reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Elfiko zazdroszczę ci obiadu, ja mam zupe z paczki i zagryzam sucha bulka a Maja ma danie ze sloika. O 17 jestesmy zarejestrowane do lekarza.

tusia ładna "dietka".............:baffled::baffled:

musze sie powoli zbierac do pracy a strasznie mi sie nie chce, zreszta jak zawsze.........hihihihi

w tym tygodniu czekaja mnie 3 nocne dyzury, zamieniłam sie z kolezanka, bede miała dzisiaj noc, w piatek i w sobote tez.......
fajny weekend sie zapowiada!!!:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

no Tusiu to sie moze uspokoisz po wizycie u lekarza.
Maja siu je słoiczkowe dania? Moje dziecko nigdy nie przepadało a teraz jak juz poznała smak domowego jedzenia to za nic w świecie nie zje nic kupnego dla dzieci :no:
Ona wogóle już nie jada papek,jedynie serki homo itp. Nawet owoce muszą byc w kawałku bo tych słoiczkowych deserów nie chce.

tusia ładna "dietka".............:baffled::baffled:

musze sie powoli zbierac do pracy a strasznie mi sie nie chce, zreszta jak zawsze.........hihihihi

w tym tygodniu czekaja mnie 3 nocne dyzury, zamieniłam sie z kolezanka, bede miała dzisiaj noc, w piatek i w sobote tez.......
fajny weekend sie zapowiada!!!:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
pracoholizm??????? :baffled: :baffled: :baffled:

No w takim razie zmykaj sie szykowac a ja zaparze sobie kawusie number 2 :happy:
potem musze gary pozmywać :sick:

wróciłam
No i tak:
ta babka powiedziala, ze to jej wyglada na chore ucho? Nie wiem bo sie pytam Maji czy boli ja uszko to mówi, że nie. Mam jutro isc do laryngologa. Jak już pisalam ta lekarka ma opinie jako niekompetentny lekarz, wiec ja nie jestem co do jej diagnozy przekonana. Pytala sie mnie czy Maja teraz przechodzi ząbkowanie - ja mowie, że nie wiem bo się nie znam i jak zaglądam to tam nic nie widze, a ona jako lekarz widzialam ,że zaglądneła przy płakaniu i tez chyba nie wiedziała czy ida te zęby czy nie. Co myslicie o tych uszach?

Elfiko moja nie chce jesc tych zupek wlasnej roboty i tylko te ze słoika jej smakują, wogóle ona mało co je. Owoce to też tylko te ze słoika. Z innych rzeczy to tylko mlesio i jajka, nieraz parówke zje i lubi pomidorki, chleba nie chce i to tyle. Lipa z jej jedzeniem.

reklama
witam
zaglądam na chwilke bo pracy mam sporo a wcale mi sie nie chce za nią brać :crazy: :growl: :unibrow: :oo2: siedze przy kompie więc będę tu spoglądać
ale widzę że ruch ustał

Tusia ucho może być ale sprawdź u laryngologa jak masz możliwość, a przy jedzeniu czy piciu z butelki Maja marudzi? bo jak uszko boli to dzieci nie chcą butli często i w nocy śpią niespokojnie

Do góry