reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Klaudia :elvis: za super życzenia ;-)
Ja chodze polamana dziaiaj, choc jakos wybitnei nei potanczylismy:dry:

Kate jutro bedzie lepiej;-)
już sie nie mogę jutra doczekać :tak: :-D :-)
Martusia myśle że przed pójściem do zerówki problem kupowy sie rozwiąże:tak: ;-) :cool2: ale szczerze mam dość tych zapaszków i mycia ciągłego i czasem zmiany ubranek po kupce .....:baffled: :eek:

reklama
mam ochotę położyć sie spać razem z krzyskiem i kto wie czy tak nie zrobie mam jakis kryzys i ledwo na oczy patrze

ja także bardzo dziękuje za życzonka naszej Klaudii :elvis: :elvis: :elvis:
Chociaz pozwole sobie nie zgodzić sie z jednym punktem a mianowicie- nie ma gorszej teściowej od mojej wiec nie życze Wam takich teściowych jak moja :baffled:

No to fajnie się kojarzę z ciemnymi wizjami lee.
Ja nie moge dojsc do siebie, przesadzilismy wszyscy z alkoholem i teraz zdychamy do teraz. Więcej nie piję :sick:

Moje dziecko juz pięknie śpi od 20 minut z czego jestem niezmiernie zadowolona :tak: :-) a ja sobie teraz herbatke zielona zrobie i sie będe relaksować na m jak mydło :tak: a potem do wanny i do wyra- mam zamiar sie wyspać wreszcie :-)
Nooo a od jutra:
1. dieta
2. ćwiczenia
3. mniej czarnych myśłi
4. mniej alkoholu :-p
5. mniejsze rachunki za komórke
6.zapuszczam włosy :tak:
7. czytam mądre ksiązki
To narazie tyle :tak:
zmykam . Pa :elvis:

To ja też moze moje postanowienia noworoczne:

1. dietka
2. wytrwałość
3. wiecej samodyscypliny
4. zdrowe jedzonko
5. relaxxxxxxx

no i chciałabym robic dalej to co kocham.........czyli pomagac ludziom........

reklama
Do góry