reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
u Nas narazie spokoj, ale po 12 jak zaczna sie balowania z petardami i pokazem sztucznych ognii na rynku to napewno Młody wstanie....
Joaska
Lipcowe mamy '05
Elfiko - oczy masz przepiękne, takie wyzywające, prowokujące po prostu bardzo sexi
tak, tak, tego zapomniałam napisac..............baardzo sexi!!!!
DASARIA
lipcowe mamy '05
u Nas narazie spokoj, ale po 12 jak zaczna sie balowania z petardami i pokazem sztucznych ognii na rynku to napewno Młody wstanie....
u nas niestety przez cały dzień już puszczają petardy
Lilka
Fanka BB :)
to u mnie z łoskiem sprawa wyglada tak ze pare godzin temu mielismy spiecie i nie gadamy ze soba
normalnie czasami mam tak dosc jego zachowan ze szok
nawet sylwester mnie nie złamie
i pomyslec ze Nianie poganiałam do wyciagniecia reki
a ogolnie poszło o to ze wszyscy chcieli sie do nas zwalic a my marzylismy o Sylwku we dwoje
no i pare godzin temu brat Karola zadzwonil ze siedzi sam w domu,a K go zaprosil
no sory...ja we trojke nie zamierzam siedziec
była umowa ze we dwoje? była! a mi tu zaprasza bez uzgodnienia ze mna
teraz to nawet mogłby gdzies isc.....normalnie tak mnie wkurzył tym wyskokiem ze wszystkie plany szlag trafił!!
a pomyslec ze mialam taki fajny scenariusz ulozony :sick: :sick:
a ogolnie poszło o to ze wszyscy chcieli sie do nas zwalic a my marzylismy o Sylwku we dwoje
no i pare godzin temu brat Karola zadzwonil ze siedzi sam w domu,a K go zaprosil
teraz to nawet mogłby gdzies isc.....normalnie tak mnie wkurzył tym wyskokiem ze wszystkie plany szlag trafił!!
M
Melanie
Gość
a u nas cicho
chyba tu nie ma zwyczaju strzelania na sylwestra
ej Ty Elfik, ale masz oczy
chyba tu nie ma zwyczaju strzelania na sylwestra
ej Ty Elfik, ale masz oczy
DASARIA
lipcowe mamy '05
to u mnie z łoskiem sprawa wyglada tak ze pare godzin temu mielismy spiecie i nie gadamy ze soba
Mi od kilku lat marzy się taki prawdziwy Bal Sylwestrowy, ale niestety co roku coś stoi na przeszkodzie i już straciłam nadzieję, że w najbliższej przyszłości uda nam sie tak spędzic Sylwestra
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
baby a ja znowu jem!!!!! boshhhhh zaraz eksploduje.............
ale od nowego roku sie odchudzam...........mam jeszcze godzine i 4 minuty na rozpuste hehe!!!
lilka załatw wszystko do 12 bo w nowy rok zle wchodzić z niezałatwionymi sprawami!!!!
ale od nowego roku sie odchudzam...........mam jeszcze godzine i 4 minuty na rozpuste hehe!!!
lilka załatw wszystko do 12 bo w nowy rok zle wchodzić z niezałatwionymi sprawami!!!!