reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Klaudia :elvis: za super życzenia ;-)
Ja chodze polamana dziaiaj, choc jakos wybitnei nei potanczylismy:dry:

Kate jutro bedzie lepiej;-)
już sie nie mogę jutra doczekać :tak: :-D :-)
Martusia myśle że przed pójściem do zerówki problem kupowy sie rozwiąże:tak: ;-) :cool2: ale szczerze mam dość tych zapaszków i mycia ciągłego i czasem zmiany ubranek po kupce .....:baffled: :eek:

reklama
mam ochotę położyć sie spać razem z krzyskiem i kto wie czy tak nie zrobie mam jakis kryzys i ledwo na oczy patrze

ja także bardzo dziękuje za życzonka naszej Klaudii :elvis: :elvis: :elvis:
Chociaz pozwole sobie nie zgodzić sie z jednym punktem a mianowicie- nie ma gorszej teściowej od mojej wiec nie życze Wam takich teściowych jak moja :baffled:

No to fajnie się kojarzę z ciemnymi wizjami lee.
Ja nie moge dojsc do siebie, przesadzilismy wszyscy z alkoholem i teraz zdychamy do teraz. Więcej nie piję :sick:

Moje dziecko juz pięknie śpi od 20 minut z czego jestem niezmiernie zadowolona :tak: :-) a ja sobie teraz herbatke zielona zrobie i sie będe relaksować na m jak mydło :tak: a potem do wanny i do wyra- mam zamiar sie wyspać wreszcie :-)
Nooo a od jutra:
1. dieta
2. ćwiczenia
3. mniej czarnych myśłi
4. mniej alkoholu :-p
5. mniejsze rachunki za komórke
6.zapuszczam włosy :tak:
7. czytam mądre ksiązki
To narazie tyle :tak:
zmykam . Pa :elvis:

To ja też moze moje postanowienia noworoczne:

1. dietka
2. wytrwałość
3. wiecej samodyscypliny
4. zdrowe jedzonko
5. relaxxxxxxx

no i chciałabym robic dalej to co kocham.........czyli pomagac ludziom........

reklama
Do góry