reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

mój R. włączył pranie wiec mam chwile spokoju (Kuba siedzi w łazience i pzygląda się pralce) a co do spanie w dzien to kuba jeszcze spi a z usypianiem coraz gorzej i w dzien i w nocy (chuba jakis kryzys ma czy co...wczoraj usypiałam go w nocy (bo na noc jestem z nim w pokoju na czas zaypiania) 30 minut a robert przed wczoraj godzine dwadziescia :(...

ja od Mikołaja dostałąm lokówkę a mój R. spodnie za to Kuba szczeniaczka uczniaczka (niestety nie za bardzo mu przypadł do gustu) i bąka z jeżdząca ciuchcią w srodku (któa dodatowo rodzi ciuchu ciuchu uuuu uuuu ;) ) - strzał w dziesiąkę. I nawet Kuba nauczył isę puszczac bąka -;P hi hi hi

reklama
:baffled: dokładnie , mnie tez to troche martwi bo one są za małe żeby nie spac w dzień
Jak rozmawiałam o tym z mama to mi powiedziała że obydwie z moją siostrą spałyśmy w dzień do 3go roku życia.
Weronika za to szaleje cały dzień i pada dopiero po 20stej
Jak jestem z nią sama w domu to nie mam szans nic zrobić. Ona jest jak mały huragan- wszystko wywala, wyciąga, rozlewa, rozrzuca.
Ja robie jedno a ona w tym czasie mi w drugim pokoju demolke robi i tak chodze cały dzień i sprzątam,że wieczorem mam dosyć a efektu żadnego.
Nie wiem czy to tylko ja nie potrafie sobie poradzic z dzieckiem ? :baffled: :eek: :sick:wasze maluchy tez tak wszystko wyciągają?
mam wrażenie jakbys pisała o mnie i o Kubie :no::no::no: tez juz mam tak serdecznie dosc ganiania na szmacie z efektem zerowym lub wrecz ujemnym

mam wrażenie jakbys pisała o mnie i o Kubie :no::no::no: tez juz mam tak serdecznie dosc ganiania na szmacie z efektem zerowym lub wrecz ujemnym
kurcze to jest straszne
Ta moja kolezanka ,ta co obok mnie mieszka , ona ma zawsze taki porządek w domu :szok: a ma przeciez dziecko w wieku naszych szkrabów .
Edytka pisała przed świętami,ze ma dom na błysk wysprzątany..... ja tak miałam ostatnio jak Weronika jeszcze nie chodziła :baffled:

jezdem z kawa!!

baby u mnie to samo, cały czas chodze i sprzatam zabawki, sa w całym domu, łacznie z łazienka!!!!

wieczorem juz nic nie robie tylko czekam az Kuba pojdzie spac i dopiero wtedy sprzatam.........nie ma sensu wczesniej!!!!!

chyba taki wiek maja nasze dzieciaczki..........
Kuba jest strasznie ruchliwy,wymysla sobie rozne zabawy...........a ja pozniej musze to wszystko jakos doprowadzic do porzadku!!!

reklama
Do góry