reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

no wlasnie jakie postanowienia na nowy rok???

u mnie tak:

1. schudnąć

i narazie to tyle
najwazniejsze jak dla mnie hehee

kiedys w 2001/02 zyczyłam sobie zeby zdac prawko i podejsc ponownie :cool2: do egzaminu z bierzmowania by zdac

no i udało mi sie za pierwszym razem to i tamto
to był rok pierwszy w moim zyciu kiedy postanowienia noworoczne spełniłam :tak:

teraz tez bym tak chciała:-)

reklama
a wiec ja schudne!!!!!!!!!
ZOBACZYCIE!!!!!!!!!! narazie to co straciłam utrzymałam

a wiec moj plan to schudnąć, ubrac sie sexi i wybrac sie na impreze z Karlosowym by sie wreszcie wyszalec za te wszystkie lata postu!!!

ehh Ty, wiesz co mogłabyć juz chociaz dzisiaj nie kłamać, co?????
hihihihihi

.....

nie kłamie
zgrubłam
tak wyglądam teraz
tyyyrl5.jpg

Elfik a w ktorym to miejscu zgrubłas?? bo ja nie widze

wlasnie wynorałam rum ktory kumpela z Karaibow mi przywiozła i drinkuje sobie mhmhmmmm :-D

:szok: :szok: hi hi hi Elfiko ale z Ciebie grubas hi hi hi:szok: :szok:

chudzino !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak: :tak: :tak: :-D

przyznaj się ile kg schudłaś od września?????????????????

WYGLĄDASZ REWELACYJNIE !!!!!!!!!!!!!!! :tak: :tak: :tak: :-) :-) :elvis: :elvis: :cool2: :cool2:

reklama
hej Laski :)

Wy mnie tu penie juz nie pamietacie :(

a ja dojechalam dzis do moich i mam komp. wiec moge Wam napisac jeszcze w starym roku ze fajny byl ten rok i zycze Wam by Nowy byl jeszcze fajniejszy :):elvis: :elvis: :elvis:

Do góry