reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
jak się da to do 7 stycznia :-) ;-)
eeeeeeeeeee to spokojnie, moze w tym czasie uda mi sie miec jakis dzien wolny!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
za momen sie będe chwalic tylko wyprawie dziecko z tata na spacer
ok czekamy..........
elfiko
lipcowe mamy ´05
o rany u mnie to samo już mi sie po nocach śnia te piosenki. Weronika już mało na nie patrzyła wiec jej G. przegrał na cd i teraz tylko puszczamy jej w wieży a ona sie bawi i sobie podśpiewuje a ja cierpie :sick:hello !!!
klik klak, pingooo... i tak mijają odziny ...
No i wieczorem na dobranoc obowiazkowo oglada elma od Edytki
szkoda ,że mam tylko ten jeden odcinek bo już go tez na pamięc znamy
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Iwon to Twoje ???
https://www.babyboom.pl/ciaza_i_por...dwie_malenkie_kreseczki_praca_konkursowa.html
jeśli tak to serdeczne gratulacjony !!!!!
https://www.babyboom.pl/ciaza_i_por...dwie_malenkie_kreseczki_praca_konkursowa.html
jeśli tak to serdeczne gratulacjony !!!!!
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
o rany u mnie to samo już mi sie po nocach śnia te piosenki. Weronika już mało na nie patrzyła wiec jej G. przegrał na cd i teraz tylko puszczamy jej w wieży a ona sie bawi i sobie podśpiewuje a ja cierpie :sick:
No i wieczorem na dobranoc obowiazkowo oglada elma od Edytki
szkoda ,że mam tylko ten jeden odcinek bo już go tez na pamięc znamy
mam jeszcze jeden o zębach, postaram się wrzucić ;-) :-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
coz to za nowa edytka w avatarku..................dwie tajemnicze kobiety.....hmmm
elfiko
lipcowe mamy ´05
Moje dziecko wcale nie chce spac w dzień
nie i koniec
nawet sie nie buntuje jak ja do łóżeczka wkładam, leży sobie,śpiewa, a jak jej sie znudzi to wychodzi i sie bawi w pokoju zabawkami. Po pól godzinie wychodzi z pokoju i przychodzi do nas.w święta sie z nią kładliśmy na zmiane to w pierwsze spała ze mna godzine a wczoraj z G. jak zasnęli to wstali o 18stej - spali prawie 3 godziny i Weronika potem szła spać o 22giej
W Wigilie nie spala wcale i nie była zmeczona, zasnęla co prawda od razu jak ją o 21szej położyłam ale nie marudziła, była grzeczna. Ona chyba nie potrzebuje tej drzemki w ciagu dnia
Za to noce przesypia mi całe , o 6 rano pobudka na mleko i śpimy do 8.30-9.00
nie i koniec
nawet sie nie buntuje jak ja do łóżeczka wkładam, leży sobie,śpiewa, a jak jej sie znudzi to wychodzi i sie bawi w pokoju zabawkami. Po pól godzinie wychodzi z pokoju i przychodzi do nas.w święta sie z nią kładliśmy na zmiane to w pierwsze spała ze mna godzine a wczoraj z G. jak zasnęli to wstali o 18stej - spali prawie 3 godziny i Weronika potem szła spać o 22giej
W Wigilie nie spala wcale i nie była zmeczona, zasnęla co prawda od razu jak ją o 21szej położyłam ale nie marudziła, była grzeczna. Ona chyba nie potrzebuje tej drzemki w ciagu dnia
Za to noce przesypia mi całe , o 6 rano pobudka na mleko i śpimy do 8.30-9.00
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
aha wiadomość dla uzytkowniczek skypa................
dostałam od łosia na gwiazdke kamere i nowy mikrofon do skypa.....
takze kochane........................moze jakas konferencyjka hihihi
apropo gdzie sie podziewa hanti??????
dostałam od łosia na gwiazdke kamere i nowy mikrofon do skypa.....
takze kochane........................moze jakas konferencyjka hihihi
apropo gdzie sie podziewa hanti??????