reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
ja pamietam, jak w tamtym roku sobie obiecywałam, ze gdzies wyjdziemy jak Kuba bedzie troszke starszy.........i oczywiscie i tak siedzimy w domu!!!!

ehhhh..........moze koło emerytury wybiore sie na jakis Bal Seniora ;-);-)

W tym roku coś dziwnego się ze mną dzieje, w ogóle nie czułam świąt, sylwester też taki jakiś nudnawy :eek: :baffled: :confused: :sick: :-( :-p
Mam nadzieję, że przyszły rok będzie ciekawszy :tak: :tak: :tak: :tak: :-)

mam to samo...:baffled:
nie potrafie sie cieszyc ostatnio tymi wszystkimi swietami

nie ze smuce ale ostatnio czuje sie rozdarta wewnetrznie.....wiele na to czynnikow sie złozyło....i moj zwiazek z Karolem nie jest taki jaki bym sobie zyczyła,niby jest ok ale mi czegos w nim brakuje.....i nie pisałam bo nie mialam kiedy ale obsługiwałam w sklepie swoją matke.....tez jakos tak-jak obce sobie osoby,dziwne to wszystko...i ten rok jak sobie podsumowuje to poprostu jakis totalnie nijaki
niczego nie osiagnełam w sumie znaczacego
i tak jakos smutno mi
pewnie przez K no ale ....jak pisała Asia nie ma co sie martwic,trzeba wierzyc ze nastepny bedzie lepszy

tak sie rozpisałam ale nie musicie mnie pocieszac bo sie trzymam :tak: :-)
jest ok
tylko mi troszke smutno

chyba czas otworzyc szampana:confused: :happy:

no ja tak samo marzyłam o wakacjach i nic z tego nie wyszło

o balu tez marzyłam bo jeszcze nigdy nie byłam i tez nici

:-) chlup w ten dziub :-D :-D :-D

ja pamietam, jak w tamtym roku sobie obiecywałam, ze gdzies wyjdziemy jak Kuba bedzie troszke starszy.........i oczywiscie i tak siedzimy w domu!!!!

ehhhh..........moze koło emerytury wybiore sie na jakis Bal Seniora ;-);-)

hi hi ja też chyba na taki się wybiorę :tak: :tak: :-) :-) :-)

eeeeeee tam babki , nie ma sie co smucic!!!
i tak szczesciary jestesmy, mamy rodzine, dzieciaczki............zdrowie!!!!
nacodzien widze tyle lidzkiego nieszcześcia, ze jak waracm do domu, widze moje dziecko............az mnie w dołku ściska!!!!
ciesze sie tym, co mam i wszystko wykorzystuje na maxa..........przeciez zycie jest tylko jedno!!!!nie chce pozniej załować, ze czegos nie zrobiłam.........i to jest moje motto na nadchodzacy rok.........jesli Pan Bóg zamyka dzwi to napewno gdzieś tam otworzy okno, zby przez nie wejsc!!!!!

i tego Wam kochane zycze!!!!!!!!!

KOCHANE DZIEWCZYNKI!!!
MIŁOŚCI, RADOŚCI, ZDROWIA I KASIORY NA CAŁĄ RESZTĘ!!!
NOWYCH ŚLICZNYCH DZIECIACZKÓW, ŁOSIÓW CZULE KOCHAJĄCYCH!
I RZECZ JASNA - SPOTKANIA LIPCÓWECZEK NA WIOSNĘ!!!

:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Do góry