reklama
alka2
Fanka BB :)
Teściowa chce ja nasmarowac masłem i potym spirytusem z bursztynem co o tym myślicie?
o maśle nie słyszałam.
tzn o smarowaniu masłem
spirytus z bursztynem polecam Bardzo rozgrzewa, nie wiem tylko czy dla takiego małego boba wskazane Do picia też się nadaje wtedy MOCNO rozgrzewa Zdecydowanie nie dla małego boba
alka2
Dziewczyny, ja mam pytanie odnośnie jedzenia. Czy wasze dzieci jedzą juz same obiadek? Maciuś już ładnie zasuwał łuyżeczką, a od jakiegoś czasu mu się odwidziało i owszem łyżeczka jest w jednej ręce, ale całe drugie danie ląduje w buzi za pomocą... drugiej rączki.
Jedzenie mojego dziecka może przebiegać W MIARĘ normalnie tylko jak Go porządnie przegłodzę :sick: W innym wypadku jest to strata jedzenia, czasu i zdrowia... :sick: zwalam winę na teściową - nauczyła małego smroda, że za nim popyla na klęczkach z łyżeczką:sick: .. ja się nie piszę...:sick:
tusia25
Tez ta metoda nie wypalilaTusia a może spróbuje udawac, że sama jesz taki syropek u jest taaaaakii pyszny;-), że Maja też zechce, albo spórbuj dac tatuskowi i tez niech się zachwyca smakiem, a potem Majce.
alka2
CZESC dziewczyny!!!
po tych pozytywnych postach powizej (udane wyjazdy i miodzio na budowie, swoją drogą gratki ) az przykro pisac co u mnie...
Sylwester ze złazmi w oczach na proszkach przeciwbólowych, w koncu zdjęłam sobie gips bo nie wyrabiałam -taki mi kolano puchnie, no i dzis po wizycie w szpitalu , 2 sklepach rehabilitacyjnych (w każdym mówią co innego) i NFZ jestem posiadaczką stabilizatora kolanowego (boli mniej niz w gipsie) no i najgorsze ze sprawa bedzie się ciągnąc jeszcze przynajmniej 2 m-ce. nawet jesli zaczne niebawem chodzic to i tak musze szybko isc na operacje a po niej znów ze 3 tygodnie leżenia jak kłoda...
jedyny z dzisiejszych pozytywów to rozmowa z Anią.G, która szczegolnie pozdrawiam....
ps. Ale mi brakuje bb :---(
DASARIA
lipcowe mamy '05
heheheheheheh moje dziecko to non stop sobie aplauz robi
I jeszcze wszyscy inni też muszą bić brawo
Asertywny koleś, bez dwóch zdań ;-) ;-) ;-)
cześć laski :-) :-) :-)
Hej kobitki,
Daria robi dokładnie tak samo :-) :-) ;-)
DASARIA
lipcowe mamy '05
a ja mam dwa:
nie kląć (w najgorszym wypadku ograniczyć )
bardziej się skupić na naszej trójeczce, żeby budowa domku przebiegała bez uszczerbku dla naszej rodzinki
nie marudzić!!! (ostatnio coś mam fochy takie, że nic tylko odstrzał :sick: )
kurde, trzy mi wyszły
hi hi hi mi takie same postanowienia noworoczne by się przydały
a poza tym:
* mniej jeśc
* mniej pic
* więcej cwiczyc
* itp itd
reklama