reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
ECH, NO JA WIDZĘ ŻE TU SIĘ NIEŹLE DZIEJE :) :tak: :tak: :tak:
Bomba:))))
Ja jeszcze tylko muszę pozmywać (wizja całorocznego syfu w kuchni mnie... :sick: ;-) ) no i jakoś muszę się ubrać a to oko to sobie też chyba strzele jak elfik :-p :-p :-p Zarazzzzzz będę.....:-p :tak: :tak: :tak:

hehehe przypomniało mi sie jak piłam raz (no dobra chlałam jak swinia :cool2: ) do 5 nad ranem a na 12 szłam do pracy :-D

akurat była niedziela i ludzie z koscioła wracali a ja liczyłam te no yyyyy kwadraty w chodniku zeby isc prosto :-D

to były czasy!!! :-D :-D :-D

ooo ja własnie wcinam chipcy na zmiane z wafelkami
do tego Cola

5 kg jutro wiecej na wadze

bede sie martwic od 1 stycznia hehee

reklama
ECH, NO JA WIDZĘ ŻE TU SIĘ NIEŹLE DZIEJE :) :tak: :tak: :tak:
Bomba:))))
Ja jeszcze tylko muszę pozmywać (wizja całorocznego syfu w kuchni mnie... :sick: ;-) ) no i jakoś muszę się ubrać a to oko to sobie też chyba strzele jak elfik :-p :-p :-p Zarazzzzzz będę.....:-p :tak: :tak: :tak:
Alencja dawaj do nas !!!!:tak:

Nie smutac mi sie tutaj babiszony bo dam w tyłek!!!

Niuńka chciałam podziękowac za życzonka noworoczne w imieniu Iwonki :tak:
Iwon przypadkowo zmazała Twój numer i nie mogła Ci odpisac osobiście wiec ja to czynie za Nią na forum :tak:
mam tez Wszystkim Lipcówkom przekazac Noworoczne życzenia od Iwon z Rodzinką :tak:

Do góry