałam na Ciebie kochana
Iwon dołączam się do gratek. Opowiadanko napisane przecudnie. Masz talent!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iwon śliczne opowiadanie,
łezka mi się w oku zakręciła
az mi wstyd,że nie widziałam go wcześniej
i nie zagłosowałam na Ciebie kochana
U nas najgorzej jest z temperaturą, mała za nic w świecie nie pozwala sobie termometra umieżcic pod pacha i musze jej unieruchomic ręce i potem zabawiac na 100 sposobów żeby wytrzymała ta chwile.
Ratujcie
Maja nic dzis nie jadła tylko na pół pomidorka się skusiła i nic prawie nie piła. No i zwymiotowała po leku AUGMENTIN (całe picie i tego pomidorka strasznie jej nie smakuje i dostaje przy nim spazmów. co tu robic?
nic sie nie da robic, musisz podawac lek po troszeczku az cała dawke podasz. Nic Maji nie bedzie jak jeden dzień nie przyjmuje nic do jedzenia ale staraj sie jej pić często podawac, nawet w nocy> Sprawdz też w nocy czy ma temperature i jesli nie bedzie miała to zrób jej mleka na spaniu.
Może chociaz to zje .
Nie martw sie Tusiu i sie uspokój bo musisz teraz Maji zapewnić poczucie bezpieczeństwa szczególnie jesli to jej pierwsza taka powazna choroba.
jak sie tak stresowac bedziesz to sie wykończysz a maja swoje i tak odchorowac musi.