reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

powiem wam że piotrek też ok tego wieku przestał sypiać w dzien za to chodził spać ok 19 i spał do rana

moim zdaniem to całkiem dobra wiadomość, zwłaszcza dla mam które pracuja i nie muszą sie mordować w dzień z maluchem który nie poszedł spać :laugh2:
a spanie do rana - bomba jak dla mnie :-) jezscze zeby to była chociaz 8-9 rano w weekendy to juz miód zupełny :tak: spadam na chate

kisssyyyyy:elvis: :elvis: :elvis:

reklama
A ja tylko powiem, że jakby mnie nie było przez jakiś czas, to dlatego, że czytam. :-) Ale mnie wciągnęła ta "Samotność..."

wpadłam tylko zobaczyc co tam u Was słychac i zmykam, wroce pewnie wieczorkiem bo wybieramy sie do znajomych......

tagrze kochane moje buziaczki i szczałeczka.............;-);-);-);-);-)

i znowu jestem na chwilkę
Nianiu powiem ci szczerze że krzysiek jak nie śpi w dzien co mu sie czasem z różnych powodów zdarza jest całkiem do zniesienia ok 18 robi sie bardziej marudny i po prostu trzeba mu poświecić wiecej czasu ale to tylko godzina bo po kąpieli o 19 pada a potem perspektywa wolnego wieczoru wiec warto chyba :cool2: :cool2:

mam pytanie do was bo widzę że joasia wybywa chyba z Kubusiem??? ja raczej ograniczam wyjścia do znajomych z krzyskiem z prostej przyczyny - on im demoluje mieszkania i mi wstyd z Piotrkiem było OK ale teraz .....masakra :eek: :szok: :zawstydzona/y: :no:

co do porządków w domu to też mam wszędzie zabawki w każdym zakamarku domu moje dziecko wszystko musi miec pod ręką wiec na podłodze, jak nawet pozbieram zabawki to zaraz są spowrotem wyrzucone, ostatnio miedzy zabawki miałam też wywaloną całą zawartość Piotrka szafy jak weszłam to o mało nie padłam trupem :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

e no to Julka też roznosi swoje zabawki po całym domu, ale ja sprzątam tylko te, które leżą bezpośrednio na trasie, którą się przemieszczam a całą resztą zajmuję się jak młoda idzie spać :-)

doigrałam się i mam zatrucie... :-(

no to u mnie o dziwo nie ma problemu z zabawkami
Mili jakos nie roznosi po domu
jak sie bawi to najwyzej pare zabawek mam w pokoju
nie narzekam

choc ma momenty ze podchodzi do szafy i wywala moje ciuchy albo swoje z komody :happy:

naszczescie zadko ma takie napady
no i sprzatam jak pojdzie spac
bo tak to nie ma sensu

reklama
Czesc dziewczyny.
Moja Maja to też chodzący churagan i ja podziwiam was, że wy przy tych swoich maluchach tyle rzeczy potraficie zrobic, bo moja mi nie daje.
Nianiu nie martw sie oponką ja już miałam taki płaski brzuch a po świętach :szok: znowu zwisa mi i nie mogę dopiąc guzika w spodniach, taki jakis po tej ciązy nam się zrobił wypychacz - co zjemy to się zaraz brzuch uwidacznia - bleee.

Do góry