reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
ja mam usprawiedliwienie :
BABY
a Wy gdzie ???
"Los powtórzony" - nowa powieść Janusza L. Wiśniewskiego autora s@motności w sieci
Dostałam na gwiazdke i sie przedzieram
Tusia jak czytam,że Ty masz wystajacy brzuch to automatycznie staje mi przed oczami Twoja postać i TEN brzuch ,który widziałam we wrześniu i juz mi słabo.Ty chyba nie widziałas wystającego brzucha!!!Czesc dziewczyny.
Moja Maja to też chodzący churagan i ja podziwiam was, że wy przy tych swoich maluchach tyle rzeczy potraficie zrobic, bo moja mi nie daje.
Nianiu nie martw sie oponką ja już miałam taki płaski brzuch a po świętach znowu zwisa mi i nie mogę dopiąc guzika w spodniach, taki jakis po tej ciązy nam się zrobił wypychacz - co zjemy to się zaraz brzuch uwidacznia - bleee.
Nie załamuj nas prosze
elfiko
lipcowe mamy ´05
hihihihi Klaudia nadal czytaA ja tylko powiem, że jakby mnie nie było przez jakiś czas, to dlatego, że czytam. :-) Ale mnie wciągnęła ta "Samotność..."
buuuuu w zatrute miejsca.doigrałam się i mam zatrucie... :-(
Ja zatrucia nie mam ale z pewnościa po takiej ilości zjedzonych słodyczy mam glisty
hihihi a jednak jesteś co nałog to nałógWpadłam na chwilkę,bo jutro nie bedzie mnie cały dzien, a wieczorem zapowiedzieli się goście, więc siłą rzeczy nie dane mi będzie zaglądanięcie tutaj.
elfiko
lipcowe mamy ´05
Kate masz piękna chionke
co do lenia i obiboka to tez we mnie wlazł i siedzi juz długo a mi z tym dobrze. Ziewam do południa i wszystko mnie wkurza
moje ciało pragnie wiosny i tyle
W Sylwestra takze robimy nic :-)Co robicie na Sylwka? My chyba nic
Dziewczyny, nie czujecie ostatnio zmeczenia? Mam straszne problemy, żeby zwlec sie z łóżka. I codziennie kombinuje - moze dzis wezme urlop, albo spóźnię się do pracy... Leń ze mnie na maxa. W domu tez mi sie nie chce nic robic. Najlepiej mi wychodzi siedzenie pod kocem i oglądanie filmów :-)
co do lenia i obiboka to tez we mnie wlazł i siedzi juz długo a mi z tym dobrze. Ziewam do południa i wszystko mnie wkurza
moje ciało pragnie wiosny i tyle
Nianiu ale sprzeczne uczucia Tobą targają :-)Hejo!!:-)
Jezscze zobaczymy jak to bedzie bo mamy z łosiem ciche dni i zapowiedziałam mu że nie jadę :ninja: :-(
hello baby:-)
melduję się po świętach................cięższa o pare kilo.............:-( :-( :-(
jeju ja tez :-(
nie mam wagi ale brzucho mi wystaje
załamka:-(
Kurde nie mam w co się ubrać w sylwestra Niby imprezka kamerelna, wystarczyły by jeasny u jakas fajna bluzka..
jeansów fajnych brak
bluzeczki fajnej - brak
dodatków fajnych - brak
:sick:
byłam nawet teraz (w porze lunchu z koleżanką w Zarze - ale nic nie znalazłam jakas chyba dziwna jestem :-(
jeansów fajnych brak
bluzeczki fajnej - brak
dodatków fajnych - brak
:sick:
byłam nawet teraz (w porze lunchu z koleżanką w Zarze - ale nic nie znalazłam jakas chyba dziwna jestem :-(
reklama
hanti
Lipcowe Mamy '05
Wigilię miałam u siebie w domku
i przyszły moje dziadki do nas było miło i rodzinnie
święta za to jeżdziliśmy od domu do domu,
tak to jest,gdy ma się dużą rodzinke na jednym terenie
chyba sie starzeję,bo było to dla mnie za bvardzo meczące,
no i moje gotowanie smakołyków na święta,
było bezcelowe,bo przwie nas w chałupce nie było:-( :-( :-(
i przyszły moje dziadki do nas było miło i rodzinnie
święta za to jeżdziliśmy od domu do domu,