reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
to u mnie z łoskiem sprawa wyglada tak ze pare godzin temu mielismy spiecie i nie gadamy ze soba

normalnie czasami mam tak dosc jego zachowan ze szok
nawet sylwester mnie nie złamie

i pomyslec ze Nianie poganiałam do wyciagniecia reki :laugh2: :laugh2: :laugh2:

a ogolnie poszło o to ze wszyscy chcieli sie do nas zwalic a my marzylismy o Sylwku we dwoje
no i pare godzin temu brat Karola zadzwonil ze siedzi sam w domu,a K go zaprosil :wściekła/y:
no sory...ja we trojke nie zamierzam siedziec
była umowa ze we dwoje? była! a mi tu zaprasza bez uzgodnienia ze mna
teraz to nawet mogłby gdzies isc.....normalnie tak mnie wkurzył tym wyskokiem ze wszystkie plany szlag trafił!! :wściekła/y:
a pomyslec ze mialam taki fajny scenariusz ulozony :dry: :sick: :sick:

W tym roku coś dziwnego się ze mną dzieje, w ogóle nie czułam świąt, sylwester też taki jakiś nudnawy :eek: :baffled: :confused: :sick: :-( :-p
Mam nadzieję, że przyszły rok będzie ciekawszy :tak: :tak: :tak: :tak: :-)

to u mnie z łoskiem sprawa wyglada tak ze pare godzin temu mielismy spiecie i nie gadamy ze soba

normalnie czasami mam tak dosc jego zachowan ze szok
nawet sylwester mnie nie złamie

i pomyslec ze Nianie poganiałam do wyciagniecia reki :laugh2: :laugh2: :laugh2:

a ogolnie poszło o to ze wszyscy chcieli sie do nas zwalic a my marzylismy o Sylwku we dwoje
no i pare godzin temu brat Karola zadzwonil ze siedzi sam w domu,a K go zaprosil :wściekła/y:
no sory...ja we trojke nie zamierzam siedziec
była umowa ze we dwoje? była! a mi tu zaprasza bez uzgodnienia ze mna
teraz to nawet mogłby gdzies isc.....normalnie tak mnie wkurzył tym wyskokiem ze wszystkie plany szlag trafił!! :wściekła/y:
a pomyslec ze mialam taki fajny scenariusz ulozony :dry: :sick: :sick:

Mi od kilku lat marzy się taki prawdziwy Bal Sylwestrowy, ale niestety co roku coś stoi na przeszkodzie i już straciłam nadzieję, że w najbliższej przyszłości uda nam sie tak spędzic Sylwestra :-p :cool2: :elvis:

reklama
baby a ja znowu jem!!!!! boshhhhh zaraz eksploduje.............
ale od nowego roku sie odchudzam...........mam jeszcze godzine i 4 minuty na rozpuste hehe!!!

lilka załatw wszystko do 12 bo w nowy rok zle wchodzić z niezałatwionymi sprawami!!!!

Do góry