reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a ja sama jestem, R wział Kube i pojechali w sina dal...............
ide konczyc sprzatanko, wpadne wieczorkiem.....

a jutro BB bedzie dla mnie wybawieniem.................ja nie chce do pracy!!!!!!!!

współczuję kochana, to na pewno nie będzie łatwy dyżur :no: :no:

nie mniej jednak czekam na fotkę choinki ! :tak: ;-) ;-)

reklama
Aniu, gratuluję wypieków :)

My mamy wszystko ze sklepu :
- pierogi z kapusta i grzybami z torebki
- pierogi jagodowe z torebki
- sledziki... lisnera
- pstrąg w galarecie z... Piotra i Pawla
- uszka z torebki
- sledziki ze śliwką - jakię specjał dzis kupiony
- i barszczyk z Hortexu :cool2:

Zakupy zrobione, więc jutro będę sie pielęgnować i spacerować z chlopakami. Taki mam chytry plan na święta :-) :-) :-)

Acha - potrawy są nie na każdy miesiąc roku, ale na każdy dzień tygodnia ;-)

Misja wykonana - jabłecznik-cynamonowy z orzechami i migdałami zrobiony i nawet smaczny:szok: czyli jest jeszcze dla mnie nadzieja kulinarska.
Jutro robie makaron bo ten mak sie troszke ma moczyc:-)

mniammmmmmm mniammmmmmmm :tak: ;-) ;-) ;-)
A makaron z makiem i bakaliami to ja uuuuwielbiam, ale nie robię w tym roku bo musiałabym go jeść sama, tak jak to było rok temu, a ponieważ nie lubię wyrzucać jedzenia to robienie tego dania nie ma sensu :-(

i pamietajcie, żeby jutro ten-teges, bo potem przez caly rok, hi hi

hihihihi, no dobra, trzeba będzie jutro dopaść łosia, może przemówi ludzkim głosem hehe ;-) ;-) ;-)

Mam pytanko. Zaplanowalam na poniedzialek pieczonego kurczaka. Ale mięso trzeba kupic wczesniej, bo w święta sklepy nieczynne. Co polecacie - upiec wcześniej czy zamrozić i upiec w poniedzialek? Bo na pewno w lodowce nie doleży :no:

A Edytka coś dziś taka zadowolona. To tylko przez znajomych czy już po prostu przed świętami nic Ci nie straszne (czytaj teściowa ;-) )?

Mam pytanko. Zaplanowalam na poniedzialek pieczonego kurczaka. Ale mięso trzeba kupic wczesniej, bo w święta sklepy nieczynne. Co polecacie - upiec wcześniej czy zamrozić i upiec w poniedzialek? Bo na pewno w lodowce nie doleży :no:

ja bym teraz zamroziła i upiekła w poniedziałek, zawsze to smaczniejszy taki swieżutki prosto z piekarnika ;-)

twinkstar.gif
twinkstar.gif
twinkstar.gif
twinkstar.gif

Mikołaja w kominie,
prezentów ile się nawinie,
cukierków skrzynki,
dwumetrowej choinki,
przed domem bałwana i
sylwestra do rana

życzy Asia z rodzinką

pokoj_i_mikolaj.gif

A Edytka coś dziś taka zadowolona. To tylko przez znajomych czy już po prostu przed świętami nic Ci nie straszne (czytaj teściowa ;-) )?

wiesz co, cieszę się że mam posprzątaną na błysk chałupę, że mam zapas żarełka w lodówce, że odwiedzili nas przyjaciele, choć nie było do końca wiadomo czy uda nam się spotkać, no i jeszcze zafundowali nam takiego newsa !:szok:
Nie mówili jeszcze nic swoim rodzicom, bo chcą im jutro przy kolacji zrobić niespodziankę, więc wiemy pierwsi hihi, Julka śpi, a ja się relaksuję w wyśmienitym towarzystwie- czego chcieć więcej ? :tak: :tak: :tak: :tak: :-) :-) :-) :-)

Czadzik Edytko :-) :-) :-)

U nas tez w domku dzis wesolutko jakoś. Uffff... trochę zlazło z nas powietsze.

Idę kapać miska. Bedziecie potem?

Ja dzis nie wiem czy posiedze (BMax :-p ), ale zajrze chociaz powiedziec dobranocki ;-)

reklama
Czadzik Edytko :-) :-) :-)

U nas tez w domku dzis wesolutko jakoś. Uffff... trochę zlazło z nas powietsze.

Idę kapać miska. Bedziecie potem?

Ja dzis nie wiem czy posiedze (BMax :-p ), ale zajrze chociaz powiedziec dobranocki ;-)

A ja się właśnie wkurzyłam, bo gdzieś zgubiłam przepis na ciasto do smażonych pierogów drożdżowych, cholercia !!!
Zastanawiam się jak wybrnąć z kanału...

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry