reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hanti, to ja będziesz coś wiedzieć to daj znać. mam nadzieję, że u nich wszystko ok.

Ja też się ewakuuję. Na razie dziewczynki :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

heheheheheeheheh Lilka, to fakt, kawały o teściowych przy Twojej mamuśce to jak opowieści z doliny muminków co najwyżej:szok: :-D :-D :-D

hahaaaa widze ze sie rozumiemy hahaaaaa :-D :-D :-D :-D :-D

ostatnio ją obsługiwałam u mnie w sklepie (niestety byłam zmuszona bleeee)
to teraz pewnie rozpowiada ze jak mnie mogli przyjąć do pracy? ze klientow bede odstraszac swoim wygladem :-p
(tak mowiła jak mialam pracowac w aptece, ale dzieki niej nie popracowałam w niej nawet godzinki)

czasami sie zastanawiam w jakiej kategorii powinnam ja traktowac :confused:
moze tesciowej co :confused: :-D :-D :-D

dobranoc Joasiu

ja jutro na 12.30 to jeszcze znosnie ale potem znowu pobudki o 5 rano :sick: jak ja tego nie lubie

a najgorsze jest to ze za tydzien czy dwa kierowniczka sklepu idzie na urlop (a jestesmy we 3 na sklepie,i 2 musza byc zawsze,a w soboty wszystkie) no i jak ona pojdzie na urlop to automatycznie od 6-18 w pracy :sick: :sick: :sick: jak to przezyje to bedzie cool

a swoja droga zaczynam miec stresa chodzac do pracy bo.....pracuje tam dziewczyna ktora poznałam na patologii, obie mialysmy wywolanki i tak sie poznałysmy
w szpitalu wydawała sie ok
ale jedna mi powiedziala ze mam na nią uwazac bo to straszna sciemniara

no i ona pracuje w tym sklepie 4 miesiace i ma sie za taką NAJ NAJ MĄDRZEJSZĄ ze szok!!! :szok: :szok:
poucza mnie non stop, wymawia ze mam miec szybsze ruchy choc uwierzcie ze nie mam zadnych zwolnionych

normalnie az nie wytrzymałam i jej powiedzialam ze jak moge chodzic jak w zegarku skoro pracuje na tym sklepie dopiero drugi dzien!!! :confused: :confused:
no to sie zmieszała i cos tam łagodnie odpowiedziala
ale po jakims czasie znowu sie zaczeło

mowie wam jak mnei wkurza takie wywyższanie sie!! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
co za wiesniara!!!:wściekła/y:
jak przygotowywałam lade z wedlinami to kierowniczka sklepu powiedziala ze jest ok
ale jak przyszła miss Magda oczywiscie było zle!!! :wściekła/y: :wściekła/y:

rece opadaja :sick: :sick: :sick:

reklama
jeszcze,tylko jeden dzień łoś ma urlop
i wreszcie będe mogła regularnie tu zaglądać:-p :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

do juterka kochane:tak: :elvis:

Do góry