reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dzień doberek :)

Witam z pracy. Nudy na pudy i znow sie bede obijać :-p Wczoraj caly dzien szukalam mieszkania inie zrobilam ani jednej rzeczy związanej z pracą :zawstydzona/y: :-p :cool2:

Brunetko - ostatni Twoj post napisalam dokladnie minutkę przed północą, hi hi

Co robicie na Sylwka? My chyba nic :-p

Dziewczyny, nie czujecie ostatnio zmeczenia? Mam straszne problemy, żeby zwlec sie z łóżka. I codziennie kombinuje - moze dzis wezme urlop, albo spóźnię się do pracy... Leń ze mnie na maxa. W domu tez mi sie nie chce nic robic. Najlepiej mi wychodzi siedzenie pod kocem i oglądanie filmów :-)

Hejo!!:-)
Ale puchy :szok:

Gazelka łączę się w obijaniu. Ja tez nic nie robię. No coś tam w międzyczasie. Juz normalnie nie wiem czym się zająć. Juz mi się znudziło:
-szukanie pracy w internecie
-grzebanie na allegro
- grzebanie w linkedin albo goldenline

O!! :surprised: wiem poszukam makijazu na sylwestra:tak: Marzy mi się taki czarny połyskujący, ale samemu to nie łatwo się tak umalować..
Co do sylwestra. Nasz plan jedziemy do znajomych do Sandomierza na imprezkę do knajpki na straym mieście. Wynajelismy sobie hotel na dwie noce i mamy zamiar pobawić się. Znamy tylko jedną parę :tak: - reszta do znajomi naszych znajomych :cool2: Ale mam nadzieje, ze bedzie fajnie.

Jezscze zobaczymy jak to bedzie bo mamy z łosiem ciche dni i zapowiedziałam mu że nie jadę :szok: :baffled: :confused: :eek: :-p :tak: :-D :ninja: :rolleyes: :errr: :blink: :crazy: :rofl2: :shocked2: :happy2: :sorry2: :surprised: :oo2: :realmad: :huh: :no: :dry: :dry: :-(

Hej babeczki!!!
Melduję się po świątecznym obżarstwie i nic nierobieniu...:baffled::baffled:
Święta minęły miło, spokojnie z górą prezentów!

Dziękuje za pamięć i życzenia imieninowe. Tym samym składam spóźnione życzenia dla Alki i Elfika!!!:elvis::elvis::elvis:

My na sylwestra idziemy na bal charytatywny przy parafii. Ze znajomymi i znajomymi znajomych:tak::-) W sumie mamy stolik na 24 osoby.:tak::tak::tak:
Kiecka już jest, teraz myśle tylko nad fryzurą i jakiś makijażem...

reklama
za to ja dostałam piekny komplet bizuterii :tak: :tak: :-D
nie macie pojecia jak sie ciesze :-)
Fota fota fota :tak:

witam
na chwilke sie dopchałam do komputera bo u nas w domu komplet więc cały czas jest oblężenie,
mój krzysiek też jak śpi w dzien to wieczorem zasypia dopiero 21-22 i zastanawiam sie czy go kłaść w dzien bo ja potrzebuje wieczorów żeby sie do pracy przygotować na następny dzien a jak on nie śpi do 22 to nie ma szans a potem to jest siedzenie do 24 ale to bez sensu bo jestem zmęczona na maxa, wiec z łosiem myślimy czy by go nie kłaśc po prostu wcześniej bez południowej drzemki tym bardziej że nie zawsze chce zasypiać w dzien
no zobaczymy ale powiem wam że piotrek też ok tego wieku przestał sypiać w dzien za to chodził spać ok 19 i spał do rana

moim zdaniem to całkiem dobra wiadomość, zwłaszcza dla mam które pracuja i nie muszą sie mordować w dzień z maluchem który nie poszedł spać :laugh2:
a spanie do rana - bomba jak dla mnie :-) jezscze zeby to była chociaz 8-9 rano w weekendy to juz miód zupełny :tak: spadam na chate

kisssyyyyy:elvis: :elvis: :elvis:
łeeeee ja jednak będe do skutku kładła to moje dziecko w dzień bo ja niestety nie chodze do pracy i musze sie z nią cały dzień męczyć a ostatnio uffffffffffffffffff :no:
obiecałam sobie,ze nie będe sie wiecznie skarżyć na tego mojego potwora ale juz mam dosyć, chyba znowu przezywam przesilenie matczyne :baffled:
Weronika ostatnio tak daje czadu,ze wysiadam :-(
marudzi, jęczy, wisi na mnie jak na wieszaku i tylko mama mama mama
ataki złości mozna na dzień dzisiejszy określić tylko jednym zdaniem- FURIA MALUCHA
Wszelkie metody wychowawcze przy moim dziecku wysiadaja. Ja także czasami wysiadam :-p :baffled: :eek: :sick:

Do góry