reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hello !!!
klik klak, pingooo... i tak mijają odziny ...
o rany u mnie to samo :eek: już mi sie po nocach śnia te piosenki. Weronika już mało na nie patrzyła wiec jej G. przegrał na cd i teraz tylko puszczamy jej w wieży a ona sie bawi i sobie podśpiewuje :baffled: a ja cierpie :sick:
No i wieczorem na dobranoc obowiazkowo oglada elma od Edytki :tak:
szkoda ,że mam tylko ten jeden odcinek bo już go tez na pamięc znamy :baffled:

o rany u mnie to samo :eek: już mi sie po nocach śnia te piosenki. Weronika już mało na nie patrzyła wiec jej G. przegrał na cd i teraz tylko puszczamy jej w wieży a ona sie bawi i sobie podśpiewuje :baffled: a ja cierpie :sick:
No i wieczorem na dobranoc obowiazkowo oglada elma od Edytki :tak:
szkoda ,że mam tylko ten jeden odcinek bo już go tez na pamięc znamy :baffled:

mam jeszcze jeden o zębach, postaram się wrzucić ;-) :-)

Moje dziecko wcale nie chce spac w dzień :no:
nie i koniec
nawet sie nie buntuje jak ja do łóżeczka wkładam, leży sobie,śpiewa, a jak jej sie znudzi to wychodzi i sie bawi w pokoju zabawkami. Po pól godzinie wychodzi z pokoju i przychodzi do nas.w święta sie z nią kładliśmy na zmiane to w pierwsze spała ze mna godzine a wczoraj z G. jak zasnęli to wstali o 18stej - spali prawie 3 godziny i Weronika potem szła spać o 22giej :szok:
W Wigilie nie spala wcale i nie była zmeczona, zasnęla co prawda od razu jak ją o 21szej położyłam ale nie marudziła, była grzeczna. Ona chyba nie potrzebuje tej drzemki w ciagu dnia :no:
Za to noce przesypia mi całe , o 6 rano pobudka na mleko i śpimy do 8.30-9.00

reklama
aha wiadomość dla uzytkowniczek skypa................
dostałam od łosia na gwiazdke kamere i nowy mikrofon do skypa.....

takze kochane........................moze jakas konferencyjka hihihi

apropo gdzie sie podziewa hanti??????

Do góry