reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

a ja sama jestem, R wział Kube i pojechali w sina dal...............
ide konczyc sprzatanko, wpadne wieczorkiem.....

a jutro BB bedzie dla mnie wybawieniem.................ja nie chce do pracy!!!!!!!!

współczuję kochana, to na pewno nie będzie łatwy dyżur :no: :no:

nie mniej jednak czekam na fotkę choinki ! :tak: ;-) ;-)

reklama
Aniu, gratuluję wypieków :)

My mamy wszystko ze sklepu :
- pierogi z kapusta i grzybami z torebki
- pierogi jagodowe z torebki
- sledziki... lisnera
- pstrąg w galarecie z... Piotra i Pawla
- uszka z torebki
- sledziki ze śliwką - jakię specjał dzis kupiony
- i barszczyk z Hortexu :cool2:

Zakupy zrobione, więc jutro będę sie pielęgnować i spacerować z chlopakami. Taki mam chytry plan na święta :-) :-) :-)

Acha - potrawy są nie na każdy miesiąc roku, ale na każdy dzień tygodnia ;-)

Misja wykonana - jabłecznik-cynamonowy z orzechami i migdałami zrobiony i nawet smaczny:szok: czyli jest jeszcze dla mnie nadzieja kulinarska.
Jutro robie makaron bo ten mak sie troszke ma moczyc:-)

mniammmmmmm mniammmmmmmm :tak: ;-) ;-) ;-)
A makaron z makiem i bakaliami to ja uuuuwielbiam, ale nie robię w tym roku bo musiałabym go jeść sama, tak jak to było rok temu, a ponieważ nie lubię wyrzucać jedzenia to robienie tego dania nie ma sensu :-(

i pamietajcie, żeby jutro ten-teges, bo potem przez caly rok, hi hi

hihihihi, no dobra, trzeba będzie jutro dopaść łosia, może przemówi ludzkim głosem hehe ;-) ;-) ;-)

Mam pytanko. Zaplanowalam na poniedzialek pieczonego kurczaka. Ale mięso trzeba kupic wczesniej, bo w święta sklepy nieczynne. Co polecacie - upiec wcześniej czy zamrozić i upiec w poniedzialek? Bo na pewno w lodowce nie doleży :no:

A Edytka coś dziś taka zadowolona. To tylko przez znajomych czy już po prostu przed świętami nic Ci nie straszne (czytaj teściowa ;-) )?

Mam pytanko. Zaplanowalam na poniedzialek pieczonego kurczaka. Ale mięso trzeba kupic wczesniej, bo w święta sklepy nieczynne. Co polecacie - upiec wcześniej czy zamrozić i upiec w poniedzialek? Bo na pewno w lodowce nie doleży :no:

ja bym teraz zamroziła i upiekła w poniedziałek, zawsze to smaczniejszy taki swieżutki prosto z piekarnika ;-)

twinkstar.gif
twinkstar.gif
twinkstar.gif
twinkstar.gif

Mikołaja w kominie,
prezentów ile się nawinie,
cukierków skrzynki,
dwumetrowej choinki,
przed domem bałwana i
sylwestra do rana

życzy Asia z rodzinką

pokoj_i_mikolaj.gif

A Edytka coś dziś taka zadowolona. To tylko przez znajomych czy już po prostu przed świętami nic Ci nie straszne (czytaj teściowa ;-) )?

wiesz co, cieszę się że mam posprzątaną na błysk chałupę, że mam zapas żarełka w lodówce, że odwiedzili nas przyjaciele, choć nie było do końca wiadomo czy uda nam się spotkać, no i jeszcze zafundowali nam takiego newsa !:szok:
Nie mówili jeszcze nic swoim rodzicom, bo chcą im jutro przy kolacji zrobić niespodziankę, więc wiemy pierwsi hihi, Julka śpi, a ja się relaksuję w wyśmienitym towarzystwie- czego chcieć więcej ? :tak: :tak: :tak: :tak: :-) :-) :-) :-)

Czadzik Edytko :-) :-) :-)

U nas tez w domku dzis wesolutko jakoś. Uffff... trochę zlazło z nas powietsze.

Idę kapać miska. Bedziecie potem?

Ja dzis nie wiem czy posiedze (BMax :-p ), ale zajrze chociaz powiedziec dobranocki ;-)

reklama
Czadzik Edytko :-) :-) :-)

U nas tez w domku dzis wesolutko jakoś. Uffff... trochę zlazło z nas powietsze.

Idę kapać miska. Bedziecie potem?

Ja dzis nie wiem czy posiedze (BMax :-p ), ale zajrze chociaz powiedziec dobranocki ;-)

A ja się właśnie wkurzyłam, bo gdzieś zgubiłam przepis na ciasto do smażonych pierogów drożdżowych, cholercia !!!
Zastanawiam się jak wybrnąć z kanału...

Do góry